http://www.onsports.gr/Cheerleaders...edium=dpgNewsBox&utm_campaign=BEST_OF_NETWORK
Mακη αγορι μου για κοιτα!! Τωρα πως σου φαινονται τα λιβαδια?
Mακη αγορι μου για κοιτα!! Τωρα πως σου φαινονται τα λιβαδια?

Ευρυπίδη, μοιράζομαι πρόσφατη εμπειρία μου...(ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει)ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο
βασιλη το φανοποιειο που πηγα το αυτοκινητο ειναι συνεργαζομενο μ αυτους καο θα κανει την τιμολογηση και την παραγγελια αυτος εξ ου και οι εξουσιοδοτησεις. για να παραγγειλει αυτος οτι χρειαστειΕυρυπίδη, μοιράζομαι πρόσφατη εμπειρία μου...(ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει)
με τράκαραν, η κοπελιά έκανε δήλωση, η ασφαλιστική της ενημέρωσε τη δική μου ότι αποδέχεται ότι έφταιγε η κοπέλα για τη ζημιά.......το έφτιαξα, το είδε ο πραγματογνώμονας, το επιβεβαίωσε και τώρα περιμένω στη γωνία την ασφαλιστική μου, να μου κόψει 10-20% απο τα τιμολόγια λόγω παλαιότητας της μοτοσυκλέτας μου.......προσοχή λοιπόν στη τιμολόγηση της επισκευής....να αναφέρεις στο συνεργείο σου το γεγονός και ίσως μπορεί να σε κατευθύνει σωστά !
Βαλτα ολα καινουργια αλλα θα πληρωσεις μαλλον ενα ποσοστο 10 τις εκατο μαλλον λογω παλαιοτητας αλλα ρωτατο για σιγουρα στη δικη σου ασφαλεια οχι στου αλλου.ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο
Ωραία φίλε να ησυχασεις και να πηγαίνεις με άλλη ψυχολογία στις τσιχλιτσες.ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο
στο λέγαμε Ευριπίδη ότι θα σε καλύψουν...ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο
εκει αποφταξε η χαρη σου??καλα να περασειςστο λέγαμε Ευριπίδη ότι θα σε καλύψουν...
Πάρε την Baikalara τώρα και πήγαινε για καρτέρι. Εγώ σήμερα έχω στήσει καρτέρι στην Αριστοτέλους, Σαλονικάρα...Περνάνε κάτι ξανθά....![]()
Όλα καλά Ευριπίδη, εσύ στάθηκες πιο τυχερός από μένα, δε στο 'πα από χθες ότι η ιντερσαλονικα είναι σοβαρή εταιρεία, ασχέτως πως δε συμμετέχει στο σύστημα φιλικού διακ/σμού ... Ποιο φανοποιείο είναι; για να δω αν είναι ο ίδιος που έφτιαξε και το δικό μου τότε που με τράκαρε ο γέρος ...ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο
καραπατακης στην κωνσταντινουπολεως στις μουρνιεςΌλα καλά Ευριπίδη, εσύ στάθηκες πιο τυχερός από μένα, δε στο 'πα από χθες ότι η ιντερσαλονικα είναι σοβαρή εταιρεία, ασχέτως πως δε συμμετέχει στο σύστημα φιλικού διακ/σμού ... Ποιο φανοποιείο είναι; για να δω αν είναι ο ίδιος που έφτιαξε και το δικό μου τότε που με τράκαρε ο γέρος ...
ο.κ. ... δεν είναι ο ίδιος, σε άλλον με είχανε στείλει εμένα τότε ... Σκαμάγκας, κάπου στο κόκκινο μετόχι ...καραπατακης στην κωνσταντινουπολεως στις μουρνιες
τί λες να πάω κυργια να δω κανένα baikal mp155?εκει αποφταξε η χαρη σου??καλα να περασεις
να πας να δεις το baikal το sporting και κλεισε deal για κανενα καλο τσιχλοφυσιγγοτί λες να πάω κυργια να δω κανένα baikal mp155?.shoot..shoot.
στο λέγαμε Ευριπίδη ότι θα σε καλύψουν...
Πάρε την Baikalara τώρα και πήγαινε για καρτέρι. Εγώ σήμερα έχω στήσει καρτέρι στην Αριστοτέλους, Σαλονικάρα...Περνάνε κάτι ξανθά....![]()