Καλησπέρα στην παρέα, φεύγω για γήπεδο άντενα δούμε τι θα δούμε πάλι σήμερα...
Ο Πινόκιο με σώμα μπεκάτσας!Στα Τζουμέρκα φάνηκαν οι πρώτες .
![]()
Ο επόμενος προπονητής ξέρεις ποιος θα είναι ;
Ελπίζεις ;Ελπίζω Ουζουνίδης
Κοιτα αν δεν μπορεις στειλτα σπητι μου να τα κατεβασω εγω βρε μην στεναχωριεσαι τι φιλαρακια ειμαστε ε??Καλησπερα στην παρεα , απο το πρωι βαζω ξυλα και στοιβαζω απο εξω που αδιασε το φορτηγο 4 τονους...μου πεσανε τα πακια !!!!
Εχει συνεχεια και αυριο...
Δεν ερχεσαι απο δω να βαλεις κανα χερακι......στο τελος κερναω πιτογυρο.....Κειτα αν δεν μπορεις στειλτα σπητι μου να τα κατεβασω εγω βρε μην στεναχωριεσαι τι φιλαρακια ειμαστε ε??![]()
Στάκα να σου σφυρίξω δυο φωνήεντα ..
Καλησπέρα παλικάρια.
Απεξω ειμαι σου φωναξα αλλα δεν μου ανοιγειςΔεν ερχεσαι απο δω να βαλεις κανα χερακι......στο τελος κερναω πιτογυρο.....![]()
Ευριπιδη τι εννοείται στακα?![]()
Νοητα...καταλαβα...!!!!Απεξω ειμαι σου φωναξα αλλα δεν μου ανοιγεις
Συνάδελφος είχε πάει ταξίδι του μέλιτος στην Κρήτη. Κάπου στα ορεινά, μπήκαν σε μια ταβέρνα να φάνε. Αφού τα είπαν λίγο με τον ταβερνιάρη, πήραν τον κατάλογο να παραγγείλουν. Ο γνωστός μου, ρωτάει τον ταβερνιαρη, τι είναι η στάκα; Του λέει, νιόπαντροι δεν είστε, στάκα θα σας φέρω και γέλαγε κάτω από τα μουστάκια του, ενώ έκλεινε το μάτι στον φίλο και ανεβοκατεβαζοντας την γροθιά του.....Θεωρείτε αφροδιασιακό έδεσμα.
Γιαννη δες εδώ το βιντεακι με την παρουσιαση..tasos hunter and AltairLusso και τα υπολοιπα παιδια του φορουμ σας παρακαλω με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας..εχω κολλησει
ο μηχανισμος ειναι bruno civolani δηλαδη benelli και δεν ειναι πια τα γνωστα ατσαλια της παλιας breda .οποτε τα συμπερασματα μεταξυ αγορας astro και benelli δικα σουΤασο σε ευχαριστω το εχω δει...το θεμα ειναι μηπως το εχει δωσει η μπρεντα στους τουρκους γιατι εκει θα εχουμε προβλημα