Να την λιωσεις καλες τουφεκιες. Το πιαστρακι μαλλιων αριστερα δωρο;Τωρα μενει ποτε θα παω σκοπευτηριο στον πινακα για δοκιμες και μετρα..!
Να την λιωσεις καλες τουφεκιες. Το πιαστρακι μαλλιων αριστερα δωρο;Τωρα μενει ποτε θα παω σκοπευτηριο στον πινακα για δοκιμες και μετρα..!
Εχεις δικιο τοσο μαλι..? Θα το κανω κοτσιδα......Να την λιωσεις καλες τουφεκιες. Το πιαστρακι μαλλιων αριστερα δωρο;
Κατσε φρονιμα αλανι.....Άμα θέλεις σε κάνω μπουκλάκια
Καλοριζικο το εργαλειο Αργυρη να το χαρεις φιλε καλοτουφεκο και να περασετε αξεχαστες στιγμες μαζι......................Καλησπερα παιδες καλο ΣΚ χαλαρο και χαρουμενο........για μενα τουλαχιστον προβλεπεται μια και σημερα εκτος την ωραια παρεα με Γιωργο....το μεσημερι πηρα επιτελους την κουκλα...sexy girl.
upload gifs
jpg imagesπερσσοτερα αργοτερα γιατι εχω κατι επισκεψεις...
Καλησπερα παιδες καλο ΣΚ χαλαρο και χαρουμενο........για μενα τουλαχιστον προβλεπεται μια και σημερα εκτος την ωραια παρεα με Γιωργο....το μεσημερι πηρα επιτελους την κουκλα...sexy girl.
upload gifs
Καλησπέρα μάγκες!! Σήμερα σε μια ψαροταβέρνα στη Ν. Ιωνία, "ο Καραβιδας" την εγκρίνω με χίλια. Έχει ποικιλία σε πολύ καλές τιμές για ψάρι και πολύ καλό προσωπικό!
Μάνο αυτός ειναι πιο πάνω απο το σπίτι μου.Πολύ καλός και ο κόσμος ευχαριστημένος.Να σου πω την αλήθεια ,το ειχα κατά νου να μαζευτούμε για κάνα ούζο καμιά φορά
Πεστα γιατι δεν το πιστευουν.....με το αεροδυναμικη μου ηρθε στο μυαλο το ...σποιλερ..!!Καλορίζικη η οπλάρα, καλά σμάρα και πάντα ζεστές κάννες. Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει.
Δικός μου είσαι κι εσύ. Πρώτα απ όλα είμαστε αεροδυναμικοί και επίσης είναι γοητεία. .ha ha ha.
Δικός μου είσαι κι εσύ. Πρώτα απ όλα είμαστε αεροδυναμικοί και επίσης είναι γοητεία. .ha ha ha.
Καλησπερα παιδες καλο ΣΚ χαλαρο και χαρουμενο........για μενα τουλαχιστον προβλεπεται μια και σημερα εκτος την ωραια παρεα με Γιωργο....το μεσημερι πηρα επιτελους την κουκλα...sexy girl.
upload gifs
Καλορίζικο φίλε και καλά κυνήγια μαζί του.Καλησπερα παιδες καλο ΣΚ χαλαρο και χαρουμενο........για μενα τουλαχιστον προβλεπεται μια και σημερα εκτος την ωραια παρεα με Γιωργο....το μεσημερι πηρα επιτελους την κουκλα...sexy girl.
upload gifs