Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καληνυχτώ και εγώ παίδες.Σήμερα είναι η πρώτη μέρα σπίτι με τον μικρό.Ουτέ σε 10ωρο περπατητό στα βουνά τέτοια κούραση.καλή αυριανή να έχουμε.

καλημέρα ομάδα,

πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο σήμερα ο γιόκας μου του κακοφάνηκε το πρωινό ξύπνημα,να σας πω και τα ευχάριστα έρχεται και τρίτο μπεμπάκι στην οικογένεια και η χαρά είναι απερίγραπτη

καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους !!!

Με το καλό το νέο μέλος Παύλο και να χαίρεσαι και τα άλλα δύο.

IMG_4682.jpg

Ωραίο απόγευμα παιδιά σήμερα, ανέβηκα πάνω απο 1200 μέτρα, κρύο και πολύς αέρας. Είχε πουλιά αλλα εγώ κατα λάθος δεν πήρα τα σωστά φυσίγγια με αποτέλεσμα να βρεθώ με τα 5αρια lambro feltro και 4* στο βουνό. Δεν μπορούσα να σκοτώσω πουλί στα 30-35μετρα. Έχασα αλλα τόσα, κάποια στιγμή ο αέρας με κτυπούσε στο πρόσωπο και έτσουζαν τα ματια μου απο τις σκόνες. Γενικά περνούσαν κάπως μακριά, με έβλεπαν κιόλας και άλλαζαν πορεία αμέσως, πανέξυπνα ειναι. Κάποια στιγμή είπα να αλλάξω θέση να κατέβω πιο χαμηλά και όπως ήμουν με σακούλι όπλο μπουφάν μαξιλάρι κάθονται στα 30 περιπου μέτρα πιο πάνω ενα κοπάδι 8-9 φάσσες , σημαδεύω την πιο χοντρή και δεν πήρε σκάγι.... Φύγανε όλες χαλαρά σαν να έλεγαν αυτός ειναι κουλος, με ξεφτίλισαν.
Αύριο θα τις ξεφτιλίσω εγώ !
Φυσίγγια check
Τσοκ. Check

Status
Not open for further replies.
Back