Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους. :)
Και μια ξεχωριστή καλημέρα στον έναν από τους λίγους φίλους μου, τον Πανούτσο, που ζήτησε χθες την διαγραφή του, μόλις διάβασε αυτό...
Μάγκες να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί δημιουργούνται παρανοήσεις με τις γενικεύσεις.

Το HL αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει , όχι μόνο στον χώρο μας αλλά γενικά .
Σε όλους μας έχει κάνει φοβερή εντύπωση η ποιότητα των συζητήσεων , το επίπεδο των διαφωνιών , η ποικιλία των γνώσεων και γενικά η εξαιρετικής και αξιοπρεπής συμπεριφορά των μελών.
Η κυνηγετική οικογένεια και όχι μόνο πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη για αυτόν εδώ τον χώρο.

Εγώ δεν είδα τσακωμούς μεταξύ των μελών , δεν είδα τον Μάκη να τσακώνεται με κάποιον , δεν είδα τον Τζίμη να αρπάζεται με κάποιον , ούτε τον Pentza ούτε εμένα ούτε κανέναν.
Μια χαρά τα λέμε , μια χαρά διαφωνούμε , μια χαρά γελάμε ...... Αν υπάρχουν κάποια μεμονωμένα γεγονότα με εντάσεις προσβολές και ειρωνείες , ας κάτσει ο καθένας να δει ποιος είναι ο μόνιμος πρωταγωνιστής και ας τον απομονώσει

Μην γενικεύουμε λοιπόν , το φόρουμ δεν έχει κανένα πρόβλημα , τα μέλη δεν έχουν κανένα πρόβλημα ....εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Μια χαρά περνάμε εδώ και θα περνάμε ακόμα καλύτερα .Υγεία να έχουμε και καλή καρδιά:)

Πανούτσο γύρνα πίσω, θα τελειώσουν όλα αυτά μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Καλημερα σε ολους, ομορφη οικογενειακη Κυριακη να περασετε, με υγεια, γελιο και ...πολυ ορεξη.

Επιστροφη πριν απο λιγο απο την πρωτη φετεινη βολτα, ομορφο, ηλιολουστο πρωινο, ησυχια απιστευτη. Απο τσιχλες οχι ακομη,
τρεις καρακαξες ταξιδεψαν πρωτη θεση, ικανοποιηση απο το Brow525/76cm.
Συνεχιζω με εργασιες συντηρησης και υγιεινης στο καταστημα, καλη συνεχεια σε ολους, "μονο αγαπη χρειαζεται η ζωη μας".

Καλημέρα σε όλους. :)
Και μια ξεχωριστή καλημέρα στον έναν από τους λίγους φίλους μου, τον Πανούτσο, που ζήτησε χθες την διαγραφή του, μόλις διάβασε αυτό...

Πανούτσο γύρνα πίσω, θα τελειώσουν όλα αυτά μέσα στην επόμενη βδομάδα.
εμενα δεν μου εμφανιζεται το κειμενο για να το διαβασω. συμβαινει και σ αλλους η ετσι ειναι?

Ο Πανουτσος ειναο απο τα καλύτερα παιδιά του φορουμ.
Αξιοπρεπεστατος ποτε δεν δημιουργησε θεματα ποτε δεν τσακωθηκε.
Εγω προσωπικα τον εκτιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα.
Ολα τα υπόλοιπα ειναι για δημιουργία εντάσεων , συνηθισμενο φαινόμενο απο τον ενα και μοναδικο ειρωνα και προσβλητικό άνθρωπο που υπάρχει στο φόρουμ.
Δεν απαντώ σε τίποτα αλλο απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω την άποψη μου για τον Πανουτσο.

Μόλις γυρίσαμε από την βόλτα μας, πιάσαμε ένα λαγουδάκο όχι εγώ. Ήπιαμε τα καφεδάκια μας στο βουνό σχολιάσαμε την επικαιρότητα γελάσαμε επιστρέφοντας όλοι ευχαριστημένοι. Απλά και ωραία όπως όλες οι κυνηγοπαρέες.

Καλημέρα στα φιλαρακι. Επιστρέψαμε με τον πιτσιρίκο πριν καμιά ωρίτσα. Τελικά βγάλαμε τα σκυλάκια για κανα ορτυκι. Ούτε τρυγόνια φάνηκαν και απο τουφεκιες τίποτα, οι μονές τουφεκιές που ακούσαμε ηταν απο δυο παρέες λαγαδων πουηταν στη περιοχη. Μάλιστα τον ενα λαγό τον ειδε πρωτοςο μικρός που πήγαινε σφαίρα κάτω απο τις ελιές. Ευχαριστα δείγματα και απο το καινούργιο σεττερακι. Μετά κάναμε και τη βόλτα μας απο το σκοπευτήριο και ολα καλά. Σε λίγο εχει αναχωρησει για το χωριό οπου θα φάμε οικογενειακά με τους γονείς μου. Καλα περνάτε.

Καλησπερα σε ολα τα Παλικαρια :)
Μπορει λαγο να μην τουφεκισαμε αφου ο μαγκας αποδειχτηκε σαινι και προγκιξε πριν ακομα αμοληθουν τα σκυλια
αλλα το σακουλι το γεμισαμε
με θαλασσινα κατα την επιστροφη .sarcastic..sarcastic.
Κολιοι τηγανιτοι με συνοδεια πατατουλες βλητα και τσιπουρακι :D:D
photo upload sites

Status
Not open for further replies.
Back