Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακου εκει... φαβοριτακιας... .sarcastic.
Καλημερα σε ολους... Βλεπω ο Χουνταλας βγηκε στην αντεπιθεση εχθες κ ειχε ορεξουλες... Αλλα κατσε να παω σπιτι κ θα σε μονταρω κ σενα αρχιμαγειρα... .my man.
Καλημερα σε ολους κ ιδιαιτερα στους εμπειρους φιλους μου που αναγνωριζουν τα νησια απο τους ντοκους των λιμανιων που εχουν χιλιοψαρεψει... .buy buy..buy buy..buy buy. Κλαιει η μανα των ψαραδων....yelling.
Αληθεια αυτος ο Φλαμ που χαθηκε να μας πει πως τρωνε στην Κρητη....xm..xm..xm.

Καλημερα σε ολους κ ιδιαιτερα στους εμπειρους φιλους μου που αναγνωριζουν τα νησια απο τους ντοκους των λιμανιων που εχουν χιλιοψαρεψει... .buy buy..buy buy..buy buy.
Στους ντόκους των κυκλαδίτικων λιμανιών, με γνωρίζουν όλοι οι ντόπιοι ψαράδες με το ψευδώνυμο "ο επαγγελματίας" ή αλλιώς "the professional" .yel.

Είμαι στην Σέριφο, 3ήμερο του αγιού πνεύματος. Ψαρεύω εγγλέζικο στο λιμάνι και 20 μέτρα δεξιά μου, δύο παπούδες με απίκο βγάζουν μελανουράκια και σπαράκια. Κάποια στιγμή καρφώνω κάτι δυνατό και αρχίζουν τα φρένα. Με το ένα χέρι έχω την απόχη στο νερό και με το άλλο βάζω μέσα μία μπάφα 1,5 κιλό. Εκείνη την ώρα ερχόταν η γυναίκα να με βρει και παιρνώντας δίπλα από τους μπαρμπάδες τους ακούει να λέει ο ένας στον άλλον.
-Ωχ κοίτα τι έβγαλε αυτός;
...και ο άλλος του απαντάει...
-Μα δεν τον βλέπεις; Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ....buy. .banana. .banana. .yelling.

Μπφφφ τζφφφφφφ
Παλαιοφάρσαλος, αποβίβαση από τα δεξιά κατά την φορά της αμαξοστοιχίας!
ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟΣ!!!
Αχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχχ
Καλημέρεςςςς

Και μετά τι την έκανες την μπάφα Γιώργη ; την έφαγες ;
Έκείνη την μέρα, στο καπάκι έβγαλα άλλη μία ίδια. Εννοείται ότι σχίστηκαν πετάλι και μπήκαν στα κάρβουνα.....bbq.
Τι μου κάνατε τώρα, θέλω να πάω για ολονύκτιο εγγλέζικο .... .fishing..fishing..fishing.

Καλησπέρα στην παρέα.
Βλέπω μας έχει πιάσει πάλι μια τρέλα με τα φαγητά τώρα που δεν έχει κυνήγι..sarcastic.
Εγώ σήμερα έφτιαξα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες τηγανιτές και τυροκαυτερή συνοδευτικό.ffff

Γεια σας τρελοκομεία!!
Βασίλη και Χρήστο εννοείται πως είμαι μέσα για τέτοια κατάσταση..Σαββατοκύριακα αν έχω έξοδο βγαίνω από 10 ή 12 το πρωί,οπότε θα έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας!.shake hands.
Καλώς σας ξαναβρήκα όλους..Μπράβο και για την έκθεση!!!.cool.

Γεια σας τρελοκομεία!!
Βασίλη και Χρήστο εννοείται πως είμαι μέσα για τέτοια κατάσταση..Σαββατοκύριακα αν έχω έξοδο βγαίνω από 10 ή 12 το πρωί,οπότε θα έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας!.shake hands.
Καλώς σας ξαναβρήκα όλους..Μπράβο και για την έκθεση!!!.cool.

Καλησπέρα Χρήστο
Tυχερός είσαι, λογικά απολύεσαι πάνω στην εποχή που αρχίζουν οι τσίχλες .well done.

Ακριβώς Κωστή,αλλά η βλακεία είναι πως χάνω τα πρώτα καλά μπασίματα(φασσες- τσίχλες) του Οκτώβρη.:mad:
Τίποτα δεν θα χάσεις, συνήθως ο τελευταίος μήνας είναι άδεια.well done.

Καλησπέρα και στα υπόλοιπα ρεμάλια:)

Status
Not open for further replies.
Back