Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
15977019_10207163898487598_4384273732924974890_n.jpg

Το χιόνι στη Ν.Μάκρη ήταν λίγο αλλά το πρωί είχε παγώσει. Άλλη μια μέρα που τα κουτάβια μου θα μείνουν "ένδον".

Εμενα βγηκε η μικρη προχτες με το χιονι, το οποιο της προκαλεσε τρομερο ενδιαφερον. Ετρεξε, επαιξε, το κυνηγησε, καποια στιγμη αρχισε να κρυωνει, και την εβαλα σε χωρο με κουβερτες για ζεστη, μαζι με μια ημιαιμη που εχω.

παιδες στην Λευκαδα πολυ χιονι Σαββατο κυριακη εκανε ενα διαλειμα και κανεμε μια βολτα για μπεκατσα αλλα τα πουλια αφαντα μια φερμα μονο σε πολυ πυκνο οθτε που την ειδαμε αν εφυγε και σημερα παλυ εχει παλυ πολυ χιονι

ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο

ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο
Ευρυπίδη, μοιράζομαι πρόσφατη εμπειρία μου...(ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει)
με τράκαραν, η κοπελιά έκανε δήλωση, η ασφαλιστική της ενημέρωσε τη δική μου ότι αποδέχεται ότι έφταιγε η κοπέλα για τη ζημιά.......το έφτιαξα, το είδε ο πραγματογνώμονας, το επιβεβαίωσε και τώρα περιμένω στη γωνία την ασφαλιστική μου, να μου κόψει 10-20% απο τα τιμολόγια λόγω παλαιότητας της μοτοσυκλέτας μου.......προσοχή λοιπόν στη τιμολόγηση της επισκευής....να αναφέρεις στο συνεργείο σου το γεγονός και ίσως μπορεί να σε κατευθύνει σωστά !

Ευρυπίδη, μοιράζομαι πρόσφατη εμπειρία μου...(ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει)
με τράκαραν, η κοπελιά έκανε δήλωση, η ασφαλιστική της ενημέρωσε τη δική μου ότι αποδέχεται ότι έφταιγε η κοπέλα για τη ζημιά.......το έφτιαξα, το είδε ο πραγματογνώμονας, το επιβεβαίωσε και τώρα περιμένω στη γωνία την ασφαλιστική μου, να μου κόψει 10-20% απο τα τιμολόγια λόγω παλαιότητας της μοτοσυκλέτας μου.......προσοχή λοιπόν στη τιμολόγηση της επισκευής....να αναφέρεις στο συνεργείο σου το γεγονός και ίσως μπορεί να σε κατευθύνει σωστά !
βασιλη το φανοποιειο που πηγα το αυτοκινητο ειναι συνεργαζομενο μ αυτους καο θα κανει την τιμολογηση και την παραγγελια αυτος εξ ου και οι εξουσιοδοτησεις. για να παραγγειλει αυτος οτι χρειαστει

Βαλτα ολα καινουργια αλλα θα πληρωσεις μαλλον ενα ποσοστο 10 τις εκατο μαλλον λογω παλαιοτητας αλλα ρωτατο για σιγουρα στη δικη σου ασφαλεια οχι στου αλλου.

Χαιρετώ την παρέα.

Ωραία φίλε να ησυχασεις και να πηγαίνεις με άλλη ψυχολογία στις τσιχλιτσες.

στο λέγαμε Ευριπίδη ότι θα σε καλύψουν....sarcastic.
Πάρε την Baikalara τώρα και πήγαινε για καρτέρι. Εγώ σήμερα έχω στήσει καρτέρι στην Αριστοτέλους, Σαλονικάρα...Περνάνε κάτι ξανθά.....my man..cofee..love1.

Πάρε την Baikalara τώρα και πήγαινε για καρτέρι. Εγώ σήμερα έχω στήσει καρτέρι στην Αριστοτέλους, Σαλονικάρα...Περνάνε κάτι ξανθά.....my man..cofee..love1.
εκει αποφταξε η χαρη σου??καλα να περασεις

Όλα καλά Ευριπίδη, εσύ στάθηκες πιο τυχερός από μένα, δε στο 'πα από χθες ότι η ιντερσαλονικα είναι σοβαρή εταιρεία, ασχέτως πως δε συμμετέχει στο σύστημα φιλικού διακ/σμού ... Ποιο φανοποιείο είναι; για να δω αν είναι ο ίδιος που έφτιαξε και το δικό μου τότε που με τράκαρε ο γέρος ...

Όλα καλά Ευριπίδη, εσύ στάθηκες πιο τυχερός από μένα, δε στο 'πα από χθες ότι η ιντερσαλονικα είναι σοβαρή εταιρεία, ασχέτως πως δε συμμετέχει στο σύστημα φιλικού διακ/σμού ... Ποιο φανοποιείο είναι; για να δω αν είναι ο ίδιος που έφτιαξε και το δικό μου τότε που με τράκαρε ο γέρος ...
καραπατακης στην κωνσταντινουπολεως στις μουρνιες

Τι δουλεια εχεις εσυ πανω στην Αριστοτελους;

Καλησπέρα σας.
Είμαι αποκλεισμένος στο μαγαζί και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γυρίσω στο σπίτι.
Έκανα μια προσπάθεια αλλά γύρισα πίσω διότι όλοι οι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι και δεν κινητέ φύλλο.
Ακόμα και στο κέντρο της Θεσ/νίκης χρειάζονται αλυσίδες διότι το χιόνι στους δρόμους είναι αρκετό.
Αν με μια λέξη μπορούσα να χαρακτηρίσω την κατάσταση τώρα στην Θεσ/νίκη είναι ΧΑΟΣ!!!

καλησπερα στη παρεα.καλυτερη δοαθεση απο χθες αφου πλεον εχω τις εξουσιοδοτησεις στα χερια μου για να φτιαχτει πληρως το αυτοκινητο και ισως παρω και αυτοκινητο αντικαταστασης για τη γυναικα

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back