Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα ομάδα,

πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο σήμερα ο γιόκας μου του κακοφάνηκε το πρωινό ξύπνημα,να σας πω και τα ευχάριστα έρχεται και τρίτο μπεμπάκι στην οικογένεια και η χαρά είναι απερίγραπτη

καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους !!!
Καλή αρχή στο γιόκα σου Παυλο, κάθε αρχή και δύσκολη.
Με το καλό να έρθει και το μωράκι σας.

καλημέρα ομάδα,

πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο σήμερα ο γιόκας μου του κακοφάνηκε το πρωινό ξύπνημα,να σας πω και τα ευχάριστα έρχεται και τρίτο μπεμπάκι στην οικογένεια και η χαρά είναι απερίγραπτη

Καλη αρχη στον μικρο Παυλο και με το καλο το νεο μελος στην οικογενεια

Καλημέρα από το καρτέρι. Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που βρήκα το μέρος ότι κάτι έχει φέτος από παπιά, είναι αλλα 13 άτομα, από χθες το βράδυ από ότι μου ειπαν. Ευτυχώς βρήκα έκατσα για να δουμε.....

Καλησπέρα σε όλους.

Τελικά οι προσδοκίες για μια καλή μέρα κατέρρευσαν με το που ξημέρωσε, αφού στο ξημέρωμα δεν πέρασε σχεδόν τίποτα.
3 κοπάδια των 4 ως 8 κοντά πουλιών και αυτό ήταν όλο.
Πέρασαν βέβαια αργότερα μερικά μεμονωμένα και όλα από το ίδιο σημείο στο οποίο δεν καθόταν κανένας. (κρίμα που δεν μπορώ να πάω κι αύριο να τα στριμώξω).
Η ώρα πέρασε και κατά τις 10 τα μάζεψα και έφυγα. Στο γυρισμό έκανα και μπανιστήρι, είδα 3 τρυγόνια.
Οι φαλαρίδες αρκετές αν είχες όρεξη γι αυτές, έκανες δουλειά.

καλημέρα ομάδα,

Με το καλό να έρθει το παιδάκι Παύλο.:)

Status
Not open for further replies.
Back