Χαιρετώ την παρέα!!!
Είδαμε (επιτέλους) και 'δω άσπρη μέρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραίο αφράτο χιόνι...ειδικά τα παιδιά το καταφχαριστήθηκαν...

Θα σου πρότεινα μα κανεις μια χήνα γίγας με το χιόνι και να την πλακώσειςε το αεροβόλο να ξεδώσεις.

Χαιρετώ την παρέα!!!
Είδαμε (επιτέλους) και 'δω άσπρη μέρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραίο αφράτο χιόνι...ειδικά τα παιδιά το καταφχαριστήθηκαν...
Θα σου πρότεινα μα κανεις μια χήνα γίγας με το χιόνι και να την πλακώσειςε το αεροβόλο να ξεδώσεις.
Σκεφτομαι τον ΟΤΕ.Βίκτωρα δεν κατάλαβες.Δεν ειναι δικά μου λόγια αυτά ,ούτε εικασίες.Το πλάνο ειναι έτσιι ακριβώς οπως το περιέγραψα .
Υπαρχει χρονοδιάγραμμα γι αυτό και θα γινει ακριβως έτσι.
Aθέμιτος ανταγωνισμός.......μεγάλη κουβέντα.Θυμάσαι όταν επο Μητσοτάκη που μάθαμε και τους όρους περί ελεύθερης αγοράς και ανταγωνισμού , δεν επετράπη στον ΟΤΕ να συμμετέχει στην κινητή τηλεφωνία ; έπερεπε να τρέξουν πρώτα τα μεγαθήρια και ο ΟΤΕ να μπει πολύ καθυστερημένα στο παιχνίδι.Σκεφτομαι τον ΟΤΕ.
Δεν μπορει με το ζορι να σε διωξει απο το δικτυο του. Ερχεται ο εναλλακτικος και κανει προσφορες οποτε τσιμπαει συνδρομητες. Δεν γινεται ομως να πουληθει η user base υπερ ενος ιδιωτη γιατι αυτο συνιστα αθεμιτο ανταγωνισμο
Καλησπερα, μολις γυρισα σπιτι απο τα αγαπημενα μου κυνηγοτοπια. Πηρα εναν κουβα αλεσμενο γερμα και εριξα τροφη σε ολα τα κοτετσια. Τα πουλια εχου αποδυναμωσει με το κρυο που υπαρχει εξω εδω και 2 βδομαδες αλλα και το χιονι που εριξε τελευταια. Μερικα δεν εχουν κουραγιο να πεταξουν. Μου αρεσει που στραβωσαν αρκετοι με τις απαγορεύσεις. Ας ερθουν να τους δωσω 2 κιλα κιμα αν πειναν.
Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ο καλος μας συλλογος δεν προτρεπει τα μελη να κανουν καμια φιλοθηραματικη πραξη. Οραγνωσε ρε πουστη μου λιγο τον κοσμο να δράσει.. Σταματω εδω γιατι θα το ανοιξω και...
Θα πουληθει το ποσοστο ναι. Με το ζορι να παρουν τους μισους συνδρομητες δεν γινεται. Αν φυγουν μονοι τους ειναι αλλο θεμα
Βασίλη, και να πας να το ανοιξεις π. Χ σε μια εφημεριδα οπως το εκ, τελικα η επιστολη που στελνεις δεν δημοσιευεται ποτε και σου απανταν με ενα "ευχαριστουμε για την ενημερωση"Να "το ανοίξεις" γιατί όλοι κάθονται πάνω στη καλή μας διάθεση για διάλογο....και τελικά αυτή τη προδιάθεσή μας την εκμεταλλεύονται χωρίς να κάνουν τη δουλειά που τους αντιστοιχεί !
Βασίλη, και να πας να το ανοιξεις π. Χ σε μια εφημεριδα οπως το εκ, τελικα η επιστολη που στελνεις δεν δημοσιευεται ποτε και σου απανταν με ενα "ευχαριστουμε για την ενημερωση"
Ωρες ώρες μ γυρναει τοσο το μυαλό που λεω θα το παρατησω το γ@μημενο και θα παω με τους αλλους για τι δεν..
Και πιστεψτε με δεν υπαρχει χειροτερος αντι κυνηγος απο εναν πρωην κυνηγο, γιατί ξερει να αντικρουσει το 90 % των κυνηγετικων επιχειρηματων.
Δεν μου αρεσει που το λεω αλλα ετσι ειναι
Σωστα οσα γραφεις. Απλα οταν αγαπας κατι πολυ και βλεπεις γυρω σου τοση σαπιλα απο κυνηγους αλλα και επισημους φορεις(και εγω δεν ειμαι τελειος), χαλιεσαι. Που να απευθυνθεις και ποιος να σε βοηθισει. Ολα για το θεαθηναι γινονται και ειναι μια βιτρινα.Δεν είναι σωστό να σου επιβάλλουν με το ζόρι την αλήτικη, παιδιάστικη συμπεριφορά τους.....
Δεν είναι σωστό να κάνεις πίσω στα πιστεύω σου, επειδή κάποιοι είναι κάφροι...
Συνεχίζεις να κάνεις αυτό που είναι σύννομο και σύμφωνο με τις αρχές σου, σαν άνθρωπος και ως ενεργός κυνηγός.
Εγώ πιστεύω ότι εάν είσαι σωστός εσύ, τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο
Περαστικά ρε Διονύση...Τώρα που πέρασαν οι γιορτές άντε να σας πω την περιπέτεια μου μιας και είμαι ήδη στα μισά της ταλαιπωρίας
Ήταν 14 Δεκεμβρίου και πίνω το πρωινό καφεδάκι στο μαγαζί μου , έχω οργανώσει ήδη την ημέρα μου με δρομολόγια , διανομές , τιμολόγια κλπ ...και σκάει τηλέφωνο από πελάτη στο Ψυχικό .
-Διονύση ξέμεινα και έκανα την μαλακία να ξεχάσω να δώσω παραγγελία .Θέλω οπωσδήποτε πέντε βασικά πράγματα να δουλέψω γιατί δεν έχω τίποτα.
Στον πελάτη δεν λες ποτέ όχι , ειδικά αυτές τις εποχές.
-Θα σου τα φέρω με την μηχανή ρε φίλε μην ανησυχείς.
Βάζω στην μηχανή τα πράγματα που ήθελε ο πελάτης και φεύγω.
Στην γέφυρα προς Αθήνα πριν τον Σαρακάκη τα αυτοκίνητα είναι τελείως σταματημένα και προχωράω μαζί με άλλα μηχανάκια ανάμεσα στα αυτοκίνητα .
Κάποια στιγμή ο δρόμος μπλόκαρε τελείως και για τα μηχανάκια και αποφασίζω να αλλάξω λωρίδα μιας και έβλεπα ότι ήταν ελεύθερη η απ΄έξω.
Με πρώτη ταχύτητα μέσα , δηλαδή σχεδόν με μηδέν χλμ , ελέγχω προσεκτικά και αλλάζω λωρίδα.Πριν καν ξεκινήσω καταλαβαίνω από πίσω μου να με χτυπάει κάτι και αμέσως πέφτω στο δρόμο και η μηχανή ακριβώς δίπλα μου .Νιώθω πόνο στα γόνατα μιας και η χαζοπτώση μου ήταν ξαφνική χωρίς να την περιμένω με αποτέλεσμα να πέσω όπως να είναι.
Ένας πιτσιρικάς έτρεχε με όσα μπορούσε να τρέξει το ερείπιο παπάκι του και με εμβόλισε από πίσω .Μάλλον δεν πρέπει να είχε ούτε φρένα το ρημάδι του αφού ήρθε πάνω μου "χύμα".
Είσαι καλά τον ρωτάω;;;;;
Καλά είμαι μου λέει , δεν έχω χτυπήσει καθόλου .
Από τα σταματημένα αυτοκίνητα κατέβηκε κόσμος να μας βοηθήσει ( κατά τύχη πέρναγε και ένας φίλος μου ) βοήθησαν να σηκώσω την μηχανή και να μου προσφέρουν κάποια βοήθεια .
Τους ευχαρίστησα , είπα ότι δεν χρειάζομαι κάτι και όλα καλά.
Έλα όμως που δεν ήταν όλα καλά .llk..llk.
Ανεβαίνω στην μηχανή ( η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει καμία ζημιά) και γυρνάω στο μαγαζί με έντονο πόνο στο γόνατο.
Παίρνω τηλέφωνο μια ξαδέλφη μου που ήξερα ότι ήταν δίπλα στο μαγαζί μου και της λέω να με πάει σε εφημερεύον νοσοκομείο για έλεγχο γιατί κάτι δεν μου άρεσε.
Ο ακτινολόγος , ωραίος τυπάκος μηχανόβιος κι αυτός , με κοιτάει με ένα λυπημένο βλέμμα και μου λέει ....¨κάταγμα στην επιγονατίδα ρε φίλε"""
Στα επόμενα πέντε λεπτά κατέβασα ότι βρισιά ήξερα , έκανα και συνδυασμούς
6 βδομάδες ακινητοποίηση με έλεγχο ενδιάμεσα μήπως χρειαστεί εγχείρηση , είπε ο γιατρός.
Ευτυχώς γλύτωσα την εγχείρηση και συνεχίζω με νάρθηκα .
Θέλω να ευχαριστήσω τα φιλαράκια μου μου τυχαίνει να είναι και φίλοι στο φόρουμ που μου στάθηκαν από την πρώτη στιγμή , μάλιστα με πήραν σηκωτό μια μέρα και με πήγαν σε ταβέρνα, θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο από την Κομοτηνή που μου έστειλε αμέσως με κούριερ ενεργό ρυθμιζόμενο (πανάκριβο) νάρθηκα ο οποίος αντικατέστησε τον γύψο και μου έκανε πιο εύκολη την ζωή.
Εχω γυρίσει σε χλμ τον πλανήτη γη αρκετές φορές και χτύπησα με 0 χλμ δίπλα από το σπίτι μου αλλά τα πράγματα έτσι είναι .
Χαίρομαι που ήταν μόνο αυτό , λυπάμαι που έχω χάσει και θα χάσω μεγάλο μέρος της κυνηγετικής σεζόν , λυπάμαι που είμαι λίγο δυσκίνητος στο σεξ
Υγεία σε όλο τον κόσμο μάγκες , να προσέχουμε τον εαυτό μας όσο περισσότερο μπορούμε!!!!!!
Συγχαρητήρια Κώτσο!!!It 's a girl!!!
Κοριτσακι κοριτσακι!!
Σας ευχαριστω ολους πολυ! Να στε καλα..
Αφού τα ξέρεις Στέλιο...οι αγροτικές καλλιέργειες εξαρτιόνται από τον καιρό...Την ώρα που έγραφα το παραπάνω μήνυμα με πήρε τηλέφωνο ένας γείτονας και μου είπε τα πολύ άσχημα νέα: όλη τη νύχτα χιόνιζε, έχει ξεπεράσει τους 40 πόντους, και το χειρότερο, έχει σπάσει τις ελιές, ολοκληρωτική καταστροφή!!!! Το ψιλοπερίμενα, αφού σήμερα κι εδώ μέσα στα Χανιά χιονίζει, αλλά ήλπιζα ότι οι ζημιές δεν θα ήταν σε τέτοιο βαθμό ... Τα έχω ξαναζήσει, το 1981 πάλι ολοκληρωτική καταστροφή δεν είχε μείνει ούτε ένα κλαδί παρά μόνο οι σκέτοι κορμοί, και άλλες 2-3 φορές από τότε, σε μικρότερη έκταση. Δεν με νοιάζει τόσο για την οικονομική ζημιά, όσο για τους κόπους και την ταλαιπωρία από δω και πέρα, πως θα κοπούν τόσα κλαδιά, να καθαριστούν τα δέντρα, που και πως θα καούν τόσες φούντες, τι έχω να τραβήξω όλο τον υπόλοιπο χειμώνα ...
Τυχερός όποιος δεν έχει χωριό, και απολύτως τίποτα από αγροτική περιουσία ... Πάει όπου θέλει και όποτε θέλει και κάνει το κέφι του, χωρίς να σκοτίζεται και να αγχώνεται ...
Ευριπίδη αφού η γυναίκα σου δεν έπαθε τίποτα...όλα καλά...καλημερα κσι καλη εβδομαδα αν και για μενα μαμηθηκε με το καλημερα. σηκωθηκα 7 παρα να παω στη δουλεια κι εκεινη την ωρα με πηρε τηλ. η γυναικα οτι την τρακαρανε. παω ειχε γλιστρησει στο παγο κι εμεινε στην ακρη του δρομου ελαφρως λοξα και μετα απο 10 λεπτα περιπου ενας μαλαξ εχασε τον ελεγχο και τη χτυπησε απο πισω. ευτυχως δεν χτυπησε αλλα ο μαγκας ενω εγραψε στη δηλωση του οτι χτυπησε σε σταθμευμενο οχημα δεν υπογραψε οτι φταιει γιατι λεει το αμαξι ηταν λοξα. η τροχαια εγραψε οτι χτυπησε σταθμευμενο οχημα οποτε τωρα περιμενω το πορισμα. ευτυχως δεν υπηρξε τραυματισμος
Περαστικά ρε φίλε!Χαιρετώ την παρέα.
Εχει αρχίσει να μη με σηκώνει η Αθήνα καυ φυσικά ειναι αμοιβαίο.Ουτε εγω τη γουστάρω.
Δεν πρόλαβα να επιστρέψω καλά καλά και απόψε εχω διπλωθεί απο πόνους στην κοιλιά.Ειδικά όταν προσπαθώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι.Μάλλον άρπαξα καμιά γαστρεντερίτιδα .Γαμω την Αθήνα σου και την ιώσεις σου.
Για ''come του δώθεν'' να ανεβούμε αντάμα να δούμε ''ιδιοι ομμασις''...Στα Τζουμέρκα χιόνισε ;
Περαστικα Δημήτρη.Την καλημέρα μου σε όλους.
Στο σπιτι σήμερα με έντονους κοιλιακούς πόνους και αναγούλα.