Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα
δεν φταίω εγώ που αγαπώ τους φίλους μου
για καφέ πήγαμε στο Γιάννη
σε μπριζολοπαίδια καταλήξαμε και μπύρες
:)

Καλημερα σε ολους...
Υ.γ Oι newbie μαθαινουν διπλα στον καλυτερο στο κυνηγι... .my man. Μαθηματα μαγειρικης παιρνουμε κ απο τον Πετρετζικη....sarcastic..sarcastic..banana..banana..banana.

Καλημέρες!!
Μαθηματα μαγειρικης παιρνουμε κ απο τον Πετρετζικη....sarcastic..sarcastic..banana..banana..banana.
Μήπως σου μοιάζει και αυτός...;;;.xm..yel.
Αν ασχολιούσουν με την κουζίνα, αυτό θα ήταν το επώνυμο παρατσούκλι.big smile..big smile.

Καλημέρα στην παρέα.
Αρχίζω να ανησυχώ για τον φίλο μου που δεν έδωσε ακόμη σημεία ζωής και δεν μας είπε αν τελικά χθες βράδυ τον...... πήρε .sarcastic.

Μήπως σου μοιάζει και αυτός...;;;.xm..yel.
Αν ασχολιούσουν με την κουζίνα, αυτό θα ήταν το επώνυμο παρατσούκλι.big smile..big smile.

Bασιλακη... .xm..xm..xm.Δεν μας τα λες καλα... .sarcastic..sarcastic..sarcastic. Σε θεωρω ηθικο αυτουργο για μερικα απο τα παρατσουκλια που απεκτησα αποτομα κ προσφατως... .my man.
Κ για να ξεκαθαρσιουμε μερικα πραγματα...
1) Εγω δεν μοιαζω σε κανεναν, αυτοι μπορει να μοιαζουν σε μενα....micle.
2) Εγω δεν μαγειρευω...... ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ....buy buy..buy buy..bbq.

• Like
Reactions: DrV
Μια πληροφορία που την έχω πρόσφατη για να μην την ξεχάσω, η απόσταση που γλυτώνει κάποιος αν χρησιμοποιήσει την παλιά εθνική οδό Θήβας-Λιβαδειάς, σε σχέση με την έξοδο του Κάστρου από την νέα εθνική οδό, είναι 22χλμ. Αν τα υπολογίσουμε χ2 με την επιστροφή + τα διόδια, είναι θέμα ... ;)

Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά σε όλους,εστω και καθυστερημένα!
Επιστροφή στο σπίτι (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) μετά από 2 μηνάκια.
Βλέπω πως όλα κυλάνε όμορφα εδώ και χαίρομαι...well done.

Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά σε όλους,εστω και καθυστερημένα!
Επιστροφή στο σπίτι (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) μετά από 2 μηνάκια.
Βλέπω πως όλα κυλάνε όμορφα εδώ και χαίρομαι...well done.

Γειά σου Χρήστε Pozera ... όλα καλά μάν... καλώς όρισες

ο φίλος μου ο Αραπάκης ώχ.. που έχει ξαδέρφη την συνυφάδα του Αποστόλη του Γκαγκαούγκα οποίος σημειωτεον παλιά ήτο αρραβωνιασμένος με τη κόρη του γιατρού του Κώστα του Αποστολάκη, καλό παιδί έχει και περιουσία, ώχ άχ ώχ ο οποίος γιατρός είχε παντρευτεί την αδερφή του Ενωμοτάρχη Καραπιπέρη...

και τελικά θέτω ένα ερώτημα...
ενοχλώ;; αχ ωχ

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back