Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις μαζεύτηκα στο σπίτι και μπήκα να ρίξω μια ματιά στα γρήγορα γιατί είμαι κουρασμένος και
αύριο έχει αναχώρηση για Εύβοια μεσω Αγίας Μαρίνας για δουλειά και όχι για περιστέρια .:confused:
Πάρε καλάμι μαζί σου να σου πω πού να πας για λαβράκια...

Καληνύχτα και απο μένα και καλό ξημέρωμα.
κυριοι καληνυχτω γιατι το ξυπνημα θα ειναι πολυ πολυ πρωινο. περιπου σε 4 1/2 ωρες απο τωρα. καλο ξημερωμα και θα τα πουμε με το καλο αυριο βραδυ
Ευριπίδη καλά να περάσετε.

καλησπέρα σας
απογευματινή κυνηγετική βόλτα χωρίς κυνήγι με τον Τζιμάκο.....δεν είδαμε τίποτα και το ρίξαμε στις δοκιμές και στις απορίες του Δημήτρη γύρω από το κυνήγι
στο γυρισμό κτυπήσαμε 3 μισόκιλα και ολοκληρώθηκε η βραδιά με επιτυχία :)

Σας καληνυχτίζω και 'γω μ' ενα Κερκυραϊκό ηλιοβασίλεμα...
20160901_194953.jpg

Είναι η ακτογραμμή που περίμενα κάθε βράδυ -όταν ήμουν στο νησί- να μπουνε τα τρυγόνια, αλλά δεν μου καναν τη χάρη...
Μπήκαν μια μέρα αφότου είχα φύγει...
Δεν πειραζει, ραντεβού του χρόνου...

Χαιρετώ την παρέα έστω και αργά, ρεπό σήμερα και είχε μπόλικες βορτουλες σε κυνηγομάγαζα και σε walmart μίας και έχει αρχίσει το τρυγόνι και το ελαφι με τόξο και όλα τα μαγαζιά είναι φορτωμενα πραματια αυτή την εποχή.
Τέσσερα walmart γυρίσαμε μέχρι να βρούμε στο τέταρτο τα Ισπανικά φυσιγγακια (suprema) τα οποία με εξεπληξαν ευχάριστα άλλη μια φορά, και μετά σκοπευτηριο. Η γνωστή παρέα ήταν πάλι πίστη στο ραντεβού της αν και πηγαμε αργά αυτή τη φορά.
upload img

Καλημέρα από το καρτέρι. Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που βρήκα το μέρος ότι κάτι έχει φέτος από παπιά, είναι αλλα 13 άτομα, από χθες το βράδυ από ότι μου ειπαν. Ευτυχώς βρήκα έκατσα για να δουμε.....
Με το καλό φίλε όλοι οι καλοί χωράνε.

Καλημέρα από το καρτέρι. Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που βρήκα το μέρος ότι κάτι έχει φέτος από παπιά, είναι αλλα 13 άτομα, από χθες το βράδυ από ότι μου ειπαν. Ευτυχώς βρήκα έκατσα για να δουμε.....
Και μονο που εισαι εκει να εισαι χαρουμενος και να περασεις καλα.

Status
Not open for further replies.
Back