Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παιδες καλο ΣΚ χαλαρο και χαρουμενο........για μενα τουλαχιστον προβλεπεται μια και σημερα εκτος την ωραια παρεα με Γιωργο....το μεσημερι πηρα επιτελους την κουκλα...sexy girl.
upload gifs
jpg imagesπερσσοτερα αργοτερα γιατι εχω κατι επισκεψεις...
Καλοριζικο το εργαλειο Αργυρη να το χαρεις φιλε καλοτουφεκο και να περασετε αξεχαστες στιγμες μαζι......................

Καλησπερα παιδες καλο ΣΚ χαλαρο και χαρουμενο........για μενα τουλαχιστον προβλεπεται μια και σημερα εκτος την ωραια παρεα με Γιωργο....το μεσημερι πηρα επιτελους την κουκλα...sexy girl.
upload gifs

Καλορίζικη η οπλάρα, καλά σμάρα και πάντα ζεστές κάννες. Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει.:)

Εχεις δικιο τοσο μαλι..? Θα το κανω κοτσιδα.......sarcastic.
image url upload

Δικός μου είσαι κι εσύ. Πρώτα απ όλα είμαστε αεροδυναμικοί και επίσης είναι γοητεία. .ha ha ha.

η αγριάδα ηρεμεί

IMG_4587.jpg
IMG_4591.jpg

IMG_4593.jpg

Καλησπέρα μάγκες!! Σήμερα σε μια ψαροταβέρνα στη Ν. Ιωνία, "ο Καραβιδας" την εγκρίνω με χίλια. Έχει ποικιλία σε πολύ καλές τιμές για ψάρι και πολύ καλό προσωπικό!

Μάνο αυτός ειναι πιο πάνω απο το σπίτι μου.Πολύ καλός και ο κόσμος ευχαριστημένος.Να σου πω την αλήθεια ,το ειχα κατά νου να μαζευτούμε για κάνα ούζο καμιά φορά

Μάνο αυτός ειναι πιο πάνω απο το σπίτι μου.Πολύ καλός και ο κόσμος ευχαριστημένος.Να σου πω την αλήθεια ,το ειχα κατά νου να μαζευτούμε για κάνα ούζο καμιά φορά

Οι μερίδες ήταν νορμάλ, δεν ήταν δλδ μεγάλες όπως συνήθως τα μαγαζιά που μαζευόμαστε παρέα! Αλλά εγώ δεν είχα κανένα παράπονο! Ξαναπάω. Πήρε και το δίπλα τραπέζι μια συναγρίδα να φάει και πραγματικά φαινόταν λυμπισμένη!!!

Καλορίζικη η οπλάρα, καλά σμάρα και πάντα ζεστές κάννες. Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει.:)

Δικός μου είσαι κι εσύ. Πρώτα απ όλα είμαστε αεροδυναμικοί και επίσης είναι γοητεία. .ha ha ha.
Πεστα γιατι δεν το πιστευουν.....με το αεροδυναμικη μου ηρθε στο μυαλο το ...σποιλερ..!!.sarcastic..sarcastic.

upload gifs

Αργύρη καλορίζικο και καλά κυνήγια!

Καλησπέρα σας

upload gifs
Καλορίζικο φίλε και καλά κυνήγια μαζί του.

Status
Not open for further replies.
Back