Την βόλτα μου θα την παω κι εγώ α ολα κι όλα δεν κάθομαι παλι μέσα επειδή δεν λεει ο Διονύσιος να σαλπισει την έναρξηΘα πάτε αύριο κυνήγι ή θα πάω μόνο εγώ ;
Νίκο μίλησα με το μαγαζί και υπάρχουν 10 κουτιά αποθεμα, οποτε μην αγχώνεσαι, ασε που θα παρω και εγώ ενα κουτάκι ετσι να υπάρχει......Μόλις μίλησα με τον Καλαϊτζάκη στο Ρέθυμνο, δεν τα έχει πια, ελπίζω να υπάρχουν στο μαγαζί που λέει ο Γιάννης.
ΓΙΑΝΝΗ,μηπος ξερεις ποιος πηρε την ΡΕΜ. THN V3 STO ΝΗΣΙ?? Ερχετε στο σκοπευτηριο??Νίκο μίλησα με το μαγαζί και υπάρχουν 10 κουτιά αποθεμα, οποτε μην αγχώνεσαι, ασε που θα παρω και εγώ ενα κουτάκι ετσι να υπάρχει......
Έχεις π.μ
Ναι Γιώργο την είδαμε στο σκοπευτήριο. Θα γραψω εντυπώσεις.ΓΙΑΝΝΗ,μηπος ξερεις ποιος πηρε την ΡΕΜ. THN V3 STO ΝΗΣΙ?? Ερχετε στο σκοπευτηριο??
Νίκο μίλησα με το μαγαζί και υπάρχουν 10 κουτιά αποθεμα, οποτε μην αγχώνεσαι, ασε που θα παρω και εγώ ενα κουτάκι ετσι να υπάρχει......
Έχεις π.μ
Ωραία τα στρινγκ ! Πιο καλά απο τα φυσίγγια ειδικά όταν το κόβεις με το δόντι άλλο πράγμα!Ο γιαννης θα ρωτήσει
Σιγουρα.
Μην τον φοβασε.
Τον Διονυση να φοβασε που θα ρωτούσε για string - er και δεν θα ξεραν οι ανθρωποι τι να του πουν![]()
Οταν
Οταν σχολασω και παω σπιτι να το δω και να σου πω Νικολή γιατι δεν το θυμαμαι τωρα.
Εαν ξεχασω θυμισε με. Μημ ντραπεις
Νικολης ο στρινκ-κοφτηςΩραία τα στρινγκ ! Πιο καλά απο τα φυσίγγια ειδικά όταν το κόβεις με το δόντι άλλο πράγμα!
Ποιος σε πειραξε παλικαρι μου...και τα πειρεςκυριοι βλεπω πραγματα τωρα τελευταια στο φορουμ που στεναχωρουν πολυ κοσμο. δεν ξερω αν τα βλεπουν κι αλλοι για να μιλησουν αλλα εγω δεν μπορω αλλο και θα γφαψω αυτα που βλεπω για τελευταια φορα. σε διαφορες συζητησεις δεν αρκει παρα μια μονο σπιθα για ν αρχισουν προσωπικες αντιπαραθεσεις αλλες φορες ειρωνικες αλλες με σκληρα λογια και αλλες απλα για να γινουν. θα προτιμουσα αυτα τα πραματα να σταματησουν ΤΩΡΑ γιατι συγγνωμη για το γραφομενο μου αλλα θα γινουμε της επι χρημασι γυναικος το σιδηρουν κυγκλιδωμα αν συνεχιστει αυτο το πραμα οπως σε αλλα forums που ημουνα και γι αυτο το λογο δεν γραφω πια. εδω ολους μας ενωνει το ΚΥΝΗΓΙ και μονο αυτο και δεν μας χωφιζει ΤΙΠΟΤΑ.ειναι πλεον η ωρα και η στιγμη να φυγει το συνδρομο του ελληνα του στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω.δεν μ ενδιαφερει ουτε ποιος σκοτωνει καλυτερα και ποιο πολυ ουτε ποιος εχει το καλυτερο και το μεγσλυτερο ουτε τιποτα απ αυτα. ειμαι σε μια ηλικια των 46 χρονων που αρκετα προβληματα αντιμετωπιζω καθημερινα και δεν θελω αλλα.εδω ειναι χωρος χαλαρωσης και μαθησης κσι με λυπει το γεγονος οτι αρκετοι δεν το εχουν αντιληφθει αυτο η τουλαχιστον αυτο δειχνουν. υπαρχουν αρκετοι σνθρωποι εμπειροι εδω για να δωσουν πραματα. ας το εκμεταλευτουμε.και κλεινοντας θελω να πω 2 πραγματα 1ον αν δεν υπαρχει διαθεση να σταματησουν οι αντιπαραθεσεις απ ολες τις πλευρες ας το κλεισουμε το ρημαδι 2ον αν συνεχιστει αυτο το πραγμα ουτε μπλουζακια χρειαζονται ουτε καπελακια ουτε αυτοκολητακια. να τα κανουμε τι?συγχωρηστε τον τονο μου αλλα εχω απογοητευτει πολυ τον τελευτσιο μηνα. αν καποιος σλλος συναδελφος νοιωθει ετσι ας πει κι αυτος την αποψη του
ειλικρινα ευχομαι να ειναι οπως τα λεςΠαντα θα υπαρχουν τετοιες προστριβες και "παρεξηγησεις", πιστευω ομως οτι ειναι συνηθως χωρις προσωπικες διαφορες. Απλα ειναι δυσκολο να εκφραστεις καμμια φορα μεσω του πληκτρολογιου, και ειναι ευκολο να παρεξηγησεις ή να παρεξηγηθεις. Δεν θελω να πιστευω ομως οτι εχει κανεις κατι προσωπικα με καποιον απο δω, αλλωστε δεν εχουμε και τιποτα χωραφια να μοιρασουμε. Την κοινη μας καψουρα σχολιαζουμε καθημερινα