Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ναι αλλα θα το ξανακοιταξω
Αν έχεις βαλε μια τσικουδια και χαλαρωσε
Άστον άλλον να δηλώνει και Μητροπολίτης στα πεπελια σου
Θα αναλάβει η ασφάλεια σου τα δικαστικά εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα και θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω
Και επειδή ο τύπος έκανε την μαλακια και παριστάνει τον Κορεάτη
αν εχεις και κανέναν φίλο φαναρτζη
Χρέωσε τον κανένα κουστούμι περιποιημένο να έχει να το θυμάται ξέρουν αυτοί από τέτοια είναι γατες

Αν έχεις βαλε μια τσικουδια και χαλαρωσε
Άστον άλλον να δηλώνει και Μητροπολίτης στα πεπελια σου
Θα αναλάβει η ασφάλεια σου τα δικαστικά εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα και θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω
Και επειδή ο τύπος έκανε την μαλακια και παριστάνει τον Κορεάτη
αν εχεις και κανέναν φίλο φαναρτζη
Χρέωσε τον κανένα κουστούμι περιποιημένο να έχει να το θυμάται ξέρουν αυτοί από τέτοια είναι γατες
Και θα παρεις και καμια beretουλα

Πριν λίγο έβγαλα για κατούρημα το κουτάβι που πριν ενάμιση μήνα έφερα από τη Φινλανδία , το έχει στρώσει στο γκαζόν. Το τι χαρές έκανε δεν περιγράφεται, θυμήθηκε τα παλιά της.
Στο χιόνι τα σκυλιά δεν έχουν πρόβλημα, προσέξτε όμως τον πάγο στα κουμάσια και τις αυλές... εξαρθρώνονται αρθρώσεις και σπάνε κόκαλα.

η τροχαια πλεον δεν βγαζει πορισμα απλα καταγραφει το συμβαν. το χαρτι το εχω οπως και ο αλλος εμπλεκομενος στο ατυχημα και γραφει ξεκαθαρα οτι η γυναικα μου ηταν σταθμευμενη και οτι ο αλλος επεσε πανω της. το κακο ειναι οτι η ιντερσαλονικα που εχει ο αλλος δεν ανηκει στις εταιρειες των φιλικων διακανονισμων και κατα ενα μερος ο βασιλης εχει δικιο. αφου ο πελατης τους δεν αναγνωριζει υπαιτιοτητα ειναι στην κριση τους αν θα με καλυψουν
Οπως τα λες είναι ... Έπεσες κι εσύ στην περίπτωση ρε γμτ !!! Πάντως η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν νομίζω επουδενί να είναι σαν αυτήν που έμπλεξα εγώ !!!
Πριν 7-8 χρόνια που με είχε πάλι ψιλοτρακάρει ένας γεροντής εκεί που τόχα παρκαρισμένο, με περίμενε εκεί το μεσημέρι που σχόλασα από τη δουλειά, να μου πει να μην ανησυχώ κι ότι θα κάνει δήλωση, και πράγματι το έκανε και μόλις το έφτιαξα με πλήρωσε η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στο τσακ-μπαμ ... Βέβαια διαφορετική περίπτωση αυτή, αφού ο άνθρωπος αυτός φέρθηκε ανθρωπινά, ας είναι καλά αν ζει...

Ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, λοξά παρκαρισμένο λόγω βλάβης, χωρίς να έχει βάλει τρίγωνο.......
(Ελπίζω ο δικηγόρος του φταίχτη να μην είναι μέλος μας :p)
Ρε βασιλακη, αμα ηταν ανθρωπος τι θα ελεγε κακως που ηταν στο δρομο, οδηγος=κυριος του οχηματος.
Το βλεπεις σταματημενο,το βλεπεις λοξα ολοκληρο αυτοκινητο και πας απανω του το τριγωνο φταιει?
Και μπροστα σου να συμβει αυτο πρεπει να εισαι σε θεση να αντιδρασεις (οχι οτι θα τα καταφερεις γιατι το αμαξι με το χιονια μπορει να γλιστρήσει).
Οπως και να'χει οταν πεφτεις με τη δεξια μερια σου στην πισω αριστερη του αλλου ο κοσμος τουμπα να ερθει θα αποζημιωθεις.
Μαλλον δεν συμφωνουμε αλλα γιαυτο ειμαστε για να διαφωνουμε κιολας! :)
Αλλα και παλι φιλοι .shake hands.
Απλως καταθετω λογω επαγγελματος τις εμπειριες μου. drive car(απο το 1985 επαγγελματικα)

Status
Not open for further replies.
Back