Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλό ταξίδι Δημήτρη και Βασίλη.

Καλημέρα στην παρέα. Πριν λίγο ξύπνησα μιας και γύρισα σπίτι πρωί μετά από 9 ώρες συνεχόμενου ψαρέματος εγγλέζικου και spinning όπου γύρισα με άδεια χέρια. .fishing. .hit.

ΥΓ: Παρακαλώ οι φωτογραφίες με τις σούβλες να μεταφερθούν στο θέμα Θαυμάζοντας. Δεν είναι σούβλες αυτές είναι έργα τέχνης!!! .eat.

η θα καθαριζει τα στομαχια απο τα παπια που βαρανε οι σπεσιαλιτσες... .banana.

Αλλά πιο άπαιχτη είναι η βερμούδα και η σαγιονάρα.crying smile..crying smile.

αχαχαχαχαχα δώσε Καλαματιανέ.... τον πληρώνεις όπως του πρέπει τον μάστορα Χουντάλα ή αλεπουδιάρη...

Είσαστε όλες, ένα μάτσο...γλαβιόλες .kkk..kkk..llk..llk..ha ha ha..love..love..love.. Δουλίτσα θα τα πούμε, για την ώρα 1-1. :D
Έχω χάσει και τον Αντώνη τον Σταματίου που κάνει δημόσιες σχέσεις στην Κρήτη και εγγράφει μέλη καινούρια .... .sarcastic.

Καλοί μου φίλοι σας καλησπερίζω απο την Αθήνα .
Επιστροφή απο Τζουμέρκα απο αγαπημένη διαδρομή μέσω Τρικάλων .Απίστευτα τοπία και χρώματα.Εικόνες που παραπέμπουν σε άλλα μέρη.
Ένοιωσα για μια ακόμη φορά λύπη ,όχι για αυτούς που δεν μπορούν ,αλλά για αυτους που δεν θέλουν να δουν και να ζήσουν τις ομορφιές της πατρίδας μας όλες της εποχές,

Καλοί μου φίλοι σας καλησπερίζω απο την Αθήνα .
Επιστροφή απο Τζουμέρκα απο αγαπημένη διαδρομή μέσω Τρικάλων .Απίστευτα τοπία και χρώματα.Εικόνες που παραπέμπουν σε άλλα μέρη.
Ένοιωσα για μια ακόμη φορά λύπη ,όχι για αυτούς που δεν μπορούν ,αλλά για αυτους που δεν θέλουν να δουν και να ζήσουν τις ομορφιές της πατρίδας μας όλες της εποχές,
καλώς ορίσατε βρε και του χρόνου :)

Άρχισες και συ τα ποιητικά βλέπω....xm.

Άρχισες και συ τα ποιητικά βλέπω....xm.

Οταν στεναχωριέμαι με πιάνει το ποιητικό μου αλεπουδιάρη..sarcastic.
Και που είσαι ,χθες βράδυ έπρεπε να σε είχα να άκουγες τις αλεπούδες με τα αλεπουδάκια που γάβγιζαν για 20 λεπτά.

Και που είσαι ,χθες βράδυ έπρεπε να σε είχα να άκουγες τις αλεπούδες με τα αλεπουδάκια που γάβγιζαν για 20 λεπτά.
Φιλαράκι εγώ εκεί που πάω διακοπές, ακούω τσακάλια, τι να μας πουν οι αλεπούδες ... :D

Φιλαράκι εγώ εκεί που πάω διακοπές, ακούω τσακάλια, τι να μας πουν οι αλεπούδες ... :D

Αν σε λέγαμε ...τσακαλιάρη θα σου έλεγα και γω για τσακάλια η ακόμη και για λύκους και αρκούδες.
Όμως σαν αλεπουδιάρης που είσαι σου λέω μόνο για το είδος μου .....
.yel.

Status
Not open for further replies.
Back