Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Τσι πουτάνας γίνεται πάλι σήμερα εδώ στο κωλοχανείο στη δουλειά, από το πρωί. Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας !!! Δεν πρόλαβα ούτε 2 γουλιές καφέ να πιω ... πάει ήδη μισό πακέτο τσιγάρα, και στην ουσία δεν έχω καπνίσει 2 ή 3, στο τασάκι καίγονται!!! Μου έχουν κάνει τα νεύρα μου τσατάλια, αν τη βγάλω καθαρή σήμερα δεν ξαναφοβάμαι ... Γι' αυτό σηκώνομαι και φεύγω αυτή τη στιγμή, στα @@@ μου τους γράφω όλους και όλα, πάω να κάμω κάτι δικές μου δουλειές, κι αν ηρεμήσω εν τω μεταξύ θα ξανάρθω, αλλιώς θα πάω σπίτι ... να κάνω επωμίσεις μέχρι το απόγευμα που θα πάω να εκτονωθώ στο σκοπευτήριο ....
Καλή συνέχεια ............

καλημέρα καλή βδομάδα!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Τσι πουτάνας γίνεται πάλι σήμερα εδώ στο κωλοχανείο στη δουλειά, από το πρωί. Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας !!! Δεν πρόλαβα ούτε 2 γουλιές καφέ να πιω ... πάει ήδη μισό πακέτο τσιγάρα, και στην ουσία δεν έχω καπνίσει 2 ή 3, στο τασάκι καίγονται!!! Μου έχουν κάνει τα νεύρα μου τσατάλια, αν τη βγάλω καθαρή σήμερα δεν ξαναφοβάμαι ... Γι' αυτό σηκώνομαι και φεύγω αυτή τη στιγμή, στα @@@ μου τους γράφω όλους και όλα, πάω να κάμω κάτι δικές μου δουλειές, κι αν ηρεμήσω εν τω μεταξύ θα ξανάρθω, αλλιώς θα πάω σπίτι ... να κάνω επωμίσεις μέχρι το απόγευμα που θα πάω να εκτονωθώ στο σκοπευτήριο ....
Καλή συνέχεια ............
Φωτιά και τσεκούρι .shoot.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι!:)
Ένα μπουρίνι γύρω στις 5:30 το πρωί δεν άφησε τίποτα όρθιο..Έπεσαν κάτι δεντρα,πινακίδες,ομπρέλες κ ξαπλώστρες βρέθηκαν στην θάλασσα,Τώρα τελειώσαμε με την επιδιόρθωση των ζημιών..
Και σαν να μην έφτανε αυτο είχαμε κ έναν σεισμό 4,5Ρ δυτικά του νησιου..
Κατά τα άλλα καλά :)

Status
Not open for further replies.
Back