Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παντα θα υπαρχουν τετοιες προστριβες και "παρεξηγησεις", πιστευω ομως οτι ειναι συνηθως χωρις προσωπικες διαφορες. Απλα ειναι δυσκολο να εκφραστεις καμμια φορα μεσω του πληκτρολογιου, και ειναι ευκολο να παρεξηγησεις ή να παρεξηγηθεις. Δεν θελω να πιστευω ομως οτι εχει κανεις κατι προσωπικα με καποιον απο δω, αλλωστε δεν εχουμε και τιποτα χωραφια να μοιρασουμε. Την κοινη μας καψουρα σχολιαζουμε καθημερινα
Ορθα μιλησες βικτωρα ετσι ειναι....well done.

κυριοι βλεπω πραγματα τωρα τελευταια στο φορουμ που στεναχωρουν πολυ κοσμο. δεν ξερω αν τα βλεπουν κι αλλοι για να μιλησουν αλλα εγω δεν μπορω αλλο και θα γφαψω αυτα που βλεπω για τελευταια φορα. σε διαφορες συζητησεις δεν αρκει παρα μια μονο σπιθα για ν αρχισουν προσωπικες αντιπαραθεσεις αλλες φορες ειρωνικες αλλες με σκληρα λογια και αλλες απλα για να γινουν. θα προτιμουσα αυτα τα πραματα να σταματησουν ΤΩΡΑ γιατι συγγνωμη για το γραφομενο μου αλλα θα γινουμε της επι χρημασι γυναικος το σιδηρουν κυγκλιδωμα αν συνεχιστει αυτο το πραμα οπως σε αλλα forums που ημουνα και γι αυτο το λογο δεν γραφω πια. εδω ολους μας ενωνει το ΚΥΝΗΓΙ και μονο αυτο και δεν μας χωφιζει ΤΙΠΟΤΑ.ειναι πλεον η ωρα και η στιγμη να φυγει το συνδρομο του ελληνα του στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω.δεν μ ενδιαφερει ουτε ποιος σκοτωνει καλυτερα και ποιο πολυ ουτε ποιος εχει το καλυτερο και το μεγσλυτερο ουτε τιποτα απ αυτα. ειμαι σε μια ηλικια των 46 χρονων που αρκετα προβληματα αντιμετωπιζω καθημερινα και δεν θελω αλλα.εδω ειναι χωρος χαλαρωσης και μαθησης κσι με λυπει το γεγονος οτι αρκετοι δεν το εχουν αντιληφθει αυτο η τουλαχιστον αυτο δειχνουν. υπαρχουν αρκετοι σνθρωποι εμπειροι εδω για να δωσουν πραματα. ας το εκμεταλευτουμε.και κλεινοντας θελω να πω 2 πραγματα 1ον αν δεν υπαρχει διαθεση να σταματησουν οι αντιπαραθεσεις απ ολες τις πλευρες ας το κλεισουμε το ρημαδι 2ον αν συνεχιστει αυτο το πραγμα ουτε μπλουζακια χρειαζονται ουτε καπελακια ουτε αυτοκολητακια. να τα κανουμε τι?συγχωρηστε τον τονο μου αλλα εχω απογοητευτει πολυ τον τελευτσιο μηνα. αν καποιος σλλος συναδελφος νοιωθει ετσι ας πει κι αυτος την αποψη του
Ευρυπίδη μου, το Forum πάει σφαίρα, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο παρόμοιο στην Ελλάδα γιατί πολύ απλά οι συγκρίσεις δεν αφορούν τα ίδια πράγματα. Αυτό το ξέρουν όσοι προσπαθούν να δημιουργούν προβλήματα και το αποδεικνύουν με διάφορες "παλινδρομήσεις" . Είμαστε διαφορετικοί όλοι μας και είναι λογικό κάτι που δεν ενδιαφέρει εσένα να ενδιαφέρει κάποιον άλλον. Ότι δεν μας ενδιαφέρει μπορούμε απλά να το προσπερνάμε, υπάρχουν οι επιλογές και οι δυνατότητες να αδιαφορήσει κάποιος για μέλη, θέματα κτλ που μπορεί να μην τον ενδιαφέρουν και να μην τον εκφράζουν. Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από το να προσπαθούμε να χαλάσουμε το κλίμα δημιουργώντας εντυπώσεις. Όσον αφορά την κίνηση, με τα προϊόντα του Forum, έχει να κάνει και αυτό με τα παραπάνω. Δεν υποχρεούται να φορέσει κανένας τίποτα από την στιγμή που δεν τον εκφράζει. Μπορεί να φαντάζει οξύμωρο το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να βρίσκεται όλη μέρα εδώ, αλλά από την άλλη δεν θέλει να φορέσει το λογότυπο του forum, ωστόσο άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Κανένα ρημάδι δεν θα κλείσουμε ;)

