Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παυλο να χαιρεσε τον υιο......Υγεια και καλα μυαλα.....γιατι εμεις τα αρσενικα.....το μυαλο το μοιραζομαστε σε 2 κεφαλια
Άμα καταφέρουμε και τους μάθουμε όμως το κυνήγι συνήθως τους αρέσει τόσο που το κάτω μυαλό όταν αρχίσει να ζητά "τροφή "το πάνω έχει ηχεί μέσα αρκετό υλικό για να τους προστατεύσει Εν σύγκριση με άλλους συνομηλίκους
Έρχονται πιο νωρίς σπίτι για να πάνε κυνήγι δεν πίνουν πολύ για να μπορούν να εύστοχους και διαλέγουν γυναίκα που δεν ανατριχιάζει στο άκουσμα του ;)

σημερα βρηκε να μαμηθει να βρεχει σπ το πρωι κι ετσι οπως το παει δεν το βλεπω να σταματαει ο μαμοκαιρος.την τυχη μου την τατανα μεσα

Σεμνά ρε Ευρυπίδη, έχουμε και μικρά παιδιά .yel.. Εδώ σήμερα έχει συννεφιά αλλά ακόμα τπτ από βροχή.

Γράψε μου τα στο βαιπερ να ξεσκάσεις να νιώσεις καλύτερα και μην φοβάσε εγώ δεν θα σε κάνω μπαν:)
Σε καταλαβαίνω φιλαράκι
Μην ξεχνάς έχω να βγω κυνήγι από τις 26 Δεκεμβρίου και υπάρχουν προβλήματα που σίγουρα δεν λέμε εδώ :)
Ρίξε λοιπόν να το βγάλεις και μην σκέφτεσαι τίποτε
Αυτό κάνουν οι φίλοι .shake hands.

Καλήμερα σε όλους κάλο Π.Σ.Κ χρονιά πολλά στους εορτάζοντες Παύλο να τον χαίρεσαι πάντα γερός κ δυνατός.Γέλιο σήμερα βλέπω μυν στο FB από σκοπευτήριο του Κ.Σ.ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ ότι θα είναι κλειστώ από σήμερα μέχρι τις 31 του μηνά λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών μάλλον μπέρδεψαν τις βδομάδες.sarcastic.

τι να τα γράψει,,,,,,θα βάλω ανοιχτή ακρόαση να τον ακούσει ολη η ανατολική αττική,,,μιλάμε για τέτοιο φόρτωμα αχαχα
επειδη οντως ειναι μεγααααλο το φορτωμα δεν θα ακουσει μονο η ανατολικη αττικη αλλα ολη και ναι ρε πηγαινε να τουφεκισεις μ αυτη τηηην 930 να δω τι θα καταλαβεις
.pop.

γεια σου ρε Ευριπίδη μου,,,,,χωρίς να σε έχω γνωρίσει από κοντά σε εκτιμω και το ξέρεις,,,,που να σμίξουμε κιόλας !

κουράγιο αδερφέ όλοι στην ίδια φάση είμαστε και υπομονή κάνουμε ,,,,άντε να δούμε
εγω να δεις ποσο τρωγομαι να σας γνωρισω. μακαρι καποια στιγμη να τα καταφερουμε

επειδη οντως ειναι μεγααααλο το φορτωμα δεν θα ακουσει μονο η ανατολικη αττικη αλλα ολη και ναι ρε πηγαινε να τουφεκισεις μ αυτη τηηην 930 να δω τι θα καταλαβεις
.pop.
Δεν την έχει
Την πούλησε
Στις 930 τσίχλες σταματούσε να ρίχνει πάθαινε εμπλοκή .sarcastic.

να και άλλος σατανάς .pop. βρε βαλτοί είστε να με κάνετε να το βγάζω στο κυνήγι με ματόχαντρα

5.jpg

να και άλλος σατανάς .pop. βρε βαλτοί είστε να με κάνετε να το βγάζω στο κυνήγι με ματόχαντρα

5.jpg
Όχι ρε μην με φοβασε εμένα:)
Πρώτον δεν έχω ζήλεια πάνω μου
Δεύτερον δεν ξέρω ούτε κάν πως είναι το όπλο αφού εμείς δεν έχουμε εδώ καραμπίνες
Τρίτον ούτε από κοντά δεν έχω δει ποτέ ποσό μάλλον να πιάσω μια στα χέρια μου
Τέταρτον να μου τις χαρίζεις δεν τις θέλω εγώ με πλάγιο κυνηγώ και μόνο μαζί του την βρίσκω :)
Απλά επειδή κατάλαβα πως της έχεις αδυναμία και είπα να σε πείραξω λιγο.yel.

Status
Not open for further replies.
Back