Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καιρός φέρνει τα λαχανα,καιρός τα παραπουλια.......;):)
Αυτό περιμένω κι εγω ρε Γιάννη με ανυπομονησία.Να κάνει κρύο για να.....γίνουν τα λάχανα..sarcastic.
καλημέρα παλικάρια,

μόλις γύρισα από Βενιζέλος ,έφυγε ο πατέρας για Κίνα να μπει στο καράβι με προορισμό Αμερική,μετά από τόσα χρόνια ακόμα έχω αυτό τον κόμπο στο λαιμό όταν τον αποχωρίζομαι και δεν λέω να το ξεπεράσω,δύσκολη η ζωή του ναυτικού αλλά και της οικογένειας του

άαααντε καλή συνέχεια !!!
Ο αποχωρισμός Παύλο δεν συνηθίζετα και το ξέτεις.Είναι πάντα δύσκολη στιγμή.
Καλά ταξίδια να εχει και μετο καλό να ξανάρθει κοντά σας.

Kαλημεραααα στους φιλους μου!!!!
Ο χρονος ειναι πολυ αργος για οσους περιμενουν....πολυ γρηγορος για οσους φοβουνται...πολυ μακρυς για οσους θρηνούν.....και πολυ συντομος για οσους γλεντουν....
Και για τους ερωτευμενους.....για τους ερωτευμενους ο χρονος ειναι αιωνιοτητα.

Ο χρονος ειναι πολυ αργος για οσους περιμενουν....πολυ γρηγορος για οσους φοβουνται...πολυ μακρυς για οσους θρηνούν.....και πολυ συντομος για οσους γλεντουν....
.asking.τι ήπιες πρωι πρωί να ήξερα..buy buy..buy buy.

Last edited:
Να πας κυνηγι αμεσως .sarcastic.

Καλημέρα στην παρέα ... Ακόμη ένα απολαυστικό απόγευμα χθες στο σκοπευτήριο ... Ήπιαμε τον καφέ μας, ρίξαμε τις πούλες μας ... κάναμε και το χαβαλέ μας, είπαμε και τις μ@λ@κίες μας ... Πολύ καλή παρέα, παλιοί και νέοι... "Ολα τα λεφτά" ο Σαλαβαντάκης να διηγείται ιστορίες με τον Τιμούρ Ματογιάν (παλιό προπονητή της εθνικής ομάδας σκοποβολής πήλινου στόχου) ... Φοβερές, απίστευτες φάσεις, λέμε !!! .what. .big smile.
Μόνο που σκέφτομαι ότι μικραίνουν οι μέρες, σε κανα μήνα αλλάζει και η ώρα, και δεν θα προλαβαίνω να πηγαίνω απογεύματα ... Κι εντάξει, τα σ/κ πες θα πηγαίνουμε κανένα κυνήγι (οι τσίχλες θα την πληρώσουνε ... ελπίζω .xm.) αλλά η υπόλοιπη εβδομάδα πως θα περνά !!!:(

Καλημέρα στην παρέα ... Ακόμη ένα απολαυστικό απόγευμα χθες στο σκοπευτήριο ... Ήπιαμε τον καφέ μας, ρίξαμε τις πούλες μας ... κάναμε και το χαβαλέ μας, είπαμε και τις μ@λ@κίες μας ... Πολύ καλή παρέα, παλιοί και νέοι... "Ολα τα λεφτά" ο Σαλαβαντάκης να διηγείται ιστορίες με τον Τιμούρ Ματογιάν (παλιό προπονητή της εθνικής ομάδας σκοποβολής πήλινου στόχου) ... Φοβερές, απίστευτες φάσεις, λέμε !!! .what. .big smile.
Μόνο που σκέφτομαι ότι μικραίνουν οι μέρες, σε κανα μήνα αλλάζει και η ώρα, και δεν θα προλαβαίνω να πηγαίνω απογεύματα ... Κι εντάξει, τα σ/κ πες θα πηγαίνουμε κανένα κυνήγι (οι τσίχλες θα την πληρώσουνε ... ελπίζω .xm.) αλλά η υπόλοιπη εβδομάδα πως θα περνά !!!:(
Προβολείς
(Για χαβαλέ το έβαλα αλλά το είδα και μελαγχόλησα, ειδικά αν το βάλεις δίπλα δίπλα με το σχιστό:()
Καλημέρα δεν είπα ε;
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Kυριοι μετα απο απουσια αρκετων μηνων και αφου περασα πολλα επαναπροσδιοριζωντας πολλες θεσεις και αποψεις ξανα κοντα στην ομορφη παρεα
Γιαννη καλως ηρθες κ παλι... Ευχομαι να ειναι ολα καλα τωρα... :)

Kυριοι μετα απο απουσια αρκετων μηνων και αφου περασα πολλα επαναπροσδιοριζωντας πολλες θεσεις και αποψεις ξανα κοντα στην ομορφη παρεα

Καλώς τον Γιάννη. Εύχομαι όλα να σου πηγαίνουν όπως τα θέλεις.

Γιάννη καλώς βρεθήκαμε ξανά.
Εύχομαι "το πέρασα πολλά" να μην αφορά προβλήματα υγείας.Αλλά κι αν ειναι ετσι,εύχομαι το καλύτερο και χαίρομαι που εισαι πάλι εδώ ,ανανεωμένος και προ πάντων .....αναθεωρημένος. .sarcastic.

Προβολείς
(Για χαβαλέ το έβαλα αλλά το είδα και μελαγχόλησα, ειδικά αν το βάλεις δίπλα δίπλα με το σχιστό:()...

Κι όμως ... εδώ το κάνουμε κι αυτό πότε-πότε (... χωρίς τη λιμνούλα βέβαια :D ) ... αλλά το καλοκαίρι. ;) :)
Για το χειμώνα δεν ξέρω πως θάναι, και αν θα έχει συμμετοχές ... .xm. Εγώ πάντως δεν θάλεγα όχι ... Μακάρι ...
.my man.

Προβολείς
(Για χαβαλέ το έβαλα αλλά το είδα και μελαγχόλησα, ειδικά αν το βάλεις δίπλα δίπλα με το σχιστό:()
Καλημέρα δεν είπα ε;
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σε πιο κράτος ειναι ;

Σε πιο κράτος ειναι ;
Αμερική φυσικά (ΗΠΑ) ... Που αλλού ;)

Αν κανονιστει κατι για χειμωνα βραδι ειμαι μεσα εννοειται
Εννοείται, και όποιος το μάθει πρώτος ειδοποιεί και τους υπόλοιπους ... ;)

Status
Not open for further replies.
Back