Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια βλεπω την κουτα με τα 500 φυσεκια και την απαγορευση παραλληλα και μου ρχετε να βγω στο μπαλκονι να ριχνω στον αεραααα.....θελω μπαρουτομυρωδιααααα
μην τρελαινεσε γιατι η απαγορευση παιζει να γινει και τελειωτικη μεχρι τελος φλεβαρη

Καλησπέρα στη παρέα. Έβαλε και ο Σπύρος φώτο από χιόνι ....... σιγα το χιόνι... Έχουμε και εμείς.......sarcastic.
Ανέβηκε η σύζυγος με τους κουμπάρους μου στο Βουνό να παίξουν λίγο τα μικρά και οι μεγάλοι να ξανανιωσουν πάλι παιδιά, ωραία ήταν μου είπαν, πιο ψηλά είχε περισσότερο αλλά ήθελε και αλυσίδες οπότε βολεύτηκαν πιο χαμηλά, πάντως το παιχνίδι τους το έκαναν.
0w5bwqS.jpg

c1MCcgZ.jpg

*Και μόνο που σκέφτηκε να έρθει στο νησί ο ασπρομαλης χιόνισε...... τυχαιο;
Που να ερχόταν κιόλας........sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα. Έβαλε και ο Σπύρος φώτο από χιόνι ....... σιγα το χιόνι... Έχουμε και εμείς.......sarcastic.
Ανέβηκε η σύζυγος με τους κουμπάρους μου στο Βουνό να παίξουν λίγο τα μικρά και οι μεγάλοι να ξανανιωσουν πάλι παιδιά, ωραία ήταν μου είπαν, πιο ψηλά είχε περισσότερο αλλά ήθελε και αλυσίδες οπότε βολεύτηκαν πιο χαμηλά, πάντως το παιχνίδι τους το έκαναν.
0w5bwqS.jpg

c1MCcgZ.jpg

*Και μόνο που σκέφτηκε να έρθει στο νησί ο ασπρομαλης χιόνισε...... τυχαιο;
Που να ερχόταν κιόλας........sarcastic.
Κατανοω οτι το χιονι δεν ειναι και το καλυτερο σας ....αλλιως ο χιονανθρωπος δεν θα εμιαζε με φαντασματακι.....sarcastic.

Καλησπέρα ... Τι έγινε ρε Ευριπίδη; τι απαγόρευση λέτε; δεν πήρα χαμπάρι ... Απαγόρευση γενική, πανελλαδικά, ή μόνο εδώ νομό Χανίων; Για κάνε το λίγο πιο λιανά ...
- Διακοπή ρεύματος πάλι κι απόψε, κατά τις 8 μόλις που είχαμε κάτσει να φάμε! Με ένα κερί φάγαμε, αλλά τελικά δεν κράτησε πολύ η διακοπή... 20-25 λεπτά μόνο!

Καλησπέρα ... Τι έγινε ρε Ευριπίδη; τι απαγόρευση λέτε; δεν πήρα χαμπάρι ... Απαγόρευση γενική, πανελλαδικά, ή μόνο εδώ νομό Χανίων; Για κάνε το λίγο πιο λιανά ...
- Διακοπή ρεύματος πάλι κι απόψε, κατά τις 8 μόλις που είχαμε κάτσει να φάμε! Με ένα κερί φάγαμε, αλλά τελικά δεν κράτησε πολύ η διακοπή... 20-25 λεπτά μόνο!
Στέλιο ρίξε μια ματιά στις κυνηγετικές ειδήσεις :)

Status
Not open for further replies.
Back