Φίλος μου είπε για ένα στο Περιστέρι το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα της Αθήνας! Θα πάω σύντομα να το ερευνήσω!Καλησπερα και καλο μηνα σε ολα τα Παλικαρια
Φευγω σε λιγο για ενα κεμπατζιδικο στα Φιλαδελφεια γιατι ακουσα καλα σχολια και θα ενημερωσω για τον αν αξιζει να γινει καμια εξορμηση ολων των Μελων του φορουμ μας![]()
Βασιλη στο Μπουρναζι ?Φίλος μου είπε για ένα στο Περιστέρι το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα της Αθήνας! Θα πάω σύντομα να το ερευνήσω!
Τι τραβας κι εσυ ρε Κωστα!Κουραγιο!Καλησπερα και καλο μηνα σε ολα τα Παλικαρια
Φευγω σε λιγο για ενα κεμπατζιδικο στα Φιλαδελφεια γιατι ακουσα καλα σχολια και θα ενημερωσω για τον αν αξιζει να γινει καμια εξορμηση ολων των Μελων του φορουμ μας![]()
Αστοχισες φιλε?Καλησπέρα παιδιά!
Απόψε κουράστηκα στην απογευματινή βόλτα, πονάνε τα πόδια μου και ίσως να έχω και πενήντα τσιμπήματα απο τους ασπάλαθους. Ήθελα πυκνό και μου βγήκε ξινό. 2 λαγοί μου χαιρέτισαν το πλάτανο κανονικά.
Αδερφέ μην χαλάς την ζαχαρενια σου για τέτοια πράγματα. Να θυμάσαι ότι...όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Εδώ μπορεί να κοιμάσαι μια ζωή με τον ίδιο άνθρωπο και να ανακαλύψεις ένα πρωί ότι πραγματικά δεν ξέρεις πιον έχεις δίπλα σου, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές φιλίες.Διάβασα και τα μυνηματα που ανταλαχθηκαν μεταξυ τβν φιλων.
Δεν πυροβόλησα καν ! Που να προλάβω να κουνήσω !Αστοχισες φιλε?
Δεν πειραζει λεβεντη και αυτα στον παιγνίδι ειναι.
Αυτοί θα ναι και αξεχαστοι οταν περασουν τα χρονια να με θυμηθεις