Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το μεσημέρι πέρασα απο την Πέππα πολύ βιαστικά.Εκεινη τη στιγμή ειχε έρθει ένα βαν.
Εν τω μεταξύ ειχα διπλοπαρκάρει και βιαζόμουνα.Τοτε μου λέει ο Πανγιώτης ,"φυγε γρήγορα γιατί θα σε βαλω να ξεφορτώσεις κούτες".
- .my man.Εμαθες πως χαλάει ο καιρός ,του λεω , και φορτώνεις φυσίγγια ;
-Ναι μου απάντησε.Μου το είπε το μέντιουμ του Αιγάλεω που έκανε χρησμό..buy.

Την τεταρτη παω βιαστικα στο ταχυδρομείο να στειλω κατι σε εναν αδελφικο φιλο.
Εχω μια μερα ολο άγχος και κουραση και πραγματικα παω με χιλια αφου πρεπει να φυγω να κανω κατι δουλειές να παω τον μικρο μαθημα νατον παρω και να παω χωριο που θα ρχοταν ενα φιλαρακι να κλεισουμε το τζακι που το χω ανοιξει με προβλημα για 5 φορα.
Παω λοιπόν στο ταχυδρομειο....δυο υπάλληλοι. ...ανετοι και χαλαροι....κανενας στην ουρα.....και αφου περιμενω για εξυπηρετηση κανα δεκαλεπτο......η κυρια κανει παρατηρηση στον κυριο γιατι κανει ενα συγυρισμα στο παγκο δεματων.
Αφου δεν εχω κατι να κανω τις λεει....
Ε καλα του λεει αφου αυριο θα ερθει ο Αντωνης....
Μαλλον καποιος αλλος συναδερφος τους.
Και μου βγαίνει η πιεση να ειμαι ολη μερα στο αγχος και στο τρεξιμο κυριολεκτηκα και να βλεπω αυτη την απαθεια και βαριεστημαρα και τα ατομα να περνουν και περισσότερα και να εχουν και ενα σωρο ωφεληματα.
Μπραβο τους που μπηκαν στο δημοσιο.....αμα ειναι ομως κοσμος εκει τουλαχιστον μην τον προκαλείτε .hit.
Ακουσον

Εκανε παρατήρηση στον συναδελφο της επειδή εκανε δουλεια παρα να καθετε:mad:

Ξερω αρκετο κοσμο στο δημοσιο και μαλιστα ενεργητικό.
Και μου το χουν πει πολλες φορες.
Τα βρίσκουν σκουρα απο τους συναδελφουα ςτους οταν δουλευουν και τους χαλουν την ανετη με το πασο τους ενασχοληση.
Κανουν πολεμο σε αυτους που κερδίζουν το ψωμι τους με λιγα λογια.very shoked.

Καλησπέρα παιδιά !
Σήμερα άκουσα ένα περιστατικό που με εξόργισε αφάνταστα, μια παρέα κυνηγών από τα Χανιά έρχεται κάμποσα χρόνια στο Μεραμβέλλο Λασιθίου. Όσοι από εδώ τους έχουν γνωρίσει λένε τα καλύτερα, συμπαθέστατοι, με υψηλή ευαισθησία στην φύση και το κυνήγι, κύριοι όπως όλοι μας.
Τα παιδιά αποφάσισαν να μείνουν στο κοντινό χωριό τις περιοχής που θα κυνηγούσαν ώστε το πρωί να ηταν μάλλον δίπλα στον τόπο που είχαν επιλέξει. Όπως επέστρεφαν από την κυνηγετική τους βόλτα και πηγαίνοντας στα αυτοκίνητα τους αντίκρισαν το χειρότερο τους εφιάλτη στα 1300+ μέτρα, αυτοκίνητα χωρίς λάστιχα. Εβγαλαν τα λάστιχα απο τις ζάντες και τα κομμάτιασαν κάποιοι δειλοί, οι κυνηγοί επί μισθώσει φυσικα κάλεσαν φορτηγά με γερανό για να φύγουν από εκεί.
Ακούσατε επί τούτου κάτι στα Χανιά.

Αα τα χετε και σεις αυτα......
Ποθ να δεις εδω ακομη που τα σκυλοσπιτα τα χουμε κλειδωμενα γιατί ριχνουν μέσα φολες.

