Τράβα πάρε φυσίγγια ωρε...αν κ με -5 μέχρι κ τα περιστέρια απο το σύνταγμα θα φύγουν κ θα έρθουν πιγκουινοιΚαλησπέρα....ακόμα μια εβδομάδα που θα περιμένουμε τα χιόνια....
Χώρα κοκκινόκωλων γίναμε....

Τράβα πάρε φυσίγγια ωρε...αν κ με -5 μέχρι κ τα περιστέρια απο το σύνταγμα θα φύγουν κ θα έρθουν πιγκουινοιΚαλησπέρα....ακόμα μια εβδομάδα που θα περιμένουμε τα χιόνια....
Μάκη η δική μου εχθές το έκανε αυτό. Εγώ τα κουβάλησα στο υπόγειο. Έμειναν μόνο τα εξωτερικά φωτάκια γιατί τα άφησα εγώ αφού είναι το πόστο μουκαλησπέρα σας
σήμερα η κυρά ξεστόλισε και άνοιξε το σπιτι για κάποιες ώρες.....κρυώνω![]()
Είσαι σίγουρος οτι θα πας εκεί που λες ότι θα πας;Καλησπέρα....ακόμα μια εβδομάδα που θα περιμένουμε τα χιόνια....
καλησπέρα σας
σήμερα η κυρά ξεστόλισε και άνοιξε το σπιτι για κάποιες ώρες.....κρυώνω![]()
Γιατί ρε παιδιά από τώρα?Μάκη η δική μου εχθές το έκανε αυτό. Εγώ τα κουβάλησα στο υπόγειο. Έμειναν μόνο τα εξωτερικά φωτάκια γιατί τα άφησα εγώ αφού είναι το πόστο μου
Καλησπέρα καρντάσια.
Είδες το ''καταφύγιο'' στα Τζουμέρκα, σε προτρέπει να βγείς για κυνήγι...Μή και βρεις κάνα προσήλιο και ζεστάνεις το κοκαλάκι σου...Χαιρετώ την παρέα..ha ha ha.
Κρύο εξω υπερβολική ζέστη μέσα.Ειναι ενα απο αυτά που με χαλάνε πολύ εδω πάνω.Ειναι υπερβολικοί σχεδόν όλοι.
.Α ρε Τζουμέρκα με 13 βαθμούς μέγιστη μεσα στο σπίτι κι αυτό μετα απο μέρες.
Γειτονα σε 3 ωρες εισαι εδω drive carKαλησπερα στα ομορφοπαιδα//........ γειτονα μας εχεις πεθανει αλλα δεν μιλας μονοφαγας
![]()
αρχισαν τα οργανα. τωρα στο star γριπη λεει των πτηνων στον εβρο.τι αλλο θ ακουσουμε
Αφήστε σκοτώθηκε μητέρα με το παιδάκι της......Μήπως υπονοείς κάτι φιλαράκι ;
Πάντως ρε γαμώτο σήμερα πέρασα και απο τον δρομο Αλεξ/πολιης Φερρών και μετά εγινε ενα τραγικό ατύχημα.
Βλέπω να με παίρνουν με τα δράμια ......
![]()
αδερφε να σου πω κατι. μην ερθεις ρε φιλε κρητη γιατι θα μας χτυπησει κανα τσουναμιΜήπως υπονοείς κάτι φιλαράκι ;
Πάντως ρε γαμώτο σήμερα πέρασα και απο τον δρομο Αλεξ/πολιης Φερρών και μετά εγινε ενα τραγικό ατύχημα.
Βλέπω να με παίρνουν με τα δράμια ......
![]()
αυτα ειναι τα πραγματικα δραματα. δεν υπαρχουν λογιαΑφήστε σκοτώθηκε μητέρα με το παιδάκι της......![]()
![]()
![]()
αδερφε να σου πω κατι. μην ερθεις ρε φιλε κρητη γιατι θα μας χτυπησει κανα τσουναμι
ha haaa
αδερφε να σου πω κατι. μην ερθεις ρε φιλε κρητη γιατι θα μας χτυπησει κανα τσουναμι
ha haaa
τα παντα ολαΤι θα μου στείλ
Τι θα μου στείλεις γιανα μην ερθω ;
τα παντα ολα