Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου αρέσει που όλες σου οι ιστορίες έχουν και μια γκόμενα μέσα .sarcastic.

Εν δυνάμη φοιτητής είμαι ακόμα τι να κάνω, έχω να δώσω ακόμα
Αυτές είναι οι light καταστάσεις Βασίλη. Έλα να ανέβουμε πάνω για τσίχλες και θα περάσεις πολλά, δεν νομίζω να παντρευτείς μετά. .sarcastic.

Οι πιο hardcore δεν είναι να τις γράψω. Πέρυσι το χειμώνα τριγυρνούσαμε μέσα στο κέντρο βράδυ με την παρέα με μια ντισκόμπαλα από στριπτιτζάδικο.
Ένα άλλο απλό δεν είναι τυχαίο που μου έχουν πάρει τις πινακίδες πόσες φορές, οπότε ας μείνω στα ευχάριστα. .ha ha ha.

Όπως λέει κι ένας φίλος, ρε μαλάκα Κώστα φαίνεται στο κούτελο σου ότι είσαι τρελός και όπως και να χει θα κάνεις συχνά κάτι τρελό.
Δεν μπορώ αλλιώς. Αυτό είναι που μου δίνει ζωή. Μ αρέσει η τρέλα και 40 να φτάσω και 50 να φτάσω δεν θα τη σταματήσω. Η τρέλα δεν έχει όρια. ;)

Γεια σου ρε Τασσο και τι δεν θα έδινα να έπινα το καφεδάκι μου τώρα στον Κατελιο εκει στην καφετέρια με το γκαζόν και να χαζευω την θάλασσα :)
Σημερα οντως ειναι ιδανικη η θάλασσα για να την αγναντευεις..
Χτες και προχτές μιλάμε για πολύ αέρα (οστρια),Το κύμα έφτανε μέχρι πάνω..Καλά τον χειμώνα δεν το συζητώ..
Σημερα χαρά θεού και απόλυτη ηρεμία..:)
Να είμαστε καλά και θα τα πούμε ξανά τον επόμενο Αύγουστο...shake hands.

Last edited:
Σημερα οντως ειναι ιδανικη η θάλασσα για να την αγναντευεις..
Χτες και προχτές μιλάμε για πολύ αέρα (οστρια),Το κύμα έφτανε μέχρι πάνω..Καλά τον χειμώνα δεν το συζητώ..
Σημερα χαρά θεού και απόλυτη ηρεμία..:)
Να είμαστε καλά και θα τα πούμε ξανά τον επόμενο Αύγουστο...shake hands.
Ε ε ε! Θέλω και εγω ωρε! Να ειμαστε καλα να ανταμωσουμε. Να πιουμε κοφι στο περο και τσιπουρακι στα λεπεδα..

Πέρυσι το χειμώνα τριγυρνούσαμε μέσα στο κέντρο βράδυ με την παρέα με μια ντισκόμπαλα από στριπτιτζάδικο.

Τρόμαξα και γω.........αρχικά νόμισα πως έλεγες για τον Φίλη..buy buy..sarcastic.

Όπως βλέπω όλα πηγαίνουν φυσιολογικά τρελλά στο φόρουμ! .big smile.

Καλησπέρα σας

Καλησπερα σε ολους, τρεξιματακι αυτες τις μερες να μαζευτουμε κ σας διαβαζω στα κλεφτα...

ρώταγε να μάθει για τον Αρι αν έπαθε ζημιά με όλη αυτή την θεομηνία της Καλαμάτας

Μητσο και Γιαννη (μια κ μιλατε) πεστου του Σπυρακου οτι μας ελειψε κ οτι τωρα εχει τρυγονια, δεν μας αποσπα τιποτα την προσοχη... :)

Status
Not open for further replies.
Back