Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν έχεις βαλε μια τσικουδια και χαλαρωσε
Άστον άλλον να δηλώνει και Μητροπολίτης στα πεπελια σου
Θα αναλάβει η ασφάλεια σου τα δικαστικά εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα και θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω
Και επειδή ο τύπος έκανε την μαλακια και παριστάνει τον Κορεάτη
αν εχεις και κανέναν φίλο φαναρτζη
Χρέωσε τον κανένα κουστούμι περιποιημένο να έχει να το θυμάται ξέρουν αυτοί από τέτοια είναι γατες
ΣΩΣΤΟΣ.RESPECT.

ευτυχώς ναι :)
Το "ευτυχώς" έχει και συνέχεια... "προς το παρόν". Στην ίδια περιοχή είμαστε και εγώ είχα διακοπή. Για παν ενδεχόμενο έχω ανοίξει ένα μπουκάλι με Συράχ και Κοτσιφάλι... κοντεύει να τελειώσει.

Σήμερα αυτές αποσύρθηκαν για να αγοράσουμε κονσερβοκουτια νέας τεχνολογίας
χωρίς όμως να έχουν ανταλλακτικά ώστε να επισκευαστούν οι φθορές .smashfrak.
Εδώ πριν κάμποσα χρόνια είχανε παραγγείλει νέες μηχανές και βαγόνια και όταν ήρθαν Ελλάδα συνειδητοποίησαν ότι οι τροχοί τους δεν έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να πατάνε στις ράγες μας και τα έχουν και σαπίζουν!!!

Όσοι έχετε συγγενείς ή γνωστούς φοιτητές στο ΔΠΘ (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) ενημερώστε τους:
http://paratiritis-news.gr/article/187346/Anastoli-mathimaton-sto-DPTh-eos-kai-tin-Tetarti
Μέχρι Τετάρτη και ενδέχεται να γίνει και για όλη την βδομάδα... ΝΑ ρίξω άλλο ένα πενηντάρικο στην άδεια να την κάνω γενική και να έρθω δίπλα;;; ;) ;)

Καλησπερα σε όλους. Το ίδιο συμβαίνει και στην Πρέβεζα ένας χαμός από μπεκάτσες.μερα μεσημερη είδα να πεταει μια διπλα στην πολη.και από τι μου λένε οι φίλοι τις σηκώνουν μεσα από τους ελαιωνες και τα περιβολια σαν ορτυκια.
Λοιπόν αυτό που έζησα σήμερα το πρωί στην Αλέκα θα το θυμάμαι για πολύ καιρό. Μετά από 20 ώρες ταξίδι έφτασα σπίτι. Έπεσα για ύπνο ξερός και σηκώθηκα 12 το μεσημέρι. Πήγα στο παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και έχει δίπλα παρτεράκια από διπλανές οικοδομές. Ήταν γεμάτες από κοτσύφια, ψαρόνια, σπίνους. Σηκώνω το βλέμμα και βλέπω να περνάνε τσίχλες, κοτσύφια και κοπάδια από παπιά!!! Δε φτάνει αυτό όμως.... παίρνω ένα τηλέφωνο ένα φιλαράκι κυνηγό να του πω τα καθέκαστα... Δεν παίρναει ένα λεπτό και περνάει μια ΜΠΕΚΑΤΣΑΡΑ μέρα μεσημέρι ανάμεσα από τις πολυκατοικίες!!!! τρελάθηκα!!!!!! του λέω σε κλείνω πάω να την βρω θα έχει στουκάρει σε κάνα τοίχο τώρα αυτή!!! Έκανα ένα γύρο την γειτονιά, χώθηκα και στην παραδιπλανή πιλοτή που είδα ότι έστριψε η ρουφιάνα αλλά ευτυχώς-δυστυχώς (; ) δεν την βρήκα... Μακάρι να έχει ζήσει! μετά από αυτό συνέχισα τη βόλτα μέσα στην πόλη, όπου είχε γκαζόν βόσκανε κοτσύφια και στον ουρανό πετούσανε πάπιες σε σχηματισμούς "V".. Πήρα τα φιλαράκια μου στο χωριό, μου λένε χιόνι πουλιά έχει πάμπολα και πολλές μπεκάτσες, αλλά έχει βγει ααπαγορευτικό από δασαρχείο Χαλκίδας. Ένα κοπάδι πρασινόκεφαλα είχε πέσει στην αυλή της γιαγιάς τους μέσα στο χωριό και έβοσκε!!! Τρομερές εικόνες και εμπειρίες...

Status
Not open for further replies.
Back