εγω παλι το 89 στο παλερμο στα νιατα μου επαιζα 5×5. φυση επιθετικος παικτης. ασχετα τωρα που εχω γινει 4×4 a/t
.victory..victory.
.victory..victory.
Το σορυ μην το λες αδερφε ουτε γ αστειο.Σόρρυ για τον συναισθηματισμό αλλά η ζωή δεν είναι μόνο καλημεροκαλησπέρα παίχται (για μενα το λέω)
¨Οταν το πρωτοδιάβασα ... με πήραν τα ζουμιά...
Αυτό είναι το συγκλονιστικό γράμμα ενός ηλικιωμένου πατέρα προς το γιο του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενα γράμμα που μέσα από την απλότητα και τον καθάριο λόγο του, καταφέρνει να κλείσει μέσα του, όλο τον κύκλο της ζωής.
Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, μην με διακόπτεις, άκουσε με. Oταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο παραμύθι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
Όταν δεν θέλω να πλυθώ μην με μαλώνεις και μην με κάνεις να αισθάνομαι ντροπή... Θυμήσου όταν έτρεχα από πίσω σου και έβρισκες δικαιολογίες όταν δεν ήθελες να πλυθείς. Όταν βλέπεις την άγνοιά μου στις νέες τεχνολογίες, δώσε μου χρόνο και μη με κοιτάς ειρωνικά, εγώ είχα όλη την υπομονή να σου μάθω το αλφάβητο. Οταν κάποιες φόρες δεν μπορώ να θυμηθώ ή χάνω τον συνειρμό των λέξεων, δώσε μου χρόνο για να θυμηθώ και εάν δεν τα καταφέρνω μην θυμώνεις... Το πιο σπουδαίο πράγμα δεν είναι εκείνο που λέω αλλά η ανάγκη που έχω να είμαι μαζί σου και κοντά σου και να με ακούς.
Όταν τα πόδια μου είναι κουρασμένα και δεν μου επιτρέπουν να βαδίσω μην μου συμπεριφέρεσαι σαν να ήμουν ένα "βάρος", έλα κοντά μου με τα δυνατά σου μπράτσα, όπως έκανα εγώ όταν ήσουν μικρός και έκανες τα πρώτα σου βήματα.
Όταν λέω πως θα ήθελα να "πεθάνω"... μη θυμώνεις, μια μέρα θα καταλάβεις τι είναι αυτό που με σπρώχνει να το πω. Προσπάθησε να καταλάβεις πως στην ηλικία μου δεν ζεις, επιβιώνεις. Μια μέρα θα ανακαλύψεις ότι παρόλα τα λάθη μου πάντοτε ήθελα το καλύτερο για σένα, για να σου ανοίξω τον δρόμο. Αφιέρωσε μου λίγο από τον χρόνο σου, δώσε μου λίγο από την υπομονή σου, δώσε μου έναν "ώμο" για να ακουμπήσω το κεφάλι, με τον ίδιο τρόπο που το έκανα και εγώ για σένα.
Βοήθησέ με να περπατήσω, βοήθησέ με να τελειώσω τις ημέρες μου με αγάπη και υπομονή.
Σε αντάλλαγμα θα σου δώσω ένα χαμόγελο και την απέραντη αγάπη που πάντα έτρεφα και είχα για σένα.
Σε αγαπώ παιδί μου...»
Νικολη τα έχω δει σε κατάστημα εδώ στο νησί, αν δεν το βρεις τελικά εκεί και θέλεις μπορώ να μιλήσουμε και στα στελνω.Καλησπέρα παιδιά !
Πολύ σωστά λέγεται stringer.
Θέλω να αγοράσω 2 κουτιά να το κάνω δώρο στον αδερφό μου, ειναι το αγαπημένο του αλλα δεν το βρίσκω πουθενά.
Πως θα το βρω, ξέρετε ;
!καλημέρα παλικάρια,
μόλις γύρισα από Βενιζέλος ,έφυγε ο πατέρας για Κίνα να μπει στο καράβι με προορισμό Αμερική,μετά από τόσα χρόνια ακόμα έχω αυτό τον κόμπο στο λαιμό όταν τον αποχωρίζομαι και δεν λέω να το ξεπεράσω,δύσκολη η ζωή του ναυτικού αλλά και της οικογένειας του
άαααντε καλή συνέχεια !!!
Καλώς (ξανα)ήρθες Γιάννη!!!!Kυριοι μετα απο απουσια αρκετων μηνων και αφου περασα πολλα επαναπροσδιοριζωντας πολλες θεσεις και αποψεις ξανα κοντα στην ομορφη παρεα
Ενας γέρος που είχε φαει τη ζωή με γτο κουταλι μου χε πει μια φορά...Καλησπέρα ρεμάλια
Πλήρωσα Τεβε , Ενφια , φόρο εταιρείας , ρύθμιση και φόρο εισοδήματος και έμεινα άφραγκος![]()
Έτσι είναι φίλε!Την καλησπέρα μου ιδιαίτερα στον Ζολώτα που περνά δύσκολες στιγμές με την μήτερ του και την υγεία της...