Ευρυπίδη μου, το Forum πάει σφαίρα, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο παρόμοιο στην Ελλάδα γιατί πολύ απλά οι συγκρίσεις δεν αφορούν τα ίδια πράγματα. Αυτό το ξέρουν όσοι προσπαθούν να δημιουργούν προβλήματα και το αποδεικνύουν με διάφορες "παλινδρομήσεις" . Είμαστε διαφορετικοί όλοι μας και είναι λογικό κάτι που δεν ενδιαφέρει εσένα να ενδιαφέρει κάποιον άλλον. Ότι δεν μας ενδιαφέρει μπορούμε απλά να το προσπερνάμε, υπάρχουν οι επιλογές και οι δυνατότητες να αδιαφορήσει κάποιος για μέλη, θέματα κτλ που μπορεί να μην τον ενδιαφέρουν και να μην τον εκφράζουν. Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από το να προσπαθούμε να χαλάσουμε το κλίμα δημιουργώντας εντυπώσεις. Όσον αφορά την κίνηση, με τα προϊόντα του Forum, έχει να κάνει και αυτό με τα παραπάνω. Δεν υποχρεούται να φορέσει κανένας τίποτα από την στιγμή που δεν τον εκφράζει. Μπορεί να φαντάζει οξύμωρο το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να βρίσκεται όλη μέρα εδώ, αλλά από την άλλη δεν θέλει να φορέσει το λογότυπο του forum, ωστόσο άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Κανένα ρημάδι δεν θα κλείσουμε ;)
Μια παρέμβαση Γιώργο. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιος να μην πάρει ρούχα με το λογότυπο του φόρουμ. Προσωπικά με εκφράζει απόλυτα το φόρουμ και είμαι πολλές ώρες την ημέρα μέσα αλλά ρούχα δεν θα πάρω γιατί η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ακριβά. Φιλικά πάντα. Καληνύχτα :)

