P
PANOUTSOS
Γειά σας λεβεντάκοι ....
αχ ωχ
αχ ωχ
Καλησπέρα αρχοντοπουλα
Δημητρη ειπαμε παραδεισος ο τοπος σου
Η σημερινή μου βόλτα στα Γιάννενα είχε περισσότερο να κάνει με την επίσκεψη στον Σπύρο Οικονόμου που είναι αντιπρόσωπος της Grisport.Θα θυμόσαστε την περίπτωση με τα μποτάκια που σας έλεγα.
Ευγενέστατος όπως και στο τηλέφωνο και αντιμετωπίζοντας τον πελάτη με σεβασμό και κατανόηση ,μου αντικατέστησε τα μποτάκια με καινούργια όπως μου είχε πει και στο τηλέφωνο. Μάλιστα μου είπε πως αν θέλω μπορώ να πάρω ότι άλλο θέλω.
Το αναφέρω ξανά γιατί όπως είπαμε πρέπει να επαινούμε και να ξεχωρίζουμε τους εμπόρους που είναι πραγματικά επαγγελματίες και μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Υπολογιζω γυρω στον Γεναρη να ξανα ανεβω Δημητρη να εχει και λιγο χιονακι στις κορυφες το εχω ταξει στην γυναικα και εννοείτε ότι θα ξανα περασω από την συγκεκριμενη ταβερναΚώστα δεν ήθελα να σκίσω προβατίνα γιατί αύριο έχω να ψήσω ένα κοκορέτσι και να αποχερετήσω την ηρεμία του χωριού. Διαφορετικά ξέρεις που θα πήγαινα ; απέναντι απο το νησάκι .Εκεί που είχες πάει όταν ανέβηκες.
για 2η μέρα μας μοστράρεις φραπέ σε κάγκελοεπιστρέφοντας ένα καφεδάκι στο δασικό χωριό "κέδρος " των Τζουμέρκων.
για 2η μέρα μας μοστράρεις φραπέ σε κάγκελο
το καταλάβαμε ότι δεν έχει φτάσει ο freddo στο νομό σας.....εντάξει δεν είναι ντροπή
το ότι ακουμπάτε το καφέ στο πάνω μέρος του κάγκελου και στο κάτω σκουπίζετε τα τσαρούχια...δικαίωμα σας
.cool.Freddo πίνουν κάτι πρωτευουσιάνες αδελφές από την Βοιωτία.
Οσι για σένα όταν κατέβω σου έχω ένα δώρο....
cool ? Τι cool ρε Αραπάκη ;
Μήτσο έχει ψάρια αυτή η λίμνη;
Σίγα μην φας ψάρια από κει μέσα, αλλάζει καθόλου αυτό το νερό;