Την καλησπέρα μου στην παρέα.
Μεγαλη μερα;καλησπερα μαγκες.οι ετοιμασιες για την αυριανη μεγαλη μερα βρισκονται εν πληρη εξελιξη
εχει εξορμηση ολοημερη με βικτωρα και γιο σε αγριοπεριστερα και φασσεςΜεγ
Μεγαλη μερα;
Καλησπέρα στη παρέα. Μόλις μπήκα και τρέχω να διαβάσω τα γραφόμενα σας..
Μαζεύει σύννεφα απο το απόγευμα, μαλλον το πάει για καμιά βροχούλα.
Να ρίξει ωραία ποτιστικη βροχούλα να μυρίσει για τα καλά φθινόπωρο, να πρασινισει το χορταρακι, να μαλακώσει η γης, να μεγαλώσουν τα σκουληκακια, να ερθουν οι βελουδοματες, να ξανάρθει ο Σπύρος, να πάμε στα πουρναρωτα να τις ψάξουμε............ζηταω πολλά;
Αντε να ξεκινήσουν και τα ''βουνίσια'' κυνήγια, να μπούμε και κανονικά στην κυνηγετική σεζόν...εχει εξορμηση ολοημερη με βικτωρα και γιο σε αγριοπεριστερα και φασσες
Δεν πιστεύω να πάτε εκεί που θα πάω το Σάββατο!!!!!!!!εχει εξορμηση ολοημερη με βικτωρα και γιο σε αγριοπεριστερα και φασσες
Καλή συνάντηση..Δεν πιστεύω να πάτε εκεί που θα πάω το Σάββατο!!!!!!!!
Άδεια η Μαλακάσα ;;; .what. Εμάς εδώ γινόταν χαμός το απόγευμα από κόσμο!!! Πάνω από 10 Άγγλοι συν γυναιξί και τέκνοις ... τα παιδιά της ομάδας του skeet, που τώρα που τέλειωσε το πρωτάθλημα τό 'χουν ρίξει στο sporting ... καμιά 10αριά άτομα εμείς οι "τακτικοί πελάτες" ... κάποιοι παλιοί κυνηγοί ... 3-4 νέα παιδιά ... συνολικά πάνω από 50 άτομα (σκοπευτές και θεατές) !!!Απο την άδεια Μαλακάσα την καλησπέρα μου σε όλη την καλή παρέα
Μπραβο ρε Γιαννη. Να μας πεις και την αντοχη της βαφης στη λαμα.
Μιας και με επιασε το καλητεχνηκο μου σημερα,αποφασησα να σενιαρο ενα σουγια οπηνελ ο οπιος ειταν σε αθλιο χαλη ξυλα ασπρησμενα και λαμα ολο σκουρια μιας και δεν ειταν ο ανοξηδοτος.βαυτηκαν τα ξυλα με το ειδιο υληκο που εβαψα το κοντακι,εβαψα την λαμα με ψηχρη βαφη και ειδου το αποτελεσμα.της κουτας χαχαχα
Α και τι υλικο στο ξυλο;;;Μπραβο ρε Γιαννη. Να μας πεις και την αντοχη της βαφης στη λαμα.