Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα κσι καλη εβδομαδα αν και για μενα μαμηθηκε με το καλημερα. σηκωθηκα 7 παρα να παω στη δουλεια κι εκεινη την ωρα με πηρε τηλ. η γυναικα οτι την τρακαρανε. παω ειχε γλιστρησει στο παγο κι εμεινε στην ακρη του δρομου ελαφρως λοξα και μετα απο 10 λεπτα περιπου ενας μαλαξ εχασε τον ελεγχο και τη χτυπησε απο πισω. ευτυχως δεν χτυπησε αλλα ο μαγκας ενω εγραψε στη δηλωση του οτι χτυπησε σε σταθμευμενο οχημα δεν υπογραψε οτι φταιει γιατι λεει το αμαξι ηταν λοξα. η τροχαια εγραψε οτι χτυπησε σταθμευμενο οχημα οποτε τωρα περιμενω το πορισμα. ευτυχως δεν υπηρξε τραυματισμος
Ευριπιδη αφου δεν χτυπησε η γυναικα ολα καλα. Το αμαξι φτιαχνει εχει απειρα ανταλλακτικα, εμεις δεν εχουμε....
Ο αλλος στανταρ θα σε πληρωσει οποτε no problem

Καλησπέρα σε όλους...
Ευριπίδη λυπάμαι ρε φίλε, αλλά όπως είπαν και οι άλλοι φίλοι, ευτυχώς που δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Τα υπόλοιπα φτιάχνουν... Κι από ότι φαίνεται θα πληρώσει η ασφάλεια του άλλου.
Βέβαια εδώ που τα λέμε, υπάρχει ένα θεματάκι, με το πότε; - ανάλογα με το ποια ασφάλεια έχει... Αν είναι καμιά κ@λοεταιρεία, όπως στη δική μου περίπτωση ... γ@μησε τα!!! Εδώ εμένα, αν και ποτέ δεν αρνήθηκαν την υπαιτιότητα του πελάτη τους, μου έβγαλαν την πίστη τώρα 5 μήνες κι ακόμη να με πληρώσουν!!! Καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, προφανώς μέχρι να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια που τους δίνει ο νόμος... Τώρα τους έχω στείλει υπογραμμένη την εξοφλητική και τα πρωτότυπα τιμολόγια από τις 27/12, έχω από τα ΕΛΤΑ COURIER απόδειξη ότι τα παρέλαβαν στις 28/12 και το όνομα αυτής που τα παρέλαβε, και ακόμη σήμερα 9/1/17 δεν μου έχουν βάλει τα λεφτά στο λογαριασμό μου !!!! :( :mad:

Χαιρετώ
Ευρυπίδη το καλό είναι που είναι καλά η γυναίκα και που μέσα δεν βρίσκονταν τα παιδιά
Τώρα για τα σίδερα είναι ψυχοφθόρα κατάσταση δυστυχώς
Φτάνει που δεν κτύπησε κανείς ρε φίλε και θα περάσει
Αυτό να σκέφτεσαι
Ότι είναι περαστικο

καλησπερα παρεα.πηγα ενα καρτερακι να ηρεμησω αλλα κι εκει μαμηθηκε.καθολου πουλια εριξα σε 2κοτσυφια και μια τσιχλα 5 φυσιγγια και κρατησα 1 και την τσιχλα.βικτωρα ο ρουπακιας σημερα.θερμοκρασια 0 απο τις 4 που εφτασα
yO1s9Te.jpg

7HoIPvx.jpg
Εισαι τρελος.

Μαθαινω για αρρωστες καταστασεις Γιαννη. Να κανεις περπατητο σε καμπο και να σου σηκωνονται μπεκατσες σαν ορτυκια απο τα ποδια.
Πρεπει να εχει δεκαετιες να συμβει αυτο στο νησι.
Παυλο αυτο που συμβαίνει φέτος με τις βασίλισσες είναι απερίγραπτο. Κυριολεκτικά είναι παντού, στα περπατητα για κιχλοκοτσυφα τις σηκώνουν από τα καθαρά. Αν ακούσεις για μπεκάτσες στο Λιστόν μην παραξενευτεις..........sarcastic.

Για όποιον το ξέχασε, υπενθυμίζουμε την προσπάθεια συγκέντρωσης ενός ποσού για να βοηθήσουμε τα παιδιά της κιβωτού στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.
Η προσπάθεια που γίνεται απο τους υπευθύνους της κιβωτού είναι τρομερή .Όμως η βοήθεια όλων μας είναι πολύ σημαντική για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Το-hl-κοντά-στα-παιδιά-της-Κιβωτού.783/

καλημερα κσι καλη εβδομαδα αν και για μενα μαμηθηκε με το καλημερα. σηκωθηκα 7 παρα να παω στη δουλεια κι εκεινη την ωρα με πηρε τηλ. η γυναικα οτι την τρακαρανε. παω ειχε γλιστρησει στο παγο κι εμεινε στην ακρη του δρομου ελαφρως λοξα και μετα απο 10 λεπτα περιπου ενας μαλαξ εχασε τον ελεγχο και τη χτυπησε απο πισω. ευτυχως δεν χτυπησε αλλα ο μαγκας ενω εγραψε στη δηλωση του οτι χτυπησε σε σταθμευμενο οχημα δεν υπογραψε οτι φταιει γιατι λεει το αμαξι ηταν λοξα. η τροχαια εγραψε οτι χτυπησε σταθμευμενο οχημα οποτε τωρα περιμενω το πορισμα. ευτυχως δεν υπηρξε τραυματισμος
Ολα καλα μαν, ευτυχως !

Status
Not open for further replies.
Back