Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατί οι κάφροι νομίζουν ότι τα βουνά τους ανήκουν και δεν έχουν δικαίωμα άλλοι από διαφορετικές περιοχές να σκοτώσουν τα θηράματα τους ούτε να παρκάρουν ή να περπατούν στα χώματα τους.
Ο Τοπικισμός είναι ένα είδος " ρατσισμού¨ , δηλαδή μια αρρωστημένη κατάσταση , αφού κάθε τι που ΔΕΝ συνδέεται αμέσως ή εμμέσως με τον τόπο καταγωγής ( ξένοι κυνηγοί πχ ), αντιμετωπίζεται εχθρικά και απορρίπτεται αμέσως , πολλές φορές με βίαιο τρόπο.

Αλλά ρε συ Θεόφραστε μην πας μακρυά.
Εδώ ο άλλος οικειοποιείται τον δρόμο έξω από το σπίτι του και κάνει τσαμπουκάδες αν κάποιος άτυχος κάνει το λάθος και παρκάρει στο μέρος του.Εγώ έχω έναν σαχλαμάρα κοντά μου που όταν φεύγει με το αυτοκίνητο του βάζει καφάσια , καρέκλες και τραπέζια στο μέρος του για να μην του το πιάσει κανείς.

Τι να λέμε τώρα.....
Έχεις πρόβλημα αγόρι μου βγές μπροστά και πες, το όταν λειπει ο άλλος να του κάνεις ζημιά στην περιουσία του, για να μην αναφέρω το έμψυχο κομμάτι στο παράδειγμα του Χρύσανθου που πραγματικά δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ στην ζωή μου αυτό. Ρωτάς τον άλλο αν θα έχει να διορθώσει την ζημιά που του έκανες και δη στις εποχές που ζούμε; Δεν ξέρω μου φαινεται τρέλα αυτό το πράγμα.
Anyway που λένε και στο χωριό μου απλά πέραν τις ηθικής ο διάολος έχει πολλά ποδάρια σε τέτοιες καταστάσεις.

Παιδες τα ανθρωπομορφα αυτα τερατα δεν υπολογιζουν τιποτα μπροστά στην μανια για κκαρπωση.
Οχι μονο κυνηγετικη.
Αυτοι και στο παγκαρι τις εκκλησιας θα βαζαν χερι.
Γιαυτο παντα ειμαστε προετοιμασμενοι και παντα μαθαινουνε πριν παμε καπου.
Ειναι και οι περιπτωσεις που τους εκαναν κακο οι ξενοι τους ντοπιους και την πληρωνουν οι επομενοι ξενοι.
Ειναι και περιπτωση που δυο ομαδες ξενων είχαν κοντρα και πήγαν οι μεν και ψακωσαν τα σκυλια των δε για να φανει οτι το καναν οι τοπακες.
Κρυφο ομως δεν μενει τιποτε.
Ετσι μαθευτικε το πραμα και γινε χαμος μεταξυ τους
Τ τερατα δεν εχουν προελευση.
Μπορει να ναι και ξενοι και ντόπιοι.
Σημασια εχει οτι απ οπου και να είναι πρεπει να δακτυλοδειχνονται.
Περσυ στο χωριό εκλεψαν τον λαγο καππιου κυνγου.
Την ειδαν την φαση αλλοι χωριανοι.
Του βγηκε του κλεφτη το ονομα στο χωριο και ειδε κα αποειδε να ξεμουτζωσει μετα.

Οταν
Καλησπέρα παιδιά !
Μπορείτε να μου προτείνεται ένα προϊόν που να καθαρίζει τις κάννες μου από ολα τα κατάλοιπα που αφήνουν οι μάλλινες τάπες.
Οταν σχολασω και παω σπιτι να το δω και να σου πω Νικολή γιατι δεν το θυμαμαι τωρα.
Εαν ξεχασω θυμισε με. Μημ ντραπεις

Οταν

Οταν σχολασω και παω σπιτι να το δω και να σου πω Νικολή γιατι δεν το θυμαμαι τωρα.
Εαν ξεχασω θυμισε με. Μημ ντραπεις

Ωραία θα στο θυμίσω, επί την ευκαιρία να ρωτήσω και το Γιάννη κορφού αν τηλεφώνησε στο μαγαζί με τα φυσίγγια victory stringer.
Έχουμε νέα Γιάννη ;

Ο γιαννης θα ρωτήσει
Ωραία θα στο θυμίσω, επί την ευκαιρία να ρωτήσω και το Γιάννη κορφού αν τηλεφώνησε στο μαγαζί με τα φυσίγγια victory stringer.
Έχουμε νέα Γιάννη ;
Σιγουρα.
Μην τον φοβασε.
Τον Διονυση να φοβασε που θα ρωτούσε για string - er και δεν θα ξεραν οι ανθρωποι τι να του πουν.hair..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back