Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά σε όλους,εστω και καθυστερημένα!
Επιστροφή στο σπίτι (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) μετά από 2 μηνάκια.
Βλέπω πως όλα κυλάνε όμορφα εδώ και χαίρομαι...well done.

Γεια σου Χρήστο .Χρόνια πολλά και καλώς σε ξαναβρίσκουμε.

Μετά το ξεχορτάριασμα και το τελευταίο σκάψιμο στα κλιματάκια μου ,απογευματινό καφεδάκι στην αυλή και μετά δρόμο με τα πόδια για το βουνό και επιστροφή .
Οταν με το καλό βρω τον δρόμο και επιστρέψω να κανονίσουμε παρέα να πάμε στο τυροκομείο του Αραπάκη για τυρί.

IMG_0938.jpg

Πας καλά; Σε λίγο έρχεται ο 15αύγουστος, που να ανεβοκατεβαίνεις ...; .sarcastic.

Ελεγα να κάτσω να περιμένω τις πρώτες φάσσες καλύτερα.Πως το βλέπεις ;
Αύριο αν δεν παω στα Γιαννενα θα πάω σε ένα απο τα μέρη που κυνηγούσα γιατί έμαθα πως μείνανε γύρω στα 20 με 30 πουλιά.Θα πάρω μαζί μου μια σακούλα και ένα μαχαίρι......για να μαζέψω χόρτα.

Αύριο αν δεν παω στα Γιαννενα θα πάω σε ένα απο τα μέρη που κυνηγούσα γιατί έμαθα πως μείνανε γύρω στα 20 με 30 πουλιά.Θα πάρω μαζί μου μια σακούλα και ένα μαχαίρι......για να μαζέψω χόρτα.
ρίξε και λίγο σπόρο μανιτάρια για να σου περνάει η ώρα το χειμώνα ;)
επίσης σακούλα μαχαίρι σε διαφορετικά σημεία στο αυτοκίνητο γιατί κάτι απ τα δύο σίγουρα θα το χάσεις .goodboy.

Εγώ στα έχω πει, έχεις σπίτι στον Έβρο και μου τραβιέσαι τόσες φορές τον χρόνο εκεί πάνω για αυτά τα παλιόπουλα :) Αν είχες ανέβει στον Έβρο τις φορές που πήγες εκεί, θα είχες σκοτώσει χήνες, πάπιες, φάσσες, τρυγόνια κτλ κτλ κτλ ;)

Εγώ στα έχω πει, έχεις σπίτι στον Έβρο και μου τραβιέσαι τόσες φορές τον χρόνο εκεί πάνω για αυτά τα παλιόπουλα :) Αν είχες ανέβει στον Έβρο τις φορές που πήγες εκεί, θα είχες σκοτώσει χήνες, πάπιες, φάσσες, τρυγόνια κτλ κτλ κτλ ;)
και θα είχε γράψει βιβλίο με ιστορίες σ ένα χρόνο όχι τόσα χρόνια που παιδεύεται κι έχει αλλάξει 4 τετράδες λάστιχα και 117 φορές μέτρα στο όπλο .asking.

Δεν διαφωνώ αλλά εδώ ανέβαινα γιατί υπήρχαν και άλλοι λόγοι.Οσο για το να πάω στον Εβρο μόνος με το αμάξι κάηκα .Θέλω 270 λίτρα αέριο μόνο για να πάω και να έρθω. Απο το σόι της γυναίκας δεν κυνηγάει κανείς .Άχρηστοι άνθρωποι.....sarcastic.
Ομως το έχω συνέχεια στο μυαλό μου ρε Γώργο. Αν μπορούσα να είχα πάει εκεί με μετάθεση θα το είχα κάνει απο πολλά χρόνια πριν
.

και θα είχε γράψει βιβλίο με ιστορίες σ ένα χρόνο όχι τόσα χρόνια που παιδεύεται κι έχει αλλάξει 4 τετράδες λάστιχα και 117 φορές μέτρα στο όπλο .asking.
.yelling..yelling..yelling..fool..fool..fool.

Απο το σόι της γυναίκας δεν κυνηγάει κανείς .Άχρηστοι άνθρωποι.....sarcastic.
Αυτό είναι το λιγότερο, καφενείο δεν έχει το χωριό της γυναίκας σου; Σε μια ωρίτσα θα έχεις βρει παρεάκι για κυνήγι. :)

καλό βράδυ
αύριο έχει μονοήμερο ταξίδι Άνδρο για δουλειά 7,25 φεύγει το βαπόρι
.sleepy.

Αντε γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ για το πότε θα τον πάρεις.
Αντε πάρτον και όλος δικός σου με όνειρα γλυκά .

Τρία μέτρα ψησταριά ο φαβοριτάκιας για να ψήσει τρείς μεζέδες.big smile.

Καλημέρες :)

Status
Not open for further replies.
Back