Καλησπερα Αρχοντες
Φαντασου να εψηνε και ζηγουρι .what.
Να την φωνάξουμε σε κανα υπαίθριο τσιμπούσι να μας τα ...ψήσει .Καλησπερα Αρχοντες
Πριν λίγο μίλαγα με τον Μάκη και σε έβριζε
Γειτονα ωραιος ο ψηστης σου κανα σαβατο βραδυ να μας τον δανεισης ρε φιλε να μας ψησει και σε μας κανα ζηγουρακιΚαλησπερα Αρχοντες
Ο Μάκης πατσατζής ..
Ο Μάκης λοκατζής
Ο Μάκης ...τεκνατζής .asking.
αλλά και αγωνιστής
Αμε με τα χαραςΓειτονα ωραιος ο ψηστης σου κανα σαβατο βραδυ να μας τον δανεισης ρε φιλε να μας ψησει και σε μας κανα ζηγουρακι
.what..what..what.Ο Μάκης πατσατζής ..
Δεν παιζεσαι.......Ο Μάκης πατσατζής ..
Ο Μάκης λοκατζής
αλλά και αγωνιστής
Ο Μάκης πατσατζής ..
Ο Μάκης λοκατζής
αλλά και αγωνιστής
Καλησπερα Αρχοντες
Καλησπέρα ... Εμένα - περιέργως πως - πήγε καλά η μέρα μου σήμερα ... Πήγα σκοπευτήριο για να ξανατσεκάρω το δίκαννο στον πίνακα, έχοντας βάλει το φουλ τσοκ. Αλλά φτάνοντας εκεί βλέπω ότι ήταν 3-4 άτομα που είχανε κάνει "κατάληψη" στους πίνακες και "δοκιμάζανε" ένα σωρό φυσίγγια ... και δεν είχαν σκοπό να τελειώσουν σύντομα ... Βρήκα και το Βίκτωρα εκεί, που περίμενε υπομονετικά να κάμει κι αυτός τις δοκιμές του. Εγώ ήθελα να είμαι μόνος ή το πολύ οι δυο μας, ώστε να κάμω τις δοκιμές μου με την ησυχία μου, να βάλω και το αυτοκίνητο κοντά για στηρίζω το όπλο... Έτσι αποφάσισα να το αναβάλλω, πήγαμε και πήραμε καφέ και μετά εγώ πήγα στο 1ο πεδίο που παίζανε σπόρτινγκ, άλλαξα τσοκ βάζοντας τα συνήθη 2/10 και 5/10, πήρα σειρά και έριξα μιά πούλα ... Έκανα 20 στα 25, κι έφτιαξε η διάθεση και η ψυχολογία μου, αφού στο γήπεδο αυτό και στο συγκεκριμένο σχήμα τους τελευταίους 2 μήνες δεν μπορούσα να σπάσω πάνω από 12-13 δισκάκια !!! ... (Για την ιστορία, φυσίγγια NSI DUE Sporting) ...
Θα ήταν τέλειο μια εφαρμογή του φόρουμ για κινητά τι λετε;
...Από κέφια δεν είμαστε και στα καλύτερα μας αλλά το παλεύουμε!!!!
Μια από τα ίδια......Απο κέφια όντως δεν ξέρω αλλά δεν ξεκίνησε καλά η βδομάδα.........η μέρα δεν μου πήγε καλά .Τυχαίνουν διάφορα ,υπάρχουν και πολλοί στραβοί και ανάποδοι με πολύ διάθεση για να στραβώσουν και σένα ...