Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα φιλαράκια. :)

Πραγματικά πέρασα ένα πολύ βαρετό και ανιαρό σαββατοκύριακο.:(

Παρασκευή βράδυ βρήκα μια πολύ όμορφη έξοδο αλλά το πρωί έπρεπε να ξυπνήσω στις 9 να ασχοληθώ με μια δημοσίευση που ετοιμάζω.
Μου έφαγε όλη την μέρα και έπεσα τέζα το βράδυ και σήμερα το πρωί ξανά τα ίδια στο pc, αν και κοιμήθηκα μέχρι 10.
Έκανα ένα διάλειμμα έπλυνα το αυτοκίνητο, αλλά είμαι τόσο γκαντέμης που ξαφνικά πριν λίγο συννέφιασε, μπορεί να βρέξει.
Αύριο με περιμένει μια πολύ δύσκολη μέρα από άποψη δουλειάς και το απόγευμα θα αρχίσω να μαζεύω λίγο το αμάξι.
Θέλω να περάσω καινούριες μεμβράνες (αυτό θα γίνει αύριο), από Τετάρτη θα πάω τις ζάντες για ξεστράβωμα-τρίψιμο-στοκάρισμα και βάψιμο ανθρακί,
την παραπάνω βδομάδα τοπική βαφή στον πίσω προφυλακτήρα και την αμέσως επόμενη βάψιμο το μισό αμάξι από αριστερά που μου το χαράκωσαν με κλειδί.
Επίσης πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα να αλλάξω και αμορτισέρ. Για να δούμε τι θα δούμε…o_O

Pimp My Ride ;

560hp !! Νταλίκα ειναι Κώστα ;

Για νταλίκα Νίκο δεν ξέρω πάντως στις στροφές είναι τρένο σίγουρα. Και τα 560 λίγα είναι. Με ένα μικρό upgrade αυτό το φτάνεις 800 για πλάκα.

Άμα έχεις τρέλα τα άλογα δεν τελειώνουν ποτέ. Το πιο γρήγορο αμάξι που έχω οδηγήσει είναι audi s3, είχε 350 καλοταϊσμένα άλογα και πάλι αργό όμως μου φαινόταν..sarcastic.

Ένας από τους πρώτους λογούς αν τελικά αποφασίσω να την κάνω για έξω είναι γι αυτά τα αμάξια που και θα πληρώνεσαι καλά από την δουλειά για μπορείς να τα αγοράσεις και οι δρόμοι είναι κατάλληλοι για να τρέξεις πχ με 300km.

Κάπως έτσι, μέχρι να μαζέψω 115.000 ευρώ να πάρω ένα Audi RS7 4.000cc 560hp σύντομα δηλαδή, σε καμιά 20αριά χρόνια. .sarcastic.

Όνειρο ζωής αυτό το αμάξι, αααχχχ……
Κωστη δεν θέλω να σε απογοήτευσω :(
αλλά σε 20 χρόνια σε βλέπω με fiat doblo
ξέρεις από αυτά τα πολυμορφικά που μοιάζουν με πουλμανακια
για να χωράνε και τα καροτσια των παιδιών και οι τσάντες από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ .sarcastic..sarcastic..my man..buy buy..buy buy.

Κωστη δεν θέλω να σε απογοήτευσω :(
αλλά σε 20 χρόνια σε βλέπω με fiat doblo
ξέρεις από αυτά τα πολυμορφικά που μοιάζουν με πουλμανακια
για να χωράνε και τα καροτσια των παιδιών και οι τσάντες από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ .sarcastic..sarcastic..my man..buy buy..buy buy.

Δεν ξέρω γιατί αλλά με πόνεσε αυτό που έγραψες Κώστα. .sarcastic.

Να μου έλεγες πάρε ένα πολυμορφικό να το γεμίζεις γμομενάκια να πω χαλάλι .yelling.

Αν εχεις τη δυνατότητα να εχεις super car, σίγουρα θα υπάρχει κ 2ο ή 3ο αυτοκίνητο στο γκαράζ....
Κρατάς λοιπόν το "εργαλείο" για την ΕΟ όπου αν και μικρή σε μήκος, μπορεί να σε αφήσει ευχαριστημένο ....
Δεν το συζητώ να το οδηγήσεις στη πόλη γιατί θα πρέπει να έχεις κάβα 4-5 επιπλέον "κοστούμια" .sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστροφή απο το χωριό και πέρασα να χαιρετήσω. Απο το πρωί μετά το κυνήγι πηγαμεστκ χωριό οικογενειακός μιας και ειχα κάτι μαστορέματα να τελειώσω με τον πατέρα μου.
Καλησπέρα στην παρέα! Χάθηκα δύο ημέρες με το κυνήγι και έχω πολύ πράμα να διαβάσω!
Αφου ηταν για κυνήγι Μύρο είσαι δικαιολογημένος......sarcastic.

Καλησπερίζω την παρεούλα.
Σήμερα πονάνε οι μύες μου στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια.Είναι απο τις πέτρες που πετούσα χθες στη θάλασσα για ανακόψω την πορεία των πουλιών που πέσανε στο νερό και τα τραβούσε μέσα.Στα δυο πρώτα ειλικρινά έριξα πάνω απο 100 πέτρες.
Φανταστείτε οτι αυτο έγινε άλλες δυο φορές. .buy buy..buy buy.

Σήμερα πονάνε οι μύες μου στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια.Είναι απο τις πέτρες που πετούσα χθες στη θάλασσα για ανακόψω την πορεία των πουλιών που πέσανε στο νερό και τα τραβούσε μέσα.Στα δυο πρώτα ειλικρινά έριξα πάνω απο 100 πέτρες.
Δοκιμασε να μαθεις να ριχνεις πεζοβολο ή καποια παρομοια πατεντα με δικτυ

Μητσάρα μήπως να έπαιρνες ένα λαμπραντόρ; ;)

Status
Not open for further replies.
Back