... Και που να δοκιμάσεις μουρνορακη ... και κουμαρορακη ...Για τους κρητες να αναφερω οτι το προγραμμα εχει σπιτικη κιτρορακη...
Δεν χάνεις τίποτα να ρωτησεις..![]()
Εχω δοκιμάσει και φυσικά έπαθα πλάκαΚαι που να δοκιμάσεις μουρνορακη
Και συκορακι (ρακί απο συκα) μου έδωσαν πέρυσι ένα μπουκάλι Διονύση, και αυτή ήταν τέλεια!εχει μια πολύ ιδιαίτερη γεύση!Εχω δοκιμάσει και φυσικά έπαθα πλάκα
Η μουρνοράκη , η οποία φτιάχνεται με βάση τα μούρα είναι πανάκριβη και λίγη.
Αν βρεις (πολύ δύσκολο) θα την πληρώσεις πάνω από 30 ευρώ το λίτρο.Φυσικά το ποσό είναι εξαιρετικά λίγο αν συγκρίνουμε την μουρνοράκη με τις εισαγόμενες σαχλαμάρες τύπου Chivas , Dimple κλπ
Για να βγει ένα λίτρο πρέπει να βράσουν στο καζάνι 10 κιλά μούρα , τα οποία είναι δύσκολο να μαζευτούν.
Στην Κρήτη μπορείς να βρεις τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο.
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ , να περάστε όμορφα ότι κι αν κάνετε
Στέλιο καλημέρα, με το όπλο ρε φίλε τι έκανες; Του έκανες του μάστορα καμιά κουβέντα;Καλημέρα καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους. Πάει κι αυτή η εβδομάδα, πάει κι ο Σεπτέμβρης ... Καλό Σ/Κ !!!
Ρακί έχεις , μεζέ έχεις;;;;;Καλημέρα σας
Όχι Γιώργο, δεν του είπα τίποτα... Δεν έχω εμπιστοσύνη πια... Τρομάζω και στην ιδέα να ξαναμπεί φλόγιστρο στις κάννες ακόμα 2 φορές (ξεκόλλημα και κόλλημα ξανά) !!! Άσε που θα χρειαζόταν ξανά βαφή των καννών... Εξάλλου, όταν για μια δουλειά που πληρώθηκε αδρά δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στις λεπτομέρειες, ποιος μου εγγυάται ότι τη δεύτερη φορά θα το κάνει, που θα είναι γι' αυτόν σαν αγγαρεία;;;Στέλιο καλημέρα, με το όπλο ρε φίλε τι έκανες; Του έκανες του μάστορα καμιά κουβέντα;
στελιο σεβαστο αυτο που λες αλλα γνωμη μου ρε φιλε με ολο το θαρος νομιζω οτι κανεις λαθος. εσφαλε και πρεπει να το διορθωσει. και ειναι και το θεμα των χρηματων. αλλα εσυ ξερεις καλυτεραΌχι Γιώργο, δεν του είπα τίποτα... Δεν έχω εμπιστοσύνη πια... Τρομάζω και στην ιδέα να ξαναμπεί φλόγιστρο στις κάννες ακόμα 2 φορές (ξεκόλλημα και κόλλημα ξανά) !!! Άσε που θα χρειαζόταν ξανά βαφή των καννών... Εξάλλου, όταν για μια δουλειά που πληρώθηκε αδρά δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στις λεπτομέρειες, ποιος μου εγγυάται ότι τη δεύτερη φορά θα το κάνει, που θα είναι γι' αυτόν σαν αγγαρεία;;;
Έτσι αποφάσισα να το αφήσω όπως είναι, παρά την προτροπή όλων σας, και αφού θεωρώ ότι η απόκλιση δεν είναι τόσο "τρομερή" που να αξίζει να ξαναμπώ σ' αυτή τη διαδικασία και με αμφίβολο αποτέλεσμα ... .xm.
Το μόνο που έκανα ήταν να μειώσω λίγο το πιτς, κατά 1 μοίρα περίπου, και να βγάλω τη μ@λ@κία στόχαστρο HI-VIZ που του είχα βάλει παλιά (είχα γράψει προ ημερών γι' αυτό). Δεν ξέρω αν έπαιξαν κάποιο ρόλο αυτά, αλλά από τότε έχω ρίξει καμιά 10αριά πούλες και είμαι σταθερά στα 20-21-22 πιάτα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια (κι αυτά που χάνω είμαι σίγουρος ότι φταίω εγώ κι όχι το όπλο) . Έλεγα πως θα το ρίξω και στον πίνακα, αλλά .. τη μια η παρέα ... την άλλη η έλλειψη χρόνου ... όλο κάτι γίνεται και δεν το έχω κάνει ακόμη
... Αλλά αφού σπάνε τα πιατάκια - και σπάνε καλά - δεν καίγομαι. Θα δοκιμαστεί και στο κυνήγι ... αν μας κάμουν τη χάρη οι τσίχλες ... και βλέπουμε.
![]()