Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερίζω την παρέα.Ο πολύ δυνατός βοριάς συνεχίζει και νομίζεις οτι θα φύγει η στεγη με τα κεραμίδια.
Σήμερα δεν βγήκα λόγω πολύ δυνατού πονοκεφάλου και ειπα να ασχοληθω με μάδημα.
Ισως προςτο μεσημέρι κάνω μια εξόρμηση στα κοντινά βουνά.

Καλημέρα στην παρέα. Χιόνι στο χωριό, όπως μου είπαν στο τηλέφωνο χθες το βραδάκι ... Είχε αρχίσει από το μεσημέρι, το είχε ήδη στρώσει, οι ελιές είχαν φορτωθεί και είχαν αρχίσει να λυγίζουν τα κλαδιά επικίνδυνα !!! Και συνέχιζε να χιονίζει ... :mad: Δεν ξέρω πως εξελίχθηκε η νύχτα, θα πάρω τηλέφωνο πάλι αργότερα ...
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι με περιμένει πάλι ... :( .buy buy.
Ελπίζω μόνο, επειδή οι ελιές δεν έχουν καθόλου καρπό φέτος, οι ζημιές (σπασμένα κλαδιά) να είναι σχετικά μικρές ... .xm.
.pray to God.

το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα

το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
Περαστικά Ευριπίδη. Πρόσεξέ το!

Το θεμα ειναι να μην εχει πολυ φυλλωμα το δεντρο Στελιο. Αν εχει μεινει φυλλωμα, τα σπασμενα κλαδια, και τα κοψιματα δεν τα γλυτωνεις
Άστα να πάνε Βίκτωρα ... έχω πικρή πείρα ... κάθε 8-10 χρόνια το ίδιο βιολί ... :( .hit.
Κάτσε ήσυχα ... Ευριπίδη, και μη σκέφτεσαι τσίχλες τώρα, μα έχεις καιρό να βγάλεις το άχτι σου ... Περαστικό θα είναι, και γρήγορα, σου εύχομαι !!! .cool.

Σημερα οντως ειναι τσιχλομερα, αλλα με τοσο νερο που χει ριξει, και τοσο κρυο, προβλεπω τα πουλια να βγαινουν 5 λεπτα πριν νυχτωσει. Ψηνομαι παντως, αν και δουλευω .sarcastic.

Περαστικα μικρε, ξεκουρασε το και λιγο το ποδαρι

περαστικά Ευριπίδη και γρήγορα στα καρτέρια !

Περαστικα Ευριπιδη.Βαλε θερμαντικη αλοιφη και θα δεις διαφορα.τα ΒP F2 σε περιμενουν να τα καψεις.hunter..hunter..hunter..hunter.

Status
Not open for further replies.
Back