Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά σε όλους,εστω και καθυστερημένα!
Επιστροφή στο σπίτι (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) μετά από 2 μηνάκια.
Βλέπω πως όλα κυλάνε όμορφα εδώ και χαίρομαι...well done.
Δεν ξέρω αν διάβασες την ιδέα του συνονόματου σου από Κομοτηνή μεριά:D.beer..bbq.

Βασιλη Dr-Bee προσεξε ιδεα που εχω. Εμαθα για μια ταβερνα στις Σαπες που εχει τελειο φαγητο. Αν γουσταρετε παιρνεις και τον Χρηστο ενα μεσημερι και ερχομαι και εγω με τον συγκυνηγο μου τον Γιωργο που εχεις συναντησει και πλακωνομαστε στις μασες και στα πιωματα! .eat. .bbq. .beer. .drunk.
Εντελως τυχαια, την ταβερνα την λενε ¨μελισσα¨ :)
.congrats..well done..eat.
Μετά το Πάσχα θα κανονιστεί ένα ΣΚ, οπωσδήποτε, αρκεί να έχει άνεση ο Χρήστος, γιατί μέχρι τώρα ξέρω ότι βγαίνει 17:00-23:30!!
Οκ. Θα το κανονισουμε μετα το Πασχα... .cool.
Δεν ξέρω αν διάβασες την ιδέα του συνονόματου σου από Κομοτηνή μεριά:D.beer..bbq.

Βασίλη γιατί βάζεις τον άνθρωπο να ψάχνει; Ρίχ' του την πρόταση να τελειώνει... :)
Χρήστο Χρόνια Πολλά!
Καλησπέρα καρντάσια

Last edited:
  • Like
Reactions: DrV
ο φίλος μου ο Αραπάκης ώχ.. που έχει ξαδέρφη την συνυφάδα του Αποστόλη του Γκαγκαούγκα οποίος σημειωτεον παλιά ήτο αρραβωνιασμένος με τη κόρη του γιατρού του Κώστα του Αποστολάκη, καλό παιδί έχει και περιουσία, ώχ άχ ώχ ο οποίος γιατρός είχε παντρευτεί την αδερφή του Ενωμοτάρχη Καραπιπέρη...

και τελικά θέτω ένα ερώτημα...
ενοχλώ;; αχ ωχ
Δεν ενοχλείς , αλλά ο Καραπιπέρης νομίζω ότι ήταν αστυφύλαξ και ο Γκαγκαούγκας τελικά δεν πήρε την κόρη του Γιατρού γιατί τους έβαλε σπιουνιές η ξαδέλφη του Αραπάκη , η οποία τελικά ήταν η αιτία που έχασε ο Γιατρός ο Αποστολάκης την περιουσία του

Καλώς όρισες, πόσες έμειναν;;;;:)

ο φίλος μου ο Αραπάκης ώχ.. που έχει ξαδέρφη την συνυφάδα του Αποστόλη
Δεν ξέρω ποια έχει ξαδέλφη αλλά ακούστε τρελό σκηνικό. .ha ha ha.
Χθες πήγαν δυο συνάδελφοι για δουλειά στην Αλυκή Βοιωτίας. Ρωτάω λοιπόν σήμερα τον έναν, πως ήταν εκεί, πως πήγατε;
Ε να, μου λέει, φτάσαμε στην Ξηρονομή, συνεχίσαμε και κατεβήκαμε στην Αλυκή κτλ,κτλ. Α θα περάσατε και έξω από το τυροκομείο του Αραπάκη, του λέω... :D.big smile.
Μόλις το ακούει, γυρίζει με μια απορία και μου λέει, το ξέρεις και συ αυτό το τυροκομείο; :confused::eek:
Γιατί ρε, εσύ που το ξέρεις, του λέω; .what..what..what.
Εγώ δεν το ξέρω αλλά ο άλλος χθες τράβηξε μεγάλη στεναχώρια που δεν το βρήκε, κάναμε κάποιο λάθος στον δρόμο και με έφαγε σε όλη την διαδρομή.... γκρίνιαζε που δεν βρήκε το τυροκομείο του Αραπάκη να πάρει τυρί ... .sarcastic.
Τελικά έχει ρεύμα ... .buy buy.

