Εις το επανιδείν λοιπον! Καλο τους ταξιδι.καλησπέρα σας
μόλις έφυγε ο αδερφός μου με την σύντροφό του
ήπιαμε 2-3 κρασάκια για να συνοδεύσουμε το παστίτσιο που είχε παραγγείλει στην κυρά μου και τα είπαμε λίγο
αύριο φεύγουν και το καλοκαίρι θα μας ξανάρθουν για μουσακά
καλό τους ταξίδι
Καλημέρα τρελά αγόρια!
.buy buy.Άντε πάλι!
Μην δείτε άνθρωπο να προκόβει ... .banana.Εκτος κ αν το εκμυστηρευτηκε στον γκιαουραντισιο φιλο του τον Χουνταλα....buy buy.
.... Φλάμ εκείνη την πανάκριβη και φανταστική βούρτσα που σου έκανα δώρο να καθαρίζεις την κάννη της Α400 και που δεν ήθελες να σου δώσω οδηγίες για την προσαρμογή της στην βέργα επειδή σαν αρχιμηχανικός που είσαι θα άνοιγες σπείρες μόνος σου, την έφτιαξες; ....Ε καλα τωρα ειναι απορροφημενος κ με τη συναρμολογηση της μηχανης... .buy buy..buy buy..buy buy..buy buy. Φιλαρακι δεν ειναι Lego...
Καλησπερα (καλημερα) απο Κινα ΔημητρηΑ ξέχασα να καλησπερίσω τον Παύλο που βρίσκεται στην Κίνα
保罗 晚上好 = Παύλο καλησπέρα
Απο τη δευτερη μερα μετρησα σπειρωματα και ανοιξα με κολαουζακι πασα ακριβως στο σπειρωμα σε αλουμινοβεργα και ειμαι ετοιμος... Το 'χω....... Φλάμ εκείνη την πανάκριβη και φανταστική βούρτσα που σου έκανα δώρο να καθαρίζεις την κάννη της Α400 και που δεν ήθελες να σου δώσω οδηγίες για την προσαρμογή της στην βέργα επειδή σαν αρχιμηχανικός που είσαι θα άνοιγες σπείρες μόνος σου, την έφτιαξες; ....
Απο τη δευτερη μερα μετρησα σπειρωματα και ανοιξα με κολαουζακι πασα ακριβως στο σπειρωμα σε αλουμινοβεργα και ειμαι ετοιμος... Το 'χω...