Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο το Μαρτη θα σκιστουμε στο τουφεκιδι
Απο τον Μαρτιο θελω αναλυση βολων στο σκοπευτηριο. ( o καραμανιδης εχει σκοπευτικα??ha haaa)

Ασε Βικτωρα βλεπω τα videakia με την breda 930i και με πιανει τρελα...αλλα με τα οικονομικα baikal mp155 και πολυ μου...

από αυτή την στιγμή να ξέρεις ότι θα σε εκτιμώ ιδιαίτερα ..............sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. .my man.
Ασε Παυλο με εχεις καταστεψει. 1ον εσυ εισαι η αιτια που πηρα κουτες καραμανιδη 2ον οταν βλεπω την κοκκινη breda τρελαινομαι 3ον οταν βλεπω φωτο breda με kill32 και τσιχλες αρρωστια 4ον το ρυθμιζομενο κοντακι ειναι ολα τα λεφτα 5ον πρεπει να μαζεψω 1600 6ον κανει και για κυνηγι και για σκοπευτηριο 7ον μεταχειρισμενες breda βρισκεις?? Οχι αυτο κατι σημαινει....

οταν μαμιεται ο ζευς δεν μπορεις να κανεις τιποτα.μολις αποχαιρετησα το σασμαν του αγροτικου.παει η 500 σε μεταχειρισμενο στο οποιο κανεις δεν δινει εγγυηση.και το κουφο το ενα γραναζι μαζι με το συγχρονιζε παει στα 600.ελλας ελληνων.και το πιο κουφο απ ολα.εχει κουρεψει την 3η.δηλαδη τι να πω.εννοειται βεβαια οτι εχω κατεβασει ολο το ευαγγελιο και τους αγιους μαζι
.pop.

οταν μαμιεται ο ζευς δεν μπορεις να κανεις τιποτα.μολις αποχαιρετησα το σασμαν του αγροτικου.παει η 500 σε μεταχειρισμενο στο οποιο κανεις δεν δινει εγγυηση.και το κουφο το ενα γραναζι μαζι με το συγχρονιζε παει στα 600.ελλας ελληνων.και το πιο κουφο απ ολα.εχει κουρεψει την 3η.δηλαδη τι να πω.εννοειται βεβαια οτι εχω κατεβασει ολο το ευαγγελιο και τους αγιους μαζι
.pop.
Υπομονη ......υγεια και ολα καλα

Ευρυπίδη υγεία ρε αδερφι
Ποσά χιλιόμετρα έχει;
Τα σασμάν είναι το κιβώτιο ταχυτήτων έτσι;
Φίλε μηχανήματα είναι θα βγάλουν φθορές άμα παλαιώσουν δεν γίνεται διαφορετικά
Να στε καλά εσείς με υγεία και να μεστά καλά να μπορούμε να δουλεύουμε

Αυτό που με νευριάζει είναι που τα αυτοκίνητα στο Ντουμπαι Αμερική κλπ έχουν εξαρτήματα δωρεάν και σε εμάς κάνουν ασύμφορη την διόρθωση από ένα σημείο και μετα

.pop.
Ω ρε Μαν !

.pop.
.buy buy.Ρίξε να ξεμπουκώσεις και μετά περνάς στην φάση της περισυλλογής .Σε καταλαβαίνω απολυτα ρε φίλε .

Πριν λίγο επεστρεψα απο το σουπερ μαρκετα και τη λαική.Εκτελώ χρέη νοικοκυράς καθ ότι η σύζυγος εχει άλλα τρεχάματα.
Αγόρασα και ψαράκια για αυριο.Θα φαω λίγο και ελαφριά ,γιατί το βράδυ .my man. έχω μια υποχρέωση και πρέπει να ανταπεξελθω.

Απο τον Μαρτιο θελω αναλυση βολων στο σκοπευτηριο. ( o καραμανιδης εχει σκοπευτικα??ha haaa)

Ασε Βικτωρα βλεπω τα videakia με την breda 930i και με πιανει τρελα...αλλα με τα οικονομικα baikal mp155 και πολυ μου...
Ναι Φίλε ο Καραμανιδης γεμίζει σκοπευτικα τα skeet σε 24gr, τα sporting σε 28gr και sporting 28gr bior.

Status
Not open for further replies.
Back