Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέχρι Τετάρτη και ενδέχεται να γίνει και για όλη την βδομάδα... ΝΑ ρίξω άλλο ένα πενηντάρικο στην άδεια να την κάνω γενική και να έρθω δίπλα;;; ;) ;)
Και δεν το κάνεις; Μόνο δεν ξέρω από απαγορεύσεις τι παίζεται και τι θα παιχτεί. Νομίζω πως στον νομό Έβρου ήδη απαγορεύτηκε η θήρα λόγω καιρού.

Καλημέρα σας. Το ψύχος συνεχίζεται με το βοριά και πέφτουν και αραιές νυφάδες. Πίνω το καφεδάκι και θα ρίξω μια ματιά κοντά στο σπίτι για καμμιά φάσσα. Έτσι κι αλλιώς ο καιρός δεν είναι για πιο μακριά. Εχθές έβλεπα τα κοπαδάκια από το παράθυρο και οι τουφεκιές ήταν πολλές...

πρωινές καλλιτεχνικές ανησυχίες....
Acropolis_1_zps4lu8ioxp.jpg

Και δεν το κάνεις; Μόνο δεν ξέρω από απαγορεύσεις τι παίζεται και τι θα παιχτεί. Νομίζω πως στον νομό Έβρου ήδη απαγορεύτηκε η θήρα λόγω καιρού.

Καλημέρα σας. Το ψύχος συνεχίζεται με το βοριά και πέφτουν και αραιές νυφάδες. Πίνω το καφεδάκι και θα ρίξω μια ματιά κοντά στο σπίτι για καμμιά φάσσα. Έτσι κι αλλιώς ο καιρός δεν είναι για πιο μακριά. Εχθές έβλεπα τα κοπαδάκια από το παράθυρο και οι τουφεκιές ήταν πολλές...
Xρηστο σταματα το γαργαλημα!!.sarcastic.

Θα ανέβει η θερμοκρασία στους 15 βαθμούς κ μας βλέπω να τρεχουμε γυμνοί στα λιβάδια να ουμ.sarcastic.
Τζιμη αν καταφερης και τον φιλο σου τον Μακη να τρεξει γυμνος στο λιβαδι φωναξεμε να το δω και ας ειναι το τελευταιο.vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back