Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τεο ετοιμάσου το σ/κ 15-16 να κάτσουμε κάνα καρτερακι
Αναμένω εναγωνίως
transformer-gun.gif

Καλημέρα κύριοι και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Μετά από μια μικρή βόλτα το σκ κατέληξα στο γεγονός ότι έχω πρόβλημα με τον υπολογισμό των αποστάσεων:(. Κανω τα τα 50 μέτρα 30 και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ να σταυρώσω τουφεκιά....

Ακριβώς το ίδιο και εγώ ...

τι είναι η ρουαγιαλ τουφεκιες ?

προχθές ήρθε στο μαγαζί ένας να μου πενέψει τον παλίκαρο του τι τούφεκος είναι,μου λέει Πάυλο να δεις τον Παναγιωτάκη να παίρνει αγριοπερίστερο στα 90 μέτρα με Νο8 32.5 ,, βρε τον κοίταζα καλά τον ξανακοίταζα απτόητος αυτός το είχε πιστέψει κιόλας
Αν είναι πελάτης, προκειμένου να τα "σπρώχνει", λέγε του ότι και λίγα τα λέει.... ;)

Οταν δεις καποιες τσιχλες να περανεν στα 40 μετρα η σιλουετα τους αποτυπωνεται στο μυαλο σου κ αρχιζεις να μειωνεις το σφαλμα εκτιμησης...
Μαστοράκο, όταν η ψαλίδα φαίνεται σαν τρυγονάκι, πόσα μετρα λες να είναι; .... .,,,,,.

Last edited by a moderator:
συμφωνώ τα πουλιά μπαίνοντας στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πιάνουν όπου βλέπουν δροσερό πράσινο και φρέσκο χορταράκι :)

.my man.Μηπως εχεις μπερδευτεί με τα γιδοπρόβατα;
Πουλάκια ειναι αυτά που πετάνε ψηλά στον αέρα.

Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου;
Βασικα για δουλεια ειμαι, αλλα τετοιες εποχες Νοτια Ευρωπη παντα πιανω ξενοδοχειο στο βουνο και ξυπναω καθε πρωι και παρακολουθω καμμια ωρα το περασμα. Μερικα πραγματα εχουν γινει συνηθεια!

Καλησπερα παιδες. Απο χθες εχω πιασει ποστο σε ξενοδοχειο σε βουνο λιγο εξω απο τη Βαρκελωνη και μετραω τα αποδημητικα που περνανε.

Ετσι, ετσι. Κατι μπουλουκακια φασσες παντως κινηθηκαν σημερα εδω

Στείλτες κατά δω ωρέ Παύλο.

Status
Not open for further replies.
Back