D
dionisis
Καλησπέρα κόσμε
καλησπέρα σας κοι
πάω μια βολτίτσα τα λέμε το βράδυ
μητσο εγω στο qasqai που χρειαστηκε να αλλαξω μπροστινο παρ πριζ μου εβαλαν γνησιο της νισσαν μετα απο δικη μου απαιτηση βεβαια...αν τους το πεις σου βαζουν..αλλιως βαζουν ιμιτασιονΕπειδή μου ράγισε το παρμπρίζ από πέτρα που είχα φάει πέρσι τον Ιούλιο θέλω να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από carglass.
Ασφάλεια για θραύση έχω αλλά το θέμα είναι τι κρύσταλλα χρησιμοποιούν και τι δουλειά κάνουν.
Η μήπως είναι καλύτερα να πάω στην αντιπροσωπεία ; .xm.
Το θέμα είναι μέχρι τι ποσό δικαιολογεί η ασφάλεια και πόσο έχει το μαμίσιο. Αν βγαίνουν μία η άλλη πήγαινε μαμά.Ασφάλεια για θραύση έχω
Δημήτρη μου είχε σπάσει το μπροστινό παρ πριζ στο Honda Civic 2007 και εκεί μου το αντικατέστησαν με ένα μάρκας Pilkington. Είχε και τα απαραίτητα έγγραφα ασφάλειας και ποιότητας. Επίσης το καλό ήταν ότι δεν ανακατεύτηκα πουθενά.. Απλά μου έδωσαν ένα χαρτί να υπογράψω και να το θεωρήσω για το γνήσιο της υπογραφής. Στην αντιπροσωπεία υπάρχει το ρίσκο μιας πιθανής μη σωστής εφαρμογής λόγω της μη εξειδίκευσης συν το ότι θα πρέπει να το πληρώσεις και να περιμένεις τα λεφτά από την ασφάλεια στέλνοντας τιμολόγια κ.τ.λ.
Καλή εβδομάδα και καλημέρα!
Το κάναμε copy paste ανάποδα Χρηστάκο?