Καλησπέρα στην παρέα.
Προς την αγαπητη διαχειρηση.εγω να δεις ποσο τρωγομαι να σας γνωρισω. μακαρι καποια στιγμη να τα καταφερουμε
Την κοιλιτσα!!σε ευχαριστώ Μάκη,,, τίιιιιι καλό γεμίζεις εκεί στα Μεσόγεια ;
Εδω......ωωωωω!!!!!!!!!!που είσαι ρε πατρίδα;;;;![]()
ρε πονηρη αλεπου τι γνωριμιες θες?? αντε γνωρισου με καμμια προβατινα στον γμοχ και φαε και κανενα κοκακιΠρος την αγαπητη διαχειρηση.
Μηπως ειναι καιρος να ανοιξουμε σελιδα "Γνωριμιες" απο οτι βλεπω θα εχει επιτυχια![]()
κονσέρβα τόνο με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμυδάκι λόγω Παρασκευής και δίαιταςΑστα αυτά και λέγε τι καλό μαγείρεψε η κυρα και τρέχεις σπίτι αντί στο βουνό
Που θα μου πεις για ψιχάλες![]()
Aυτες ειναι παλιες γνωριμιες και φαγωσιμες, εγω θελω απο τις αλλες αυτες που σου την σηκωνουν[την διαθεση]ρε πονηρη αλεπου τι γνωριμιες θες?? αντε γνωρισου με καμμια προβατινα στον γμοχ και φαε και κανενα κοκακι
![]()
Ποσες κονσερβες ειπαμε?κονσέρβα τόνο με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμυδάκι λόγω Παρασκευής και δίαιτας![]()
την μεγάλη συσκευασία 1 κιλόΠοσες κονσερβες ειπαμε?![]()
ααααα!! ενταξει ειπα και εγω, "επαθε τιποτα ο Μακης" ουφ ενταξειτην μεγάλη συσκευασία 1 κιλό![]()
Οπως λεει και ο ποιητης.....Aυτες ειναι παλιες γνωριμιες και φαγωσιμες, εγω θελω απο τις αλλες αυτες που σου την σηκωνουν[την διαθεση]![]()
ααααα!! ενταξει ειπα και εγω, "επαθε τιποτα ο Μακης" ουφ ενταξει![]()
Για το κρεμμύδι απάντησε. Ο τόνος είναι 10κιλος !ααααα!! ενταξει ειπα και εγω, "επαθε τιποτα ο Μακης" ουφ ενταξει![]()