Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μητσάρα ότι είναι περαστικό δεν του δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.
Λίγο υπομονή κανα δυο μέρες και θα είσαι περδίκι.
Εγω έκλεισα σήμερα 4 βδομάδες , μένουν άλλες δύο για να βγάλω τον νάρθηκα και έχω αρχίσει από τώρα να του τα πρήζω του γιατρού:D:D

Εγω έκλεισα σήμερα 4 βδομάδες , μένουν άλλες δύο για να βγάλω τον νάρθηκα και έχω αρχίσει από τώρα να του τα πρήζω του γιατρού:D:D
Διονύση σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μη βιαστείς όμως. Έχε το νου σου... ;)
Έτσι μου έλεγαν κι εμένα αλλά δεν κρατιόμουν... :)

Καλημέρα στην παρέα ... Μια ώρα κράτησε η διακοπή ρεύματος χθες βράδυ, 11 εως 12, όλα καλά, μόνο που αναγκάστηκα να σηκωθώ από τη ζεστασιά του κρεβατιού για να κλείσω την τηλεόραση ... .yel. :D
- Δημήτρη περαστικά και γρήγορα !!!
- Επιτέλους με πλήρωσε η ασφάλεια ... 5 μήνες μετά το τρακάρισμα !!!! :eek:.what.
Προλίγου μπήκα στo winbank και είδα ότι μου κατέθεσαν χθες τα λεφτά, 1600 € !!!!!!
Έτσι εξόφλησα κι εγώ το συνεργείο επιτέλους !!! Του είχα καταθέσει πριν τα Χριστούγεννα 1000 € από δικά μου, και τώρα άμεσα του κατέθεσα και τα υπόλοιπα 600 ... Τι να πω, τέλος καλό όλα καλά ;;; Ας το πούμε έτσι .... ;) :cool:

Καλημέρα στην παρέα ... Μια ώρα κράτησε η διακοπή ρεύματος χθες βράδυ, 11 εως 12, όλα καλά, μόνο που αναγκάστηκα να σηκωθώ από τη ζεστασιά του κρεβατιού για να κλείσω την τηλεόραση ... .yel. :D
- Δημήτρη περαστικά και γρήγορα !!!
- Επιτέλους με πλήρωσε η ασφάλεια ... 5 μήνες μετά το τρακάρισμα !!!! :eek:.what.
Προλίγου μπήκα στo winbank και είδα ότι μου κατέθεσαν χθες τα λεφτά, 1600 € !!!!!!
Έτσι εξόφλησα κι εγώ το συνεργείο επιτέλους !!! Του είχα καταθέσει πριν τα Χριστούγεννα 1000 € από δικά μου, και τώρα άμεσα του κατέθεσα και τα υπόλοιπα 600 ... Τι να πω, τέλος καλό όλα καλά ;;; Ας το πούμε έτσι .... ;) :cool:
Ας το πούμε Στέλιο. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! ;)

Καλημέρα σας κύριοι.
Δεύτερη μέρα σήμερα πυκνών χιονοπτώσεων μέσα στην πόλη της Θεσ/νίκης.
Πάει πολύς καιρός που έχει να πέσει τόσο πολύ χιόνι εδώ.
Πολλά τα προβλήματα και πολύς κόσμος που δεν άνοιξε τα μαγαζιά του σήμερα.

Αυτά που περνάνε φιλαράκια ,είναι άνευ σημασίας .Τα σοβαρά να μη μας βρούνε ,γιατί τότς θα καταλάβουμε πραγματικά τι είχαμε και δεν το εκτιμούσαμε .Βέβαια μήπως μας αφήνουν να σκεφτούμε και λίγο λογικά ;οι σφαλιάρες έρχονται απανωτά απο το σύστημα κρατος-νταβαντζήδων.

Νιονιο κατσε καλα ε:)

Status
Not open for further replies.
Back