Άστα Διονύση, δεν πίστευα στα αφτιά μου, δεν μπορεί λέω, με δουλεύουν ... :)
Παίρνω επί τόπου τηλέφωνο τον άλλον συνάδελφο που ήταν μαζί με αυτόν που μου εξιστορούσε την φάση. Καλά ρε, που το ξέρεις το τυροκομείο του Αραπάκη και ήθελες να πάρεις χθες τυρί;
Τον θυμάσαι, μου λέει, τον Αλέκο τον Αναστασίου που είχαμε διευθυντή;
Τον θυμάμαι.
Ε ήταν από την Ξηρονομή και μικροί ήταν συμμαθητές με τον Αραπάκη. Αυτός μας το έμαθε το τυροκομείο....ha ha ha..buy buy.
Εσύ, μου λέει, από που το ξέρεις;
Άστο είναι μεγάλη ιστορία.....very funny.

• Like
Reactions: DrV
Δεν ενοχλείς , αλλά ο Καραπιπέρης νομίζω ότι ήταν αστυφύλαξ και ο Γκαγκαούγκας τελικά δεν πήρε την κόρη του Γιατρού γιατί τους έβαλε σπιουνιές η ξαδέλφη του Αραπάκη , η οποία τελικά ήταν η αιτία που έχασε ο Γιατρός ο Αποστολάκης την περιουσία του
Συντροφε τρέλα στην τρέλα... δώωωωσεεεεεεεεεεεεεεε

Άστα Διονύση, δεν πίστευα στα αφτιά μου, δεν μπορεί λέω, με δουλεύουν ... :)
Παίρνω επί τόπου τηλέφωνο τον άλλον συνάδελφο που ήταν μαζί με αυτόν που μου εξιστορούσε την φάση. Καλά ρε, που το ξέρεις το τυροκομείο του Αραπάκη και ήθελες να πάρεις χθες τυρί;
Τον θυμάσαι, μου λέει, τον Αλέκο τον Αναστασίου που είχαμε διευθυντή;
Τον θυμάμαι.
Ε ήταν από την Ξηρονομή και μικροί ήταν συμμαθητές με τον Αραπάκη. Αυτός μας το έμαθε το τυροκομείο....ha ha ha..buy buy.
Εσύ, μου λέει, από που το ξέρεις;
Άστο είναι μεγάλη ιστορία.....very funny.
αν λες αλήθεια είμαι πολύ μπροστά πρέπει να το παραδεχτείς .banana.
αν κάνεις πλάκα(παίζει κι αυτό)είσαι μεγααααααλος μπιπ
.,,,,,.

γειά σου Χρήστο λεβεντιά :)

ο φίλος μου ο Αραπάκης ώχ.. που έχει ξαδέρφη την συνυφάδα του Αποστόλη του Γκαγκαούγκα οποίος σημειωτεον παλιά ήτο αρραβωνιασμένος με τη κόρη του γιατρού του Κώστα του Αποστολάκη, καλό παιδί έχει και περιουσία, ώχ άχ ώχ ο οποίος γιατρός είχε παντρευτεί την αδερφή του Ενωμοτάρχη Καραπιπέρη...
έχετε λάθος
όλη τη ζημιά την έκανε ο Λιάκος Μπουρνόβας,σταυραδερφός του γιατρού Αποστολάκη,που ήταν στο βουνό και τον κυνηγούσε ο Καραπιπέρης
αγαπούσε τη Σύρμω κόρη του Γκαγκαούγκα αλλά η κόρη του γιατρού την ζήλευε .llk.

Γ@μησε τα λέμε.big smile..big smile..banana.
Θα μας μυριστούν οι τρόφιμοι του ψυχιατρείου και θα αρχίσουν τις εγγραφές στο φόρουμ.llk.

Oι newbie μαθαινουν διπλα στον καλυτερο στο κυνηγι... .my man.

Εγω δεν μαγειρευω...... ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ....buy buy..buy buy..bbq.

Εδώ παρακολουθείτε τον καλύτερο κυνηγό και δημιουργό, σε στιγμές καταστροφικής μανίας πάνω σε ένα πιάτο με γλυκό του κουταλιού, συγκεκριμένα κυδώνι με μπόλικο αμυγδαλάκι. Έχει σηκωθεί όρθιος για να καμακώνει τα κυδώνια, λες και θα έφευγαν....yelling. .sarcastic. .my man.. Έτσι κάνουν οι βαριοί παπιοκυνηγοί, χτυπάνε ένα γλυκό του κουταλιού μετά για να ισιώσουν ....very funny..yell at.

Status
Not open for further replies.
Back