P
PANOUTSOS
100000% μαζί σου...πανο συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω. δεν δουλευω ολη μερα σαν το μαυρο για να εχω συνεταιρο το ανυπαρκτο κρατος. το μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι ευτυχως υπαρχει δουλεια
100000% μαζί σου...πανο συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω. δεν δουλευω ολη μερα σαν το μαυρο για να εχω συνεταιρο το ανυπαρκτο κρατος. το μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι ευτυχως υπαρχει δουλεια
μπραβο ρε πανο. τα ειπες ολαΤην καλησπέρα μου ιδιαίτερα στον Ζολώτα που περνά δύσκολες στιγμές με την μήτερ του και την υγεία της...
Μεσα στη ζωή είναι όλα αλλά στήριγμα και κάστρο η φαμίλια του καθενός και η ρίζα μας είναι αυτή που καλώς ή κακώς μας έφερε εδώ που είμαστε και μιλάμε...
Αυτοί κάποτε μας πήραν από το χέρι και μας ξεσκάτισαν ,μας μεγάλωσαν δεν ντύθηκαν για να ντυθούμε κλπ... και για κάποιους παλαιότερους δεν εφαγαν για να ταισουν τα παιδιά τους...
Μητσο γερά έστω και απο εδώ...
πανο συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω. δεν δουλευω ολη μερα σαν το μαυρο για να εχω συνεταιρο το ανυπαρκτο κρατος. το μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι ευτυχως υπαρχει δουλεια
Τα πες ολα ξεχωρίστε φιλε κ λεβεντη.Την καλησπέρα μου ιδιαίτερα στον Ζολώτα που περνά δύσκολες στιγμές με την μήτερ του και την υγεία της...
Μεσα στη ζωή είναι όλα αλλά στήριγμα και κάστρο η φαμίλια του καθενός και η ρίζα μας είναι αυτή που καλώς ή κακώς μας έφερε εδώ που είμαστε και μιλάμε...
Αυτοί κάποτε μας πήραν από το χέρι και μας ξεσκάτισαν ,μας μεγάλωσαν δεν ντύθηκαν για να ντυθούμε κλπ... και για κάποιους παλαιότερους δεν εφαγαν για να ταισουν τα παιδιά τους...
Μητσο γερά έστω και απο εδώ...
μα παντα εμεις οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι την πληρωνουμε. σιγα μην τα βαλουνε με την ιδια τους τη κασταΣκέψου Διονύση ότι τα νταβατζιλίκια του κράτους τα υφίστανται και άνθρωποι ανημποροι πλέον...
Συνταξιούχοι, άνεργοι
Φτου ρε γαμώτο........κι ότι ήθελα να περάσω για δανεικά.Καλησπέρα ρεμάλια
Πλήρωσα Τεβε , Ενφια , φόρο εταιρείας , ρύθμιση και φόρο εισοδήματος και έμεινα άφραγκος![]()
Ναι φίλε.
Τι θες να μαθεις.
34 γρ συγκεντρωτηρας
Ναι υπάρχει, το stringer 34γρ.Τι έχεις ακούσει για αυτό?
αφου η γυναικα ειναι καλα ολα τ αλλα ειναι λεπτομερειες. παντα να εχετε υγεια φιλε μακη ολοι σαςκαλησπέρα στην παρέα
ένα θεματάκι με την σύζυγο,ευτυχώς αντιμετωπίσιμο,παίρνει τον δρόμο του και θα λυθεί
λίγο δουλίτσα λόγω εποχής,έλειψε κι ο εργοδότης με άδεια για ξεκούραση και τα βράδια λίγος ο χρόνος για το φόρουμ
παρακολουθούσα στα γρήγορα την <<κυνηγετική γωνιά>> και χαίρομαι που είστε όλοι και είναι όλα καλά![]()
Ναι πέρνα μια βόλτα να σου ζητήσω εγώ.banana..banana.Φτου ρε γαμώτο........κι ότι ήθελα να περάσω για δανεικά.
Τι της έκανες της γυναίκας ρε ρεμάλι;;;;.what..what.ένα θεματάκι με την σύζυγο,ευτυχώς αντιμετωπίσιμο,παίρνει τον δρόμο του και θα λυθεί
καλές θάλασσες να έχει Παύλο,λίγο που είχαμε μιλήσει στη Μαλακάσα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσειςκαλημέρα παλικάρια,
μόλις γύρισα από Βενιζέλος ,έφυγε ο πατέρας για Κίνα να μπει στο καράβι με προορισμό Αμερική,μετά από τόσα χρόνια ακόμα έχω αυτό τον κόμπο στο λαιμό όταν τον αποχωρίζομαι και δεν λέω να το ξεπεράσω,δύσκολη η ζωή του ναυτικού αλλά και της οικογένειας του
άαααντε καλή συνέχεια !!!
Παναγιώτη σ'ευχαριστώ για όσα είπες.Σόρρυ για τον συναισθηματισμό αλλά η ζωή δεν είναι μόνο καλημεροκαλησπέρα παίχται (για μενα το λέω)
¨Οταν το πρωτοδιάβασα ... με πήραν τα ζουμιά...
Αυτό είναι το συγκλονιστικό γράμμα ενός ηλικιωμένου πατέρα προς το γιο του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενα γράμμα που μέσα από την απλότητα και τον καθάριο λόγο του, καταφέρνει να κλείσει μέσα του, όλο τον κύκλο της ζωής.
Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, μην με διακόπτεις, άκουσε με. Oταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο παραμύθι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
Όταν δεν θέλω να πλυθώ μην με μαλώνεις και μην με κάνεις να αισθάνομαι ντροπή... Θυμήσου όταν έτρεχα από πίσω σου και έβρισκες δικαιολογίες όταν δεν ήθελες να πλυθείς. Όταν βλέπεις την άγνοιά μου στις νέες τεχνολογίες, δώσε μου χρόνο και μη με κοιτάς ειρωνικά, εγώ είχα όλη την υπομονή να σου μάθω το αλφάβητο. Οταν κάποιες φόρες δεν μπορώ να θυμηθώ ή χάνω τον συνειρμό των λέξεων, δώσε μου χρόνο για να θυμηθώ και εάν δεν τα καταφέρνω μην θυμώνεις... Το πιο σπουδαίο πράγμα δεν είναι εκείνο που λέω αλλά η ανάγκη που έχω να είμαι μαζί σου και κοντά σου και να με ακούς.
Όταν τα πόδια μου είναι κουρασμένα και δεν μου επιτρέπουν να βαδίσω μην μου συμπεριφέρεσαι σαν να ήμουν ένα "βάρος", έλα κοντά μου με τα δυνατά σου μπράτσα, όπως έκανα εγώ όταν ήσουν μικρός και έκανες τα πρώτα σου βήματα.
Όταν λέω πως θα ήθελα να "πεθάνω"... μη θυμώνεις, μια μέρα θα καταλάβεις τι είναι αυτό που με σπρώχνει να το πω. Προσπάθησε να καταλάβεις πως στην ηλικία μου δεν ζεις, επιβιώνεις. Μια μέρα θα ανακαλύψεις ότι παρόλα τα λάθη μου πάντοτε ήθελα το καλύτερο για σένα, για να σου ανοίξω τον δρόμο. Αφιέρωσε μου λίγο από τον χρόνο σου, δώσε μου λίγο από την υπομονή σου, δώσε μου έναν "ώμο" για να ακουμπήσω το κεφάλι, με τον ίδιο τρόπο που το έκανα και εγώ για σένα.
Βοήθησέ με να περπατήσω, βοήθησέ με να τελειώσω τις ημέρες μου με αγάπη και υπομονή.
Σε αντάλλαγμα θα σου δώσω ένα χαμόγελο και την απέραντη αγάπη που πάντα έτρεφα και είχα για σένα.
Σε αγαπώ παιδί μου...»
φίλε κουράγιο τα πέρασα με την μητέρα μου μαζί με την οικογένεια μουΠαναγιώτη σ'ευχαριστώ για όσα είπες.
Το παραπανω κείμενο το εχω διαβάσει απο παλιά.Με λίγα λόγια τα λέει όλα και ακουμπάει τις ευαίσθητες χορδές μας.
Δυστυχώς όταν εχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια κατάσταση πρέπει να οπλιστείς με υπομονή ,δύναμη και βαθεια σκέψη σκέψη ,για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.Η κούραση ,τόσο η ψυχική όσο και η σωματική σε καταβάλλει και νομίζεις οτι χάνεται ο κόσμος γύρω σου.
Εγώ έπεσα πολύ απότομα στα βαθειά ,λόγω ραγδαίας επιδείνωσης και μέχρι να μπουμε σε ρυθμό δεν ξέρω πόσο καιρό θα πσρει.Το μονο σίγουρο είναι οτι όσο κυλλάει ο χρόνος η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Εύχομαι να πρόλαβες να αγοράσεις φυσίγγια! .banana.Καλησπέρα ρεμάλια
Πλήρωσα Τεβε , Ενφια , φόρο εταιρείας , ρύθμιση και φόρο εισοδήματος και έμεινα άφραγκος![]()
Περαστικά φίλε! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!καλησπέρα στην παρέα
ένα θεματάκι με την σύζυγο,ευτυχώς αντιμετωπίσιμο,παίρνει τον δρόμο του και θα λυθεί
λίγο δουλίτσα λόγω εποχής,έλειψε κι ο εργοδότης με άδεια για ξεκούραση και τα βράδια λίγος ο χρόνος για το φόρουμ
παρακολουθούσα στα γρήγορα την <<κυνηγετική γωνιά>> και χαίρομαι που είστε όλοι και είναι όλα καλά![]()
Καλό κουράγιο φίλε! Καλή δύναμη σε εσάς αλλά και στη μητέρα σου!Παναγιώτη σ'ευχαριστώ για όσα είπες.
Το παραπανω κείμενο το εχω διαβάσει απο παλιά.Με λίγα λόγια τα λέει όλα και ακουμπάει τις ευαίσθητες χορδές μας.
Δυστυχώς όταν εχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια κατάσταση πρέπει να οπλιστείς με υπομονή ,δύναμη και βαθεια σκέψη σκέψη ,για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.Η κούραση ,τόσο η ψυχική όσο και η σωματική σε καταβάλλει και νομίζεις οτι χάνεται ο κόσμος γύρω σου.
Εγώ έπεσα πολύ απότομα στα βαθειά ,λόγω ραγδαίας επιδείνωσης και μέχρι να μπουμε σε ρυθμό δεν ξέρω πόσο καιρό θα πσρει.Το μονο σίγουρο είναι οτι όσο κυλλάει ο χρόνος η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.