ρε εισαι σοβαρος? αυτο το κενο καλυπτεται με στακα και λουκανικα η αν δε σου βρισκονται ευκαιρα με ωραιοτατα μπριτζολακια στα καρβουναΤο κενο της προβατινας, καλυπτεται ανετα με σιροπιαστο γλυκο και παγωτο εκμεκ
Μόλις κατασπάραξα ενα πρόβατο κοκκινιστό ,αλλά ήταν φόλα.Ηταν σκληρό και άγευστο.
Το κενό που άφησε μέσα μου μεγάλο.Πρέπει επειγόντως να αποκατασταθεί![]()
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Έκτακτο-Συνέδριο-Μελών-Του-Φόρουμ-eurogroup.233/Μόλις κατασπάραξα ενα πρόβατο κοκκινιστό ,αλλά ήταν φόλα.Ηταν σκληρό και άγευστο.
Το κενό που άφησε μέσα μου μεγάλο.Πρέπει επειγόντως να αποκατασταθεί![]()
Μου βάζεις δύσκολα τώρα φίλε.Το κενο της προβατινας, καλυπτεται ανετα με σιροπιαστο γλυκο και παγωτο εκμεκ
Ευριπιδη τι εννοείται στακα?ρε εισαι σοβαρος? αυτο το κενο καλυπτεται με στακα και λουκανικα η αν δε σου βρισκονται ευκαιρα με ωραιοτατα μπριτζολακια στα καρβουνα
![]()
ειναι η τσιπα απο τον αφρο του γαλακτος το οποιο τωρα δεν θυμαμαι να σου πω πως ακριβως φτιαχνεται. νομιζω οτι αφηνεις το γαλα μια δυο μερες βρασμενο η αβραστο να κανει τσιπα και αυτο ειναι η στακα και ειναι γεματη χοληστερινη. το κλασσικο εδω ειναι στακα με αβγα και λουκανικα και 2 κιλα ψωμι τουλαχιστον με αφθονο κρασι και μετα δεν κοιμασαιΕυριπιδη τι εννοείται στακα?![]()
ειναι η τσιπα απο τον αφρο του γαλακτος το οποιο τωρα δεν θυμαμαι να σου πω πως ακριβως φτιαχνεται. νομιζω οτι αφηνεις το γαλα μια δυο μερες βρασμενο η αβραστο να κανει τσιπα και αυτο ειναι η στακα και ειναι γεματη χοληστερινη. το κλασσικο εδω ειναι στακα με αβγα και λουκανικα και 2 κιλα ψωμι τουλαχιστον με αφθονο κρασι και μετα δεν κοιμασαι
![]()
Την καλησπέρα μου από το χωριό ακόμα.