Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή από το γραφείο πριν λίγο και θα χαλαρώσω με λίγο φόρουμ! Άντε και δεν κρατιέμαι λέμε!

assets_LARGE_t_11761_54122755.JPG

Εμένα με ενδιαφέρει η μπουγάτσα μετά.... Πότε ξεκινάμε;;;.sarcastic.
μπουγάτσα τέλος
πιροσκί με ποντιακή συνταγή ζύμης σε 5 γεύσεις
έτσι λοιπόν θα πληρώνω τους καφέδες από το βράδυ θα περνάς πρωί να τους παίρνεις θα παγαίνουμε κυνήγι και στο γυρισμό θα κερνάς τα πιροσκί που αρέσουν σε μένα και ότι αρέσει σε σένα γκε-γκε;;;; .my man.

εμένα μου άρεσε, εξιστορεί πως την πατάς σε μια κλειστή μαλακισμένη κοινωνία.
Μωρέ ναι αλλά αν περιμένεις να δεις ιστορία γύρω απο το κυνήγι και βλέπεις ιστορία πιθανής παιδεραστίας που ποτέ δεν μαθαίνεις το αν ισχύει.hair.

Μωρέ ναι αλλά αν περιμένεις να δεις ιστορία γύρω απο το κυνήγι και βλέπεις ιστορία πιθανής παιδεραστίας που ποτέ δεν μαθαίνεις το αν ισχύει.hair.

Για κυνήγι δεν λέει τίποτα όντως, για την παιδεραστία δεν ειδα κατι εκτος απο το καπρίτσιο του κακομαθημένου κοριτσιού, ή δεν κατάλαβα σωστά.

Χαιρετώ την παρέα.
Τώρα με την μανα μου κατάλαβα πως γεμίσαμε Γεωργιανές οι οποίες μονοπουλούν το επάγγελμα.

Αν θες μια συμβουλη, μακρια απο Βουλγαρες. Ρατσιστης δεν υπηρξα ποτε, και προσπαθω οσο το δυνατον να ειμαι ανοιχτομυαλος. Αλλα οτι τραβηξα, και οτι μου κανανε, ηταν απο Βουλγαρες. Ελληνιδες, Γεωργιανες, Ρουμανες, ολες μια χαρα (στα μετρα του δυνατου)

Χαιρετώ την παρέα.
Τώρα με την μανα μου κατάλαβα πως γεμίσαμε Γεωργιανές οι οποίες μονοπουλούν το επάγγελμα.
Πιστεύω να είναι από γραφείο διαφορετικά το νου σου και κατά βάση προσπάθησε να κρύψεις πράγματα αξίας
και ποτε μην δώσεις κλειδια του σπιτιού
Της Γιαγιάς μου της πήραν μέχρι και τα σεντόνια όχι ή ίδια που την φύλαγε αλλά συμπατριώτες της

Status
Not open for further replies.
Back