Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατι δεν ειναι; Αν δεν θες να πηγαινεις για πρωταθλημα, αλλα για να μαθεις το τι μπορεις να κανεις με το οπλο σου οταν προπονηθεις, μια χαρα ειναι το οπλο σου.
Θα πηγαινουμε Βικτωρα για την παρεα και το χαβαλε. Με το σκοπευτηριο ελπιζω να βελτιωσω αντανακλαστικα και σημαδι.hunter..hunter.1.shoot.

ουφφφφφ ενα μεγαλο βαρος μολις τωρα εφυγε απο πανω μου. με πηρανε τηλ. απ την ασφαλεια του αλλου οτι θα καλυψουνε τη ζημια 100%.μολις σχολασω θσ παω να παρω τις εξουσιοδοτησεις γισ το συνεργειο. παλι καλα και δοξασι τον Υψιστο
Κρητικε σε βλεπω ανεβασμενο!! προσεχε την κατανομη της ενεργειας ειμαστε σε " αγωνιστικη" περιοδο ακομα μην το ξεχνας.sarcastic.

Για αυτο τον θελω σε φορμα[μην αρχισουμε τωρα τις απορσυρσεις πριν τον αγωνα σε ξενοδοχεια].sarcastic.
δεν αποσυρομαι ποτε κατα την αγωνιστικη περιοδο κουφαλαι. το μπαικαλ θα λειωσειιιι μουρλαρες. αεραααααααα
.shoot..shoot..shoot..shoot.

Μολις τελειωσει Βικτωρα το κυνηγι ανετοτατα.
Αν και με το οπλο που εχω δεν ειναι και το καλυτερο για το σκοπευτηριο...αλλα ειμαι μεσα.shoot..shoot.
ελα να πηγαινουμε μαζι να κανουμε το baikal team.ποια beretta και πιο perazziiii??????τασο ακουυυυυς .ελα κι εσυ ρε να γινουμε πολλοι γιατι ειμαστε 2

ελα κι εσυ ρε να γινουμε πολλοι γιατι ειμαστε 2
.sarcastic..sarcastic.
Ακου μονο δυο σε ολοκληρη την κρητη,Μην το λες πουθενα και μας κοροϊδεύουν.sarcastic.
Παιζουν πολλα μπαικαλ εκει αλλα δεν τα εχετε παρει χαμπαρι μαλλον...buy.
Ξεχασες Βικτωρα και Στελιο!

Καλημέρα στη παρέα. Ασπρισαμε και εδώ. Καλή δύναμη σε όσους δοκιμάζονται και προσοχή.
p40JRxZ.jpg

Status
Not open for further replies.
Back