κυριοι βλεπω πραγματα τωρα τελευταια στο φορουμ που στεναχωρουν πολυ κοσμο. δεν ξερω αν τα βλεπουν κι αλλοι για να μιλησουν αλλα εγω δεν μπορω αλλο και θα γφαψω αυτα που βλεπω για τελευταια φορα. σε διαφορες συζητησεις δεν αρκει παρα μια μονο σπιθα για ν αρχισουν προσωπικες αντιπαραθεσεις αλλες φορες ειρωνικες αλλες με σκληρα λογια και αλλες απλα για να γινουν. θα προτιμουσα αυτα τα πραματα να σταματησουν ΤΩΡΑ γιατι συγγνωμη για το γραφομενο μου αλλα θα γινουμε της επι χρημασι γυναικος το σιδηρουν κυγκλιδωμα αν συνεχιστει αυτο το πραμα οπως σε αλλα forums που ημουνα και γι αυτο το λογο δεν γραφω πια. εδω ολους μας ενωνει το ΚΥΝΗΓΙ και μονο αυτο και δεν μας χωφιζει ΤΙΠΟΤΑ.ειναι πλεον η ωρα και η στιγμη να φυγει το συνδρομο του ελληνα του στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω.δεν μ ενδιαφερει ουτε ποιος σκοτωνει καλυτερα και ποιο πολυ ουτε ποιος εχει το καλυτερο και το μεγσλυτερο ουτε τιποτα απ αυτα. ειμαι σε μια ηλικια των 46 χρονων που αρκετα προβληματα αντιμετωπιζω καθημερινα και δεν θελω αλλα.εδω ειναι χωρος χαλαρωσης και μαθησης κσι με λυπει το γεγονος οτι αρκετοι δεν το εχουν αντιληφθει αυτο η τουλαχιστον αυτο δειχνουν. υπαρχουν αρκετοι σνθρωποι εμπειροι εδω για να δωσουν πραματα. ας το εκμεταλευτουμε.και κλεινοντας θελω να πω 2 πραγματα 1ον αν δεν υπαρχει διαθεση να σταματησουν οι αντιπαραθεσεις απ ολες τις πλευρες ας το κλεισουμε το ρημαδι 2ον αν συνεχιστει αυτο το πραγμα ουτε μπλουζακια χρειαζονται ουτε καπελακια ουτε αυτοκολητακια. να τα κανουμε τι?συγχωρηστε τον τονο μου αλλα εχω απογοητευτει πολυ τον τελευτσιο μηνα. αν καποιος σλλος συναδελφος νοιωθει ετσι ας πει κι αυτος την αποψη του
Ήθελα να γράψω και γω δύο λόγια παιδιά, προσωπικά δεν έχω την ευχέρεια του λόγου προφορικου η γραπτού αλλά θέλω να πω και γω κάτι. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος αυτής της αντιπαραθεσης αλλά όπως λέει και ο Ευριπος έχει γίνει καθημερινος πονοκέφαλος, σας αγαπώ και εκτιμώ όλους προσωπικά και θα ήθελα να πω ότι όλοι μας έχουμε προσωπικά προβλήματα είτε λέγονται οικονομικά, ερωτικά η δεν ξέρω και γω τι. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να κρατήσουμε έξω μακριά από αυτό το χώρο τα οποία προβλήματα Έχουμε και να επικεντρωθουμε στον σκοπό που φτιάχτηκε αυτό το φόρουμ, 35 αρης παρακολουθουσα για πολλά χρόνια και άλλες σελίδες χωρίς να συμμετέχω ποτέ, όταν σας βρήκα παρακολουθησα την σελίδα για καμποσο καιρό μαρεσε το παρειστικο φιλικό κλίμα και αποφάσισα να γίνω και γω μέλος αυτής της ωραιας παρέας.
Έχω γνωρίσει εδώ μέσα αξιολογους ανθρώπους έστω και διαδικτυακά που αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αύριο σε οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδας και να βρεθώ θα στείλω ένα μυνημα σε κάποιον από εσάς να βρεθούμε από κοντά να πιούμε έναν καφέ ένα κρασί η οτιδήποτε και αυτή η φιλία εξ αποστάσεως να γίνει και πραγματικότητα, φιλιά λοιπόν για μένα είναι ότι πολύτιμοτερο υπάρχει γιατί ο φίλος μπορεί να σου σταθεί καλύτερα και από οικογένεια σε κάθε φάση της ζωής σου. Κατοικος εξωτερικού μου λείπει το κυνήγι όπως γίνεται στα μέρη μας και όπως έχω μάθει να το εξασκω στα βουνά και τα χωράφια του τόπου μου , όαση λοιπόν αυτός ο τόπος για μένα και καθημερινά μα κάθε πρωί που θα έρθω στην δουλειά αφού πιω δύο γουλιες καφέ να ανοίξει το μάτι μου η πρώτη μου δουλειά είναι να ανοίξω το φόρουμ με την ίδια λαχτάρα μέχρι σήμερα και να διαβάσω την καθημερινότητα, τα κυνήγια, τα φυσίγγια, τα σκυλιά όπλα και τα πάντα γύρω από το κυνήγι που επί καθημερινής βάσης απασχολούν όλους μας. Φτιαξατε ότι καλύτερο υπάρχει κατά την γνώμη μου σαν ιδρυτές αυτού του χώρου,το συνέχισαν όλα τα μέλη που είναι εδώ μέσα αυτό το ωραίο τόπο, μην αφήσουμε τώρα να χαθεί αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο να πάει χαμένο φυσικό και επόμενο είναι να υπάρχουν αντίθετες γνώμες αλλά μην αφήσουμε αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο να πάει χαμένο, μια οικογένεια είμαστε και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα σας ευχαριστώ.

