Θαχει και ανακηνωσεις μετα...!!!!καλησπερα σε ολους. εν αναμονη βικτωρα για καφεδακι και συζητηση εφ ολης της υλης
μπουγάτσα τέλοςΕμένα με ενδιαφέρει η μπουγάτσα μετά.... Πότε ξεκινάμε;;;![]()
Μύρο κι εγω την πάτησα με αυτή την ταινία, καμία σχέση με κυνήγι. Για μένα χαμένος χρόνος απο την ζωή μου
Καλά και μου το είπες Θεοφραστε.....Μύρο κι εγω την πάτησα με αυτή την ταινία, καμία σχέση με κυνήγι. Για μένα χαμένος χρόνος απο την ζωή μου
Καλά και μου το είπες Θεοφραστε.....
Μωρέ ναι αλλά αν περιμένεις να δεις ιστορία γύρω απο το κυνήγι και βλέπεις ιστορία πιθανής παιδεραστίας που ποτέ δεν μαθαίνεις το αν ισχύειεμένα μου άρεσε, εξιστορεί πως την πατάς σε μια κλειστή μαλακισμένη κοινωνία.
Μωρέ ναι αλλά αν περιμένεις να δεις ιστορία γύρω απο το κυνήγι και βλέπεις ιστορία πιθανής παιδεραστίας που ποτέ δεν μαθαίνεις το αν ισχύει![]()
Δεν αποδεικνύεται κάτιΓια κυνήγι δεν λέει τίποτα όντως, για την παιδεραστία δεν ειδα κατι εκτος απο το καπρίτσιο του κακομαθημένου κοριτσιού, ή δεν κατάλαβα σωστά.
Χαιρετώ την παρέα.
Τώρα με την μανα μου κατάλαβα πως γεμίσαμε Γεωργιανές οι οποίες μονοπουλούν το επάγγελμα.
Πιστεύω να είναι από γραφείο διαφορετικά το νου σου και κατά βάση προσπάθησε να κρύψεις πράγματα αξίαςΧαιρετώ την παρέα.
Τώρα με την μανα μου κατάλαβα πως γεμίσαμε Γεωργιανές οι οποίες μονοπουλούν το επάγγελμα.