Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρίζω την παρέα.
Σήμερα το πρόγραμμα είχε εξόρμηση στα Γιάννενα.Μπύρα και σουβλάκια αγναντεύοντας τη γαλήνη της λίμνης και ...

IMG_1089.jpg

επιστρέφοντας ένα καφεδάκι στο δασικό χωριό "κέδρος " των Τζουμέρκων.

IMG_1142...jpg

Η σημερινή μου βόλτα στα Γιάννενα είχε περισσότερο να κάνει με την επίσκεψη στον Σπύρο Οικονόμου που είναι αντιπρόσωπος της Grisport.Θα θυμόσαστε την περίπτωση με τα μποτάκια που σας έλεγα.
Ευγενέστατος όπως και στο τηλέφωνο και αντιμετωπίζοντας τον πελάτη με σεβασμό και κατανόηση ,μου αντικατέστησε τα μποτάκια με καινούργια όπως μου είχε πει και στο τηλέφωνο. Μάλιστα μου είπε πως αν θέλω μπορώ να πάρω ότι άλλο θέλω.
Το αναφέρω ξανά γιατί όπως είπαμε πρέπει να επαινούμε και να ξεχωρίζουμε τους εμπόρους που είναι πραγματικά επαγγελματίες και μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Καλησπέρα αρχοντοπουλα ;)
Δημητρη ειπαμε παραδεισος ο τοπος σου .well done..well done.

Κώστα δεν ήθελα να σκίσω προβατίνα γιατί αύριο έχω να ψήσω ένα κοκορέτσι και να αποχερετήσω την ηρεμία του χωριού. Διαφορετικά ξέρεις που θα πήγαινα ; απέναντι απο το νησάκι .Εκεί που είχες πάει όταν ανέβηκες.

Η σημερινή μου βόλτα στα Γιάννενα είχε περισσότερο να κάνει με την επίσκεψη στον Σπύρο Οικονόμου που είναι αντιπρόσωπος της Grisport.Θα θυμόσαστε την περίπτωση με τα μποτάκια που σας έλεγα.
Ευγενέστατος όπως και στο τηλέφωνο και αντιμετωπίζοντας τον πελάτη με σεβασμό και κατανόηση ,μου αντικατέστησε τα μποτάκια με καινούργια όπως μου είχε πει και στο τηλέφωνο. Μάλιστα μου είπε πως αν θέλω μπορώ να πάρω ότι άλλο θέλω.
Το αναφέρω ξανά γιατί όπως είπαμε πρέπει να επαινούμε και να ξεχωρίζουμε τους εμπόρους που είναι πραγματικά επαγγελματίες και μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
.well done..well done..congrats..congrats.

Κώστα δεν ήθελα να σκίσω προβατίνα γιατί αύριο έχω να ψήσω ένα κοκορέτσι και να αποχερετήσω την ηρεμία του χωριού. Διαφορετικά ξέρεις που θα πήγαινα ; απέναντι απο το νησάκι .Εκεί που είχες πάει όταν ανέβηκες.
Υπολογιζω γυρω στον Γεναρη να ξανα ανεβω Δημητρη να εχει και λιγο χιονακι στις κορυφες το εχω ταξει στην γυναικα και εννοείτε ότι θα ξανα περασω από την συγκεκριμενη ταβερνα .well done.

επιστρέφοντας ένα καφεδάκι στο δασικό χωριό "κέδρος " των Τζουμέρκων.

IMG_1142...jpg
για 2η μέρα μας μοστράρεις φραπέ σε κάγκελο
το καταλάβαμε ότι δεν έχει φτάσει ο freddo στο νομό σας.....εντάξει δεν είναι ντροπή
το ότι ακουμπάτε το καφέ στο πάνω μέρος του κάγκελου και στο κάτω σκουπίζετε τα τσαρούχια...δικαίωμα σας .fool.

για 2η μέρα μας μοστράρεις φραπέ σε κάγκελο
το καταλάβαμε ότι δεν έχει φτάσει ο freddo στο νομό σας.....εντάξει δεν είναι ντροπή
το ότι ακουμπάτε το καφέ στο πάνω μέρος του κάγκελου και στο κάτω σκουπίζετε τα τσαρούχια...δικαίωμα σας .fool.

Freddo πίνουν κάτι πρωτευουσιάνες αδελφές από την Βοιωτία.
Οσι για σένα όταν κατέβω σου έχω ένα δώρο....

wgd6d6.jpg

.banana..banana..banana..fool..fool.

Μήτσο έχει ψάρια αυτή η λίμνη;

Εχει πολλά ψάρια Γιώργο.Σήμερα προς το απόγευμα πεταγόντουσαν πολλά και αρκετά μεγάλα.Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω φάει απο αυτά τα ψάρια.Έχω την εντύπωση οτι θα μυρίζουν λίγο.Αυτά που πιάνω στην τεχνητή λίμνη πουρναρίου είναι πολύ καλά γιατί εκεί είναι η ροη του Αράχθου οπότε μπαίνει συνέχεια καινούργιο νερό.Παλιά η λίμνη των Ιωαννίνων είχε πάρα πολλά και τεράστια ψάρια.Ειδικά γουλιανούς και κυπρίνους.

Το κακό Γιώργο είναι ότι δεν πρόλαβα να πάω για ψάρεμα γιατί μέχρι προχθές είχα ένα σωρό δουλειές εδώ και δεν είχα χρόνο.
Κρίμα γιατί το ήθελα ,ο καιρός βοήθησε και ψάρια έχει.

Σίγα μην φας ψάρια από κει μέσα, αλλάζει καθόλου αυτό το νερό;

Η λίμνη Γιώργο έχει εισροές υδάτων απο τα γύρω βουνά που μάλιστα είναι και πολύ μεγάλες.Εχει τρεις πολύ μεγάλες πηγές στην βάση του βουνού Μιτσικέλι που την τροφοδοτούν αλλά και 165 υπόγειες πηγές !!!
Το υπερχειλίζον νερό της λίμνης φευγει για τον ποταμό Καλαμά και υπολογίζεται πως κατά μέσο όρο το νερό της λίμνης ανανεώνεται στους 9 μήνες.
Η πρασινίλα του νερού καθώς και ένα ειδος πλαγκτόν που παρουσιάζεται κάποιες εποχές είναι από τα πολλά καλάμια που έχει σε κάποια σημεία.

IMG_1082.jpg

Status
Not open for further replies.
Back