Δημήτρη για ξάπλα δεν πάω ακόμα .Τώρα που μαζεύτηκα εγω την κάνετε όλοι για ξάπλα ......
Καλά κάνεις Μιχάλη.Χαλάρωσε όπως γουστάρεις φίλε.Καλό βράδυΔημήτρη για ξάπλα δεν πάω ακόμα .
Σνουκερ βλέπω στην τηλεόραση , με χαλαρώνει ρε φίλε.
Να είσαι καλά , καλό βράδυ και σε εσένα .Καλά κάνεις Μιχάλη.Χαλάρωσε όπως γουστάρεις φίλε.Καλό βράδυ
Πήγαινε καμιά βόλτα έστω κοντινή ρε Μάνο.Καλησπέρα μάγκες! Αδειούχος αύριο και δεν έχω τι να κάνω!
Πήγαινε καμιά βόλτα έστω κοντινή ρε Μάνο.
Και μόνος σου να πας καλά θα αισθανθείς.Είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας.Άκου που σου λέω.Έχω κάνει 15ήμερα, ολοήμερο και ολομόναχος.Που να πάω μόνος μου ρε Μήτσο... Το κυνήγι είναι ωραίο με παρέα.
Και μόνος σου να πας καλά θα αισθανθείς.Είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας.Άκου που σου λέω.Έχω κάνει 15ήμερα, ολοήμερο και ολομόναχος.
Φαντάσου οτι γύρισα από Ηγουμενίτσα στο χωριό αργα το βράδυ.Την επόμενη αναχώρηση στις 4 για μετα την Κόνιτσα και επιστροφή αργά το βράδυ.Το πρωί ξανά αναχώρηση στις 4, μόνος για ανατολικό Ζαγόρι..buy buy.Καλά εσύ είσαι παλαβός, σε ξέρουν και στα ξένα!! Μέχρι παραμύθι έγραψαν για τη λευκή αλεπού![]()
Respect!!Φαντάσου οτι γύρισα από Ηγουμενίτσα στο χωριό αργα το βράδυ.Την επόμενη αναχώρηση στις 4 για μετα την Κόνιτσα και επιστροφή αργά το βράδυ.Το πρωί ξανά αναχώρηση στις 4, μόνος για ανατολικό Ζαγόρι..buy buy.
Αλλά τα καλύτερα τα έκανα πρόπερσι.![]()