Μεσα στη ζωή είναι όλα αλλά στήριγμα και κάστρο η φαμίλια του καθενός και η ρίζα μας είναι αυτή που καλώς ή κακώς μας έφερε εδώ που είμαστε και μιλάμε...
Αυτοί κάποτε μας πήραν από το χέρι και μας ξεσκάτισαν ,μας μεγάλωσαν δεν ντύθηκαν για να ντυθούμε κλπ... και για κάποιους παλαιότερους δεν εφαγαν για να ταισουν τα παιδιά τους...
Μητσο γερά έστω και απο εδώ...
Ελα ρε φίλε μου λειψες!!!καλησπέρα στην παρέα
ένα θεματάκι με την σύζυγο,ευτυχώς αντιμετωπίσιμο,παίρνει τον δρόμο του και θα λυθεί
λίγο δουλίτσα λόγω εποχής,έλειψε κι ο εργοδότης με άδεια για ξεκούραση και τα βράδια λίγος ο χρόνος για το φόρουμ
παρακολουθούσα στα γρήγορα την <<κυνηγετική γωνιά>> και χαίρομαι που είστε όλοι και είναι όλα καλά![]()
Ειλικρινά, πολύ λυπάμαι που επιδυνωνεται η κατάσταση της μητέρας σου, ρε φίλε...Παναγιώτη σ'ευχαριστώ για όσα είπες.
Το παραπανω κείμενο το εχω διαβάσει απο παλιά.Με λίγα λόγια τα λέει όλα και ακουμπάει τις ευαίσθητες χορδές μας.
Δυστυχώς όταν εχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια κατάσταση πρέπει να οπλιστείς με υπομονή ,δύναμη και βαθεια σκέψη σκέψη ,για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.Η κούραση ,τόσο η ψυχική όσο και η σωματική σε καταβάλλει και νομίζεις οτι χάνεται ο κόσμος γύρω σου.
Εγώ έπεσα πολύ απότομα στα βαθειά ,λόγω ραγδαίας επιδείνωσης και μέχρι να μπουμε σε ρυθμό δεν ξέρω πόσο καιρό θα πσρει.Το μονο σίγουρο είναι οτι όσο κυλλάει ο χρόνος η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Ποιοι ρουβέλοι Γιάννηηηηη...Καλημερα σας. Σήμερα άκουσα και τους πρώτους ρουβέλους, μάλιστα ο ένας ήταν πάνω στο αμάξι, όμορφες εικονες.
Αν και αργα καλησπεριζω Αποφασισα την αγορα της belmonte αν εχεται ακουσει προβληματα ακουω
Καλησπερα.. Για ποιους λογους επελεξες την bellmonte 2 αντι της es 100 delux;Αν και αργα καλησπεριζω Αποφασισα την αγορα της belmonte αν εχεται ακουσει προβληματα ακουω
Νικολη τα έχω δει σε κατάστημα εδώ στο νησί, αν δεν το βρεις τελικά εκεί και θέλεις μπορώ να μιλήσουμε και στα στελνω.
Εντάξει Νικολή αυριο θα παρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχουν ακόμα και να τα κρατήσουν. Θα μιλήσουμε και μην αγχώνεσαι για τα χρήματα.Ναι θα μου έκανες μεγάλη χάρη, δες αν τα έχει ακόμα και σου στέλνω τα χρήματα να τα αγοράσεις + τα έξοδα αποστολής.
πιο καινουργιο μοντελο και μου θυμιζει την σεντροΚαλησπερα.. Για ποιους λογους επελεξες την bellmonte 2 αντι της es 100 delux;
Ωχ τι μου κάνεις τωρα Σπυρο μου, να ξερω οτι γυροφέρνει βασίλισσα στο νησι μας......Ποιοι ρουβέλοι Γιάννηηηηη...
Ήρθαν!!!!!!!.ha ha ha.
Χτες ο μπάρμπας πήγε για λάχανα εκεί γύρω στο χωριό και τη σήκωσε την ξυλόκοτα!!!!
Το τι τσαντίλα είχε στο τηλ. που δεν είχε πάρει το ντουφέκι μαζί του, δε λέγετε...![]()
.asking.Σοβαρολογείς ;Ποιοι ρουβέλοι Γιάννηηηηη...
Ήρθαν!!!!!!!.ha ha ha.
Χτες ο μπάρμπας πήγε για λάχανα εκεί γύρω στο χωριό και τη σήκωσε την ξυλόκοτα!!!!
Το τι τσαντίλα είχε στο τηλ. που δεν είχε πάρει το ντουφέκι μαζί του, δε λέγετε...![]()
Εντάξει Νικολή αυριο θα παρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχουν ακόμα και να τα κρατήσουν. Θα μιλήσουμε και μην αγχώνεσαι για τα χρήματα.