Ο αλλος τελειωσε το κυνηγι με 5 σκυλια....μεστην τρελη χαρά που πηρε λαγο....τα φορτωσε μια χαρα.....και στο σπιτι ανοιξε και δεν βρηκε ζωντανό ενα

...

Ποθ να δεις εδω ακομη που τα σκυλοσπιτα τα χουμε κλειδωμενα γιατί ριχνουν μέσα φολες.

Ο αλλος τελειωσε το κυνηγι με 5 σκυλια....μεστην τρελη χαρά που πηρε λαγο....τα φορτωσε μια χαρα.....και στο σπιτι ανοιξε και δεν βρηκε ζωντανό ενα

...
Δεν παει καλα ο κοσμος

...

Τι να πω !

Καλησπέρα παιδιά !
Σήμερα άκουσα ένα περιστατικό που με εξόργισε αφάνταστα, μια παρέα κυνηγών από τα Χανιά έρχεται κάμποσα χρόνια στο Μεραμβέλλο Λασιθίου. Όσοι από εδώ τους έχουν γνωρίσει λένε τα καλύτερα, συμπαθέστατοι, με υψηλή ευαισθησία στην φύση και το κυνήγι, κύριοι όπως όλοι μας.
Τα παιδιά αποφάσισαν να μείνουν στο κοντινό χωριό τις περιοχής που θα κυνηγούσαν ώστε το πρωί να ηταν μάλλον δίπλα στον τόπο που είχαν επιλέξει. Όπως επέστρεφαν από την κυνηγετική τους βόλτα και πηγαίνοντας στα αυτοκίνητα τους αντίκρισαν το χειρότερο τους εφιάλτη στα 1300+ μέτρα, αυτοκίνητα χωρίς λάστιχα. Εβγαλαν τα λάστιχα απο τις ζάντες και τα κομμάτιασαν κάποιοι δειλοί, οι κυνηγοί επί μισθώσει φυσικα κάλεσαν φορτηγά με γερανό για να φύγουν από εκεί.
Ακούσατε επί τούτου κάτι στα Χανιά.

...

Ας μου πει ένας γιατί όσο χαζό κι αν ακουστεί. ΓΙΑΤΙ;:mad:

Ας μου πει ένας γιατί όσο χαζό κι αν ακουστεί. ΓΙΑΤΙ;:mad:
Γιατί οι κάφροι νομίζουν ότι τα βουνά τους ανήκουν και δεν έχουν δικαίωμα άλλοι από διαφορετικές περιοχές να σκοτώσουν τα θηράματα τους ούτε να παρκάρουν ή να περπατούν στα χώματα τους.
Ο Τοπικισμός είναι ένα είδος " ρατσισμού¨ , δηλαδή μια αρρωστημένη κατάσταση , αφού κάθε τι που ΔΕΝ συνδέεται αμέσως ή εμμέσως με τον τόπο καταγωγής ( ξένοι κυνηγοί πχ ), αντιμετωπίζεται εχθρικά και απορρίπτεται αμέσως , πολλές φορές με βίαιο τρόπο.

Αλλά ρε συ Θεόφραστε μην πας μακρυά.
Εδώ ο άλλος οικειοποιείται τον δρόμο έξω από το σπίτι του και κάνει τσαμπουκάδες αν κάποιος άτυχος κάνει το λάθος και παρκάρει στο μέρος του.Εγώ έχω έναν σαχλαμάρα κοντά μου που όταν φεύγει με το αυτοκίνητο του βάζει καφάσια , καρέκλες και τραπέζια στο μέρος του για να μην του το πιάσει κανείς.

Τι να λέμε τώρα.....

Κυκλοφορει πολυ βρωμια σε αυτην την δραστηριοτητα απο παντα,αυτο που δεν ξερω ειναι αν και στο εξωτερικο ειναι το ιδιο
Δεν νομίζω, στο DNA του έλληνα ειναι γραμμένο να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, ακόμα.
Τέτοια υπολειμματικά νουκλεοτιδια δεν βρίσκεις στους ξένους εύκολα, τα έχουν αποβάλει καιρό τώρα.

Status
Not open for further replies.
Back