Καλη δυναμη ρε φιλε!!Καλημερα σε ολους...
Δυσκολα ξεκινησε η σημερινη μερα για την Καλαματα κ για μενα μιας κ οι βροχες εκαναν μεγαλες ζημιες σε πολλες περιοχες... Δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο, ασχημο συναισθημα να ζεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση τοσα χρονια κ τους ανθρωπου να παλευουν να σωσουν την περιουσια τους...
Εχθες εμεινα στο σπιτι της κοπελας μου που ηταν σε περιοχη που πληγηκε κ ευτυχως και εγω κ αυτη ειχαμε παρκαρει σε διαφορετικο απο το συνηθησμενο μερος... Στο δρομο που παρακαραμε συνηθως τα αυτοκινητα ειχαν παρασυρθει ολα κ ειχαν γινει μια μαζα...
Τα δικα μας ευτυχως ηταν στη θεση τους, το δικο μου ηταν ψηλο κ ειχε παρει μονο λιγο λασπονερο στην καμπινα του συνοδηγου, της κοπελιας που ειναι ΙΧ τα πατωματα της καμπινας ειχαν 10 ποντους λασπονερο... Τα αδειασα σιγα σιγα κ θα δουμε το απογευματακι πως θα καθαριστει σωστα... Ελπιζω να μην υπαρχει κ μηχανικο θεμα μονο...
Πολυ ασχημη εικονα κ ακομα πιο ασχημη η απελπισια στα ματια των ανθρωπων...
Δυστυχως ειχαμε κ νεκρους...
Αυτή την στιγμή το βλέπω στο κανάλι ΒΕST..Κρίμα οι περιουσίες των ανθρώπων..Και το χειρότερο όλων που χάθηκαν ανθρώπινες ζωές..Καλημερα σε ολους...
Δυσκολα ξεκινησε η σημερινη μερα για την Καλαματα κ για μενα μιας κ οι βροχες εκαναν μεγαλες ζημιες σε πολλες περιοχες... Δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο, ασχημο συναισθημα να ζεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση τοσα χρονια κ τους ανθρωπου να παλευουν να σωσουν την περιουσια τους...
Εχθες εμεινα στο σπιτι της κοπελας μου που ηταν σε περιοχη που πληγηκε κ ευτυχως και εγω κ αυτη ειχαμε παρκαρει σε διαφορετικο απο το συνηθησμενο μερος... Στο δρομο που παρακαραμε συνηθως τα αυτοκινητα ειχαν παρασυρθει ολα κ ειχαν γινει μια μαζα...
Τα δικα μας ευτυχως ηταν στη θεση τους, το δικο μου ηταν ψηλο κ ειχε παρει μονο λιγο λασπονερο στην καμπινα του συνοδηγου, της κοπελιας που ειναι ΙΧ τα πατωματα της καμπινας ειχαν 10 ποντους λασπονερο... Τα αδειασα σιγα σιγα κ θα δουμε το απογευματακι πως θα καθαριστει σωστα... Ελπιζω να μην υπαρχει κ μηχανικο θεμα μονο...
Δυστυχως ειχαμε κ νεκρους...
Κουράγιο και καλή δύναμη σε όσους έχουν υποστεί ζημιές.Καλημερα σε ολους...
Δυστυχώς αυτά είναι τα χειρότερα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους...Δυστυχως ειχαμε κ νεκρους...
Ποια στιγμή ρε γατούλη; να πίνει φραπεδιά ξαπλωμένος στο χορτάρι ;;.....Δεν υπάρχει κυνηγός που να μην περιμένει αυτήν την στιγμή που θα βγεί στο βουνό..Κάθε χρόνο είναι και θα είναι μοναδική..Καλημέρα σε όλους!
Κι εγω όταν την έπαθα δεν κρατήθηκα και το έβαλα μπροστά αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να το αφήσεις μερικές μέρες να στεγνώσουν τα πάντα αν δεν το χρειάζεται για την δουλειά της η κοπέλα. Να ξέρεις θα αργήσει πολύ να στεγνώσει ειδικά αν δεν φτιάξει ο καιρός και αν υπάρχει δυνατότητα σε πιλοτή με ανοιχτά τα τζάμια γιατί θα αρχίσει να μυρίζει, καλό κουράγιο με την αποκατάσταση σε όλους όσους έπαθαν ζημιά..To μεσημερι η πολη με τη λιακαδα ειχε μια πιο ηρεμη οψη... Τα αυτοκινητα ηταν ακομα πανω στα πεζοδρομια κ στα μαγαζια σε καποιες περιοχες και οι ανθρωποι μπαζοεβγαζαν ολα τα πραγματα απο τα μαγαζια τους στο δρομο για να καθαρισουν... Κριμα γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες...
Εγω ασχοληθηκα ολο το μεσημερι με τον καθαρισμο του αμαξιου της Στελλας... Κανονικα πρεπει να παει σε φανοποιο, να βγουν οι ταπετσαριες να πληθουν κ να ξαναμπουν αλλα μαλλον θα δοκιμασουμε τον ευκολο τροπο... Το καλο ειναι οτι δειχνει να λειτουργει φυσιολογικα, η εξατσμιση βγαζει λασπες συνεχεια με καθε γκαζια... Θα δουμε...
Μακαρι να αποκατασταθουν οι ζημιες οσο πιο "ανωδυνα" γινεται σε οσους ειχαν σοβαρες...