Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Καιρός που όλοι εμείς οι κυνηγοί προσμένουμε έρχεται..Και βέβαια εννοώ τα αναμενόμενα μπασίματα..Δεν υπάρχει κυνηγός που να μην περιμένει αυτήν την στιγμή που θα βγεί στο βουνό..Κάθε χρόνο είναι και θα είναι μοναδική..Καλημέρα σε όλους!

25g3xv5.jpg

Ο Καιρός που όλοι εμείς οι κυνηγοί προσμένουμε έρχεται..Και βέβαια εννοώ τα αναμενόμενα μπασίματα..Δεν υπάρχει κυνηγός που να μην περιμένει αυτήν την στιγμή που θα βγεί στο βουνό..Κάθε χρόνο είναι και θα είναι μοναδική..Καλημέρα σε όλους!

25g3xv5.jpg

Καλημέρα λεβεντάκομ , ωραία φωτογραφία:)

Καλημέρα και στους υπόλοιπους :)

Καλημερα κ απο μενα!
Αν για καποιους αυτος ο καιρος ειναι ανεπιθυμητος, για μενα ειναι... γαληνη, ηρεμια κ ομορφια, (απ την ασφαλεια του εσωτερικου χωρου παντα κ σε λογικη ποσοτητα νερου).
Οι βροχουλες αυτες ειναι ευεργετικες για τη μανα γη! Να βρεχει συχνα αυτον τον μηνα,μεχρι εκει ομως, οχι παραπερα!

Kαλημερα

Εδω ουτε σταγονα. Παρολο που αστραφτε ο βοριας το πρωι, και αναπτερωθηκαν οι ελπιδες μου για κατι καλο στο καρτερι, ουτε νερο ουτε πουλια ειχε
Για πουλιά ήταν αναμενόμενο λόγω ότι σε όλη την ηπειρωτική χώρα είχε λίγο πολύ κάποια φαινόμενα.
Δες από αύριο που εξασθενούν τα φαινόμενα.

καλημερα κυριοι. κι εδω η βροχη αφαντη. δεν θυμαμαι πια ποσους μηνες εχει να βγαλει νερο
προτιμότερο να αργήσει να σας βρέξει, από το να κάνει τις καταστροφές που έκανε εδώ στην Μεσσηνία, έχω και συγγενείς στα Χανιά και τους νοιάζομαι :)

Καλημέρα στους κύριους,Άλλα και στις κύριες..(δεν μπορεί όλο και κάποια κυνηγός θα μας διαβάζει,θέλω να πιστεύω..):)
Μετά τον χθεσινό κατακλυσμό η σήμερα η μέρα είναι ηλιόλουστη..Ως ποτε όμως..Από ότι είπαν θα χαλάσει παλι ο καιρός εδώ..

Καλημερα σε ολους...
Δυσκολα ξεκινησε η σημερινη μερα για την Καλαματα κ για μενα μιας κ οι βροχες εκαναν μεγαλες ζημιες σε πολλες περιοχες... Δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο, ασχημο συναισθημα να ζεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση τοσα χρονια κ τους ανθρωπου να παλευουν να σωσουν την περιουσια τους...
Εχθες εμεινα στο σπιτι της κοπελας μου που ηταν σε περιοχη που πληγηκε κ ευτυχως και εγω κ αυτη ειχαμε παρκαρει σε διαφορετικο απο το συνηθησμενο μερος... Στο δρομο που παρακαραμε συνηθως τα αυτοκινητα ειχαν παρασυρθει ολα κ ειχαν γινει μια μαζα...
Τα δικα μας ευτυχως ηταν στη θεση τους, το δικο μου ηταν ψηλο κ ειχε παρει μονο λιγο λασπονερο στην καμπινα του συνοδηγου, της κοπελιας που ειναι ΙΧ τα πατωματα της καμπινας ειχαν 10 ποντους λασπονερο... Τα αδειασα σιγα σιγα κ θα δουμε το απογευματακι πως θα καθαριστει σωστα... Ελπιζω να μην υπαρχει κ μηχανικο θεμα μονο...
Πολυ ασχημη εικονα κ ακομα πιο ασχημη η απελπισια στα ματια των ανθρωπων...
Δυστυχως ειχαμε κ νεκρους...

Status
Not open for further replies.
Back