Αν εχουμε ολοι στο μυαλό οτι ειναι φορουμ με πολλους και διαφορετικόυς ανθρώπους και εχουμε σαν αρχη τον σεβασμο προς τον συνομιλητή μας εκφράζοντας τν διαφορετικοτητα της γνωμης μας ανετα και ομορφα αλλα με ευγενικο τροπο τοτε ολα θα ναι παντα καλα.
Δεν γινονται συγκρισεις καλύτερου η εμπειροτερου και παντα υπαρχει περιθωριο να μαθουμε.
Ο γραπτος λογος εχει χωρο να παρερμηνευτη γιατι λειπει η απουσια εικονας ωστοσο εαν εχουμε καποιες ''διάφορες'' η πιθανες λάθος εντυπώσεις η ακομη και σωστες λογο μεγαλων διαφωνιων μπορουμε να τις εκφρασουμε όμορφα και χωρις ειρωνιες.
Εαν συνεχίζουν ειμαι της σχολης οτι μιλας απευθειας με το ατομο ισα και σταρατα και οχι δημόσια και τις λυνεις και παλι ομορφα και μετρημενα.
Δεν υπαρχει τιποτε που να αξιζει να χαλιωμαστε οταν ο πραγματικος αγωνας της ζωης αλλα και η ουσια της ειναι εκει εξω και οχι πισω απο μια οθόνη.
Πρεπει να θυμόμαστε οτι συνηθως μπαινιυνε να χαλαρωσουμε δινοβτας και περνοντας αγνα και χωρις ανταλαγματα εικονες γνωσεις και εμπειριες.
Μην ξεχνατε οτι η καθημερινοτητα μας οπως λεω συχνα ειναι σκατα και αυτο μας βγαζει αγχος και ένταση πιυ αθελα μας μπορει να βγει στον τροπο συμπεριφορας και γραφης.
Εχουμε κατι που μας ενωνει και λεγεται κυνηγι και κοινα στοιχεία χαρακτηρα.
Ασ προσπαθούμε να περνουμε τα καλυτερα ο ενας απ τον αλλον και να κανουνε την αυτοκριτικη μας με κυριο στοχο την δικη μας βελτιωση.
Καλημερα μας λοιπόν και οπως λεω παντα...καλα κυνηγια.
Στο βουνο στης ζωη στην βιοπαλη.
