Καλοριζικος και καλοντουφεκος Δημήτρη.Σημερα πηραμε και το βιβλιαρακι μας οποτε ειμαστε οκ
Καλοριζικος και καλοντουφεκος Δημήτρη.Σημερα πηραμε και το βιβλιαρακι μας οποτε ειμαστε οκ
Aρε Μητσαρα τα μισα θα πληρωνεςΑπόψε τελειώνει η εργένικη ζωή.Έλα όμως που η πτήση παει όλο και πιο πίσω φτάνοντας στις 12:30..xm.
Ασε ο μάλαξ που ξέχασα να πληρώσω ηλεκτρονικά την αποσκευή και στο αεροδρόμιο την χρέωσαν 35€.asking.
Αντε καληνυχτα σε ολους. Και τα καπνογονα σου αυριο.Καληνυχτα...εχει καρτερι αυριο..!!
Ρε Μητσο μήπως είσαι ρε μαν ο Νικας Μανίκας Λιάς Καραμπαλίκας;;;Απόψε τελειώνει η εργένικη ζωή.Έλα όμως που η πτήση παει όλο και πιο πίσω φτάνοντας στις 12:30..xm.
Ασε ο μάλαξ που ξέχασα να πληρώσω ηλεκτρονικά την αποσκευή και στο αεροδρόμιο την χρέωσαν 35€.asking.
Ανάργυρε θα μαι εκει κοντά και εγώ..Καληνυχτα...εχει καρτερι αυριο..!!
.ass.Ανάργυρε θα μαι εκει κοντά και εγώ..
αύριο έχει καρτέρι στο βουνό και ωραιο καφεδάκι πρωινό
Άρη ή σκέψη του είναι και σε'σενα.Καλησπερα σε ολους, τρεξιματακι αυτες τις μερες να μαζευτουμε κ σας διαβαζω στα κλεφτα...
Μητσο και Γιαννη (μια κ μιλατε) πεστου του Σπυρακου οτι μας ελειψε κ οτι τωρα εχει τρυγονια, δεν μας αποσπα τιποτα την προσοχη...
Καληνυχτα...εχει καρτερι αυριο..!!
Καλά να περάσετε αγόρια.Ανάργυρε θα μαι εκει κοντά και εγώ..
αύριο έχει καρτέρι στο βουνό και ωραιο καφεδάκι πρωινό
Δημήτρη με το καλό να τους δεχτείς!Αποχωρώ και αναχωρώ για το αεροδρόμιο.Καλό σας βράδυ.