Μια παρέμβαση Γιώργο. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιος να μην πάρει ρούχα με το λογότυπο του φόρουμ. Προσωπικά με εκφράζει απόλυτα το φόρουμ και είμαι πολλές ώρες την ημέρα μέσα αλλά ρούχα δεν θα πάρω γιατί η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ακριβά. Φιλικά πάντα. Καληνύχτα :)
Είναι πολύ προσωπικό αυτό το θέμα Βασίλη και πολύ ευαίσθητο. Το forum δυστυχώς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε 1 € από αυτήν την διαδικασία, οπότε να στο πω και αλλιώς, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν θα φορεθούν 10, 1000 ή καμία μπλούζες.
Την αναφορά την έκανα, με αφορμή το μνμ του Ευριπίδη, όσον αφορά τα ρούχα.

Επισης νομιζω πως θα μπορουσαμε να ερωτηθουμε για τις γνωμες-ιδεες μας. Π.χ. εγω θα προτεινα (οπως το ειχα ξανακανει) το λογοτυπο να ειναι κεντητο κι οχι σταμπα. Μαλλον ομως δεν προκειται για συλλογικο εγχειρημα αλλα μονο της διαχειρισης.
Απλα εξεφρασα προσωπικη γνωμη χωρις να θελω να γινει λογος αντιπαραθεσης.

Καληνύχτα παιδιά !
Αύριο θα πάω στο λαγό, δεν έχει και κατι άλλο εδώ.
Δεν υπάρχουν πουλιά και με προβλημάτισε μια σκέψη μου αλλα θα σας την καταθέσω αύριο με το καλό.
Καλή αυριανή, Νικολή. Με ρέγουλα μόνο για να μην ξεμείνετε και από λαγούς ... :)
Ωστόσο, λαγού μαλλί ... ;)

Επισης νομιζω πως θα μπορουσαμε να ερωτηθουμε για τις γνωμες-ιδεες μας. Π.χ. εγω θα προτεινα (οπως το ειχα ξανακανει) το λογοτυπο να ειναι κεντητο κι οχι σταμπα. Μαλλον ομως δεν προκειται για συλλογικο εγχειρημα αλλα μονο της διαχειρισης.
Απλα εξεφρασα προσωπικη γνωμη χωρις να θελω να γινει λογος αντιπαραθεσης.
Οταν έχεις καλή προαίρεση Χρήστο (που έχεις)να μην σκεφτεσαι (και το σκεφτεσαι πολλές φορές αδίκως) το θέμα αντιπαράθεσης.
Δεν τίθεται θέμα απόψεων για το σχεδιασμό των ενδυμάτων ,ούτε για το λογότυπο γιατί πολλές φορές η πολυφωνία σε ενα τέτοιο θέμα φέρνει υπερβολικά πολλές γνώμες και καθυστερεί σημαντικά το όποιο αποτέλεσμα...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως σου είπα οι επιλογές είναι οι συγκεκριμένες και όποιος επιθυμεί δηλώνει τον ενδιαφέρον του.
Η επιλογή των σχεδίων έγινε από τα τότε μέλη της διαχειριστικής ομάδας στο σύνολο τους και εκφραστηκαν όλες οι απόψεις

Καλή αυριανή, Νικολή. Με ρέγουλα μόνο για να μην ξεμείνετε και από λαγούς ... :)
Ωστόσο, λαγού μαλλί ... ;)
Άκυρο δεν θα πάω, δεν έχω κοιμηθεί ακόμα δεν νυστάζω, χαζολογώ στο Ίντερνετ.
Δεν την ξέρω την παροιμία ... λαγού μαλλί .... για πες να την μάθω, αν κατάλαβα σωστά.

Status
Not open for further replies.
Back