εισαι γροθος μαδαριτης τ απατου σου και θαρεις πως ουλοι ειναι ωσαν τα μουτρα σου. δεν παιζομαι λεμεεεεεε σημερα
.buy.

εισαι γροθος μαδαριτης τ απατου σου και θαρεις πως ουλοι ειναι ωσαν τα μουτρα σου. δεν παιζομαι λεμεεεεεε σημερα
.buy.
Ολοι φιλεμην ανησυχειται. απ την απαγορευση ελαλησα
ha haaa
μην τρελαινεσε γιατι η απαγορευση παιζει να γινει και τελειωτικη μεχρι τελος φλεβαρηΠαιδια βλεπω την κουτα με τα 500 φυσεκια και την απαγορευση παραλληλα και μου ρχετε να βγω στο μπαλκονι να ριχνω στον αεραααα.....θελω μπαρουτομυρωδιααααα
Ευκαιρια εψαχναν.....μην τρελαινεσε γιατι η απαγορευση παιζει να γινει και τελειωτικη μεχρι τελος φλεβαρη
Κατανοω οτι το χιονι δεν ειναι και το καλυτερο σας ....αλλιως ο χιονανθρωπος δεν θα εμιαζε με φαντασματακι....Καλησπέρα στη παρέα. Έβαλε και ο Σπύρος φώτο από χιόνι ....... σιγα το χιόνι... Έχουμε και εμείς......
Ανέβηκε η σύζυγος με τους κουμπάρους μου στο Βουνό να παίξουν λίγο τα μικρά και οι μεγάλοι να ξανανιωσουν πάλι παιδιά, ωραία ήταν μου είπαν, πιο ψηλά είχε περισσότερο αλλά ήθελε και αλυσίδες οπότε βολεύτηκαν πιο χαμηλά, πάντως το παιχνίδι τους το έκαναν.
![]()
![]()
*Και μόνο που σκέφτηκε να έρθει στο νησί ο ασπρομαλης χιόνισε...... τυχαιο;
Που να ερχόταν κιόλας.......![]()
Στέλιο ρίξε μια ματιά στις κυνηγετικές ειδήσειςΚαλησπέρα ... Τι έγινε ρε Ευριπίδη; τι απαγόρευση λέτε; δεν πήρα χαμπάρι ... Απαγόρευση γενική, πανελλαδικά, ή μόνο εδώ νομό Χανίων; Για κάνε το λίγο πιο λιανά ...
- Διακοπή ρεύματος πάλι κι απόψε, κατά τις 8 μόλις που είχαμε κάτσει να φάμε! Με ένα κερί φάγαμε, αλλά τελικά δεν κράτησε πολύ η διακοπή... 20-25 λεπτά μόνο!
Μεσα ειμαι και εγω για μια ΟΙΝΟΠΟΣΙΑ !!!
Ζολωτα συμανε συγκεντρωση λοχου ...buy buy.
Μιχάλη καλησπέρα .Ολα καλά ;Καλησπέρα αδέρφια. Να περνάτε όλοι καλά.
Όλα καλά Δημήτρη . Επάνω πολύ χιόνι χθες και σήμερα μέσα στην πόλη .Μιχάλη καλησπέρα .Ολα